Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visos anytos- velnio pramanytos?

nezinau, perkunkieme, nebutinai jaunas reiskia nebrandus. schmoll.gif

as gimdziau dar neturedama 24m, ir galiu pasakyti - brandziau savo vaika auginau, negu antraji, kai gimdziau 31m smile.gif tuomet primas vaikas buvo euforija, visu rimtumu atsidejau motinystei, maitinti krutimi buvo viskas, maitinau iki treju metu, ir labai buvo rimta kas liecia vaika ir jo dvasini ugdyma...
tad nuo amziaus nepriklauso....

dabar auginu antraiji, jam jau 3 m 2 menesiai, tebemaitinu krutimi, bet labai atsipalaidavusi ziuriu i visokius "dvasinius" ugdymu, zodziu tikrai esu daugiau sau egoiste, ypac nespringstu visokiais "lavinimais". smile.gif taigi.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 11 29, 11:44)
Negi galima priversti kažką mylėti labiau ar mažaiu g.gif

ne, tikrai ne - as tik replikavau i Lilė_supynėse teigini, kad marcios uzurpuoja anukus ir del to anytoms sunku su jais uzmegsti rysi ir bendrauti.

Nors sutinku, kad su mano vaikais (tiksliau sakant dukra) anytai buvo sunku bendrauti - tik del kitos priezasties. Jinai buvo labai prisirisusi prie manes ir buvo laikotarpis kai viska reikejo daryti taip kaip as darau - kitaip netiko.
Atsakyti
visada yra isimciu,mes pamenu su draugem pirsta prie galvos sukiojom,tipo is papo duoda,fuuuuu,nu tikrai ,matyt buvau nebrandi,bet daug tokiu buvo,o be to 2003 kazkaip dar nebuvo to tokio krutimi maitinimo isaukstinimo......
Papildyta:
as net neabejoju,kad yra super kompiuterizuotu 50simtmeciu ir vyresniu,bet vis tiek suk nesukes supermamos daugiau yra jaunesniu zaidimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 29 lapkričio 2013 - 14:18
QUOTE(perkunkieme @ 2013 11 29, 12:05)
51,tai ne 34,as savo desimtmete gimdziau 24,tai dabar galvoju,kad vaikas buvau tada,vaikiskas mastymas ir dukros auklejime,maitinime,apskritai poziuryje,norejosi,kad mama ziuretu vaika,kad galetume kur pasitusinti su vyru,krutim  maitinti tai buvo nesamone biggrin.gif ,as gi ne kokia aborigene blush2.gif ,zodziu dabar visai kitaip elgiuosi,nezinau ar cia subrendimas ar kas.tai  kokia as buciau 17 mama g.gif
esu pridariusi daug klaidu,bet galvoju,kad cia per nesubrendima,kazkur girdejau posaki,kad kuo jaunesnis zmogus tuo jis egoistiskesnis,manau tai tiesa.gerai,kad turiu normalia anyta,kuri nesikiso i musu santykius,gal ka ir sake vyrui,as nezinau,bet jis pakankamai protingas,kad man nepersakytu.

Na matot, atbuline eiga jus taip jauciates ir vertinate situacija. O ka daryti anytom, kurios mato jaunos poros spragas?

Va ir su jaunom seimom, jauni zmones vede, jau galvoja, kad vedybos, ar vaiko gimimas juos daro suaugusiai, neva brandziais ir t.t. Deja, to nera. Bet negali zmogui jei jis nenori padeti susivkokti aplinkoje. Is tiesu, manau, kad zmones ypac jauni, turi daryti klaidas, jas taisyti, veliau is ju mokytis. Bet yra tevai kurie labai globejiski, stengiasi savo aptarimais padeti atzalom.

Mano galva, geriau nemokyti neprasomam, nedalinti patarimu, o islaukti, kai kreipsis i teve, arba jei jau matai kad aniem striuka, uzbuksavo, "nematomai" pabuti atspirties tasku, kad jie galetu patys susitvarkyti su savo problemom, be kitu tiesoginio isikisimo. O jei kas nors nepavyksta, nedaryti is to tragedijos, izvelgti tame pozityvumo.

Pamenu mama, dabar pagalvojus puiki manipuliatore, niekada tiesiai neklause - Kodel tu darai taip ir taip? - Ji gudruole, ta pati klausima perfrazuodavo - Del kokiu priezasciu tai darai/pasirinkai? Kaip ir tiesioginio kaltinimo, abejojimo tavo kompetencija nera, bet vercia susimasti?

QUOTE(Ašaka @ 2013 11 29, 13:29)
...............

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 11 29, 15:16)
as net neabejoju,kad yra super kompiuterizuotu 50simtmeciu ir vyresniu,bet vis tiek suk nesukes supermamos daugiau yra jaunesniu zaidimas.

"super kompiuterizuota moteris 50+" bajeris
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 11 29, 23:39)

Kas čia juokingo? Dvi mano klasiokės (na, tos, 50+) vadovauja IT padaliniams, viena - banke, kita - valstybinėje institucijoje.

Netaikau konkrečiai Jums, bet žinote, mane kartais stebina kai kurių noterų požiūris, kai jos aiškina, kad kažkokia specialybė yra tik vyriška arba tik moteriška, o paskui skundžiasi, kad vyrai uždirba daugiau ir moterys yra diskriminuojamos.
Atsakyti
Mano mamai apie 50, bet jos pagrindinis darbo įrankis yra pc, ir išvis man keista, kad apie 50metes kalbama lyg apie 80metes moteris doh.gif doh.gif tai dar nesenos, darbingos moterys. Kiek mokytojų, gydytojų, teisininkių, banko darbuotojų tokio amžiaus - tai ką manot jos nemoka kompų įsijungti? doh.gif
Atsakyti
prie ko cia isijungti,dirba ,bet kiek is ju sedi supermamose,va as bandziau prisiminti,tai keleta va radau,o smirineju kiekviena diena,visur.
Atsakyti
Jei jau isikisus i diskusija... Mano kaimyne 74m. manyciau su kompais moka daryti daugiau nei daugelis cia sedinciu buitiniu vartotoju:)
Beja, ji ir anyta, ir sia tema skaito, ne karta maciau, bet jai atrodo kvaila eit ir diskutuot, kai ta diskusija neimanoma dėl isanksto susiformavusiu nuostatu, del nenoro paziuret kitu kampu ir is kitos pozicijos. Zodziu skaityt skaito, o rasyt prasmes nemato. O mes jaunesnes, karsciau i viska reaguojancios, labiau linkusios eit, rasyt, bandyt irodinet tiesas.
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 11 29, 22:39)

O tai ką? Tokio amžiaus sulaukus, užsigobti balta paklode ir link kapinių šliaužti?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 11 30, 20:34)
O tai ką? Tokio amžiaus sulaukus, užsigobti balta paklode ir link kapinių šliaužti?

Taip.
Geriau nedidelėmis grupelėmis. Po paklode pasiimti po kompą, susirasti kapinaites kurais pasiekia viešas WiFi, jei tokių nėra- nulaužti artimiausio daugiabučio prisijungimo kodą ir.......ir tegul marčios pačios grabais užsikasa su savo meile/nemeile anytoms ir visoms kitoms pasaulio smulkmenoms.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 29, 13:46)
maitinau iki treju metu

kodėl jūs taip ilgai maitinot?
Papildyta:
QUOTE(meletu @ 2013 12 01, 14:38)
Geriau nedidelėmis grupelėmis. Po paklode pasiimti po kompą, susirasti kapinaites kurais pasiekia viešas WiFi, jei tokių nėra- nulaužti artimiausio daugiabučio prisijungimo kodą ir.

Taaip, įsivaizduokim, kad marti moka nulaužti wi-fi. Arba bent jau išsivalyti po savęs virusus ar perinstaliuoti operacinę be sūnaus pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 01 gruodžio 2013 - 16:55