Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2014 01 06, 12:31)
Dar klausimas Upui: leptelėjai, kad mums tik rūpi kaip kuo įvairesnių veislių augint, bakstelėjai pirštu, kad mūsų hibridai brangūs, o derlius vidutinis..  Ar būtinai sėklų kainoje turėtų atsispindėti derlingumas? Gi dar yra atsparumas ligoms, oro temperatūros kaitai. Mes gi neauginam pomidorų vien tik ultragreitam suvartojimui smile.gif
O pats ar augini tik Marmande veislę už 1,5-2 litus? Negi taip jau niekas iš veislių/hibridų daugiau ir nedomina g.gif
Papildyta:
Daimura, puiki, derlingom kekėm, ir skaniai atrodanti Fejerverk'ų foto wub.gif
Pritariu, tikrai skanūs, minkšti (lengvai įkandami) pomidorai. Auginau prieš dvejus metus. Sėsiu ir aš juos šiais metais.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As irgi nustebus g.gif Nejaugi Upsui rudeniop nesinori svieziu is siltnamio pomidoru g.gif
As auginu neaukstu vieneme sone, kur aukstis nedidelis ir zinau kada jie baigia deret, tame tarpe ir Marmande ( pries kelis metus auginau ir netik siltnamyje). Bet per didelius karscius numete ziwdus ir zemai o siltnamis vedinamas is abieju galu, tai jei auginciau vien zemus derlius kaip kada butu visai nekoks.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 06, 11:21)
O Schetelig Kaune pasakė, kad Marfų gaus, bet kažkodėl reikia užsisakyti  g.gif  Bus pakuotėj 100 sėklų, nežino, ar pardavinės po mažiau.
Reikėtų dalintis, bet ar bus tiek norinčių???

Imčiau 15 sėklyčių,turėjau,patiko
Atsakyti
Užsakyt reiktų Vilniaus, o ne Kauno Schetelig'e. Kauniškės moteriškės nesilaiko terminų, pažadų paskambinti ir pranešti, net ir po sutarto laiko negalima paskambinti ir teirautis, ar jau yra užsakymas. Jei vietoj nėra, tai mažiau nervų kainuos perkant Vilniuj 4u.gif
Atsakyti

Ką darytumėt su šiltnamiu kurio ilgis 6m plotas 18m2 O derlius 18m2 x25kg= 450kg Beveik puse tonos?
* UPAI,DAUUUUG POMIDORU SULCIU wub.gif wub.gif wub.gif musu 6zmoniu seimai 200ltr sulciu pats tas butu[svajone wub.gif ]siemet is vyru puses ne maziau 20 trilitriniu uzsakymas doh.gif o kur dar savo sultyse,marinuoti,rauginti ,o svieziu valgymas wub.gif
[/quote]

sveikutes 4u.gif
uzsukau o cia diskusijos kokios smile.gif

Upai tikrai daugiau turbut priskyniau nei puse tonos lotuliukas.gif

mes issispaudem 528 litrus vien sulciu o kur kiti marinavimai ir valgymai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 06, 11:21)
Reikėtų dalintis, bet ar bus tiek norinčių???

Aš irgi 15 mielai paimčiau.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 06, 12:27)
Užsakyt reiktų Vilniaus, o ne Kauno Schetelig'e. Kauniškės moteriškės nesilaiko terminų, pažadų paskambinti ir pranešti, net ir po sutarto laiko negalima paskambinti ir teirautis, ar jau yra užsakymas. Jei vietoj nėra, tai mažiau nervų kainuos perkant Vilniuj  4u.gif

Nežinau kas imtųsi Vilniuje užsakyti. Man iš viso tas užsakymas kažkaip keistai nuskambėjo, kodėl negalima supilstyti po 10 pvz. sėklų ir pardavinėti? Viskas taip sudėtinga g.gif
Atsakyti

marfų aš 10 jamčiau 4u.gif : blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 06, 13:38)
Nežinau kas imtųsi Vilniuje užsakyti. Man iš viso tas užsakymas kažkaip keistai nuskambėjo, kodėl negalima supilstyti po 10 pvz. sėklų ir pardavinėti? Viskas taip sudėtinga  g.gif

gal ir bus supilsyta pernai po 10 seklyciu ivairiu veisliu pardavinejo rally pirkau pas juos

gal kas auginote šias veisles vasara prisipirkau sėklų negalėjau preiti pro šalį biggrin.gif
nenusprendziu po kiek vnt auginti g.gif

Piramide
Sabala
Šejk
Chico III
Apis
Petomech
Ikarus
Zlatava
Raudonkepuraitė
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tyliai skaitau,domiuos,bet dar nagai neniezti...nors snd pamacius pomidoru seklu pakeli viduje sukirbejo,o gal iberti vazoniniu pora seklu biggrin.gif biggrin.gif
Nera sniego ir nesijaucia,kad ziema,tad kazkaip dar galvoj nesusidelioja viskas,kad tuoj tuoj vel sesim,nors to momento laukiu smile.gif
Baltai pavydziu kurios jau zinot ko norit,zinot ka auginsit,o va as sedziu atsiputus ax.gif sarasai nesudaryti,net pomidoru foto nesutvarkytos,apsileidau doh.gif
Pernai nuo 100 daigu perejau ant 80,tad siemet vel dilema ar likt prie to pacio skaiciaus ar mazint. Panasi situacija ir su veisliu skaiciumi g.gif

Marfom kazkodel labai nesusizavejus tik,rami,jog hibridas ir tu vaisiu bus. Tad manau reiketu ir man seklu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Imčiau ir aš 15 sėklyčių ax.gif
Atsakyti
Tuoj 100 Marfu seklyciu per mazai bus, gausim po viena "ant galvos" ir busim laimingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 01 06, 12:47)
gal ir bus supilsyta pernai po 10 seklyciu ivairiu veisliu pardavinejo rally pirkau pas juos
gal kas auginote šias veisles vasara prisipirkau sėklų  negalėjau preiti pro šalį biggrin.gif
nenusprendziu po kiek vnt auginti g.gif

Piramide
Sabala
Šejk
Chico III
Apis
Petomech
Ikarus
Zlatava
Raudonkepuraitė

Seijk auginau. Zemi, kruminiai tokie. Derejo puse velnio. Jau tada geriau Kmicic. Tinka mainavimui.

Raudonkepuraite siemet sesiu. Girdejau pagiru jai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 06 sausio 2014 - 12:56