Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Rexe @ 2013 12 04, 10:27)
pas mane juodas ir nusisaut norisi  doh.gif  kiekviena dulkyte matosi. o kai virtuve pas mane kaip 2ju kambariu butas tai kol nuvalau dulkes vienam gale...jau kitam apdulka  lotuliukas.gif
dabar rinkciaus sviesu

Na virtuvej pas mane apdulketi nespeja, nes kiekviena diena valau.

Zodziu, apmastymuose as rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 04, 09:39)
Na virtuvej pas mane apdulketi nespeja, nes kiekviena diena valau.
Zodziu, apmastymuose as rolleyes.gif

as irgi valau kasdien biggrin.gif ant juodo daug labiau matosi. nors pas mane ne grynai jiodas...su priemaisom, bet vistiek.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 03, 21:09)
Dar vienas klausimas - balti plintusai - nera labai jau teplu? Cia klausimas visiems rolleyes.gif

Cia atsakymas visiems - jei tepi, tai ir tepasi smile.gif .
Teplumo atzvilgiu spalva yra nei prie ko, viskas priklauso nuo zmoniu, kaip jie elgiasi. Spalva parodo tik, kiek kas ant jos matosi, o nuo pavirsiu fakturos priklauso prieziura - kaip devisi, valosi...

Sioje temoje galima pasidalinti patirtimi bei nuomone, bet nereikia pamirsti prie viso to pamineti ir savo gyvenimo budo bei iprociu, nes tik nuo to priklauso musu poreikiai, o tuo paciu ir teisingas pasirinkimas, kuri kiekvienas turi priimti pats.
Man kazkodel niekada del baltos spalvos pasirinkimo (nei interjere, nei eksterjere) neiskilo nei menkiausias klausimas g.gif .

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 04, 07:56)
Tik vat baltas stalvirsis.. drasu.. g.gif

ant sviesaus stalvirsio daug lengviau dirbti, nei ant tamsaus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 04, 07:56)
.

Tik vat baltas stalvirsis.. drasu.. g.gif

user posted image

man gražu,panašu,kad šiam bute cepelinų neverda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 04, 10:44)

o koks skirtumas, kas puode kunkuliuoja? kaip gali virutve sutrukdyti kazka gaminti. as neverdu, bet ne virtuve kaltininke biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 04, 11:44)

Cia vyruko butas, jei neklystu.

Jusu, vida777, nuomone yra tokia, kad spalva nepriklauso. O man norisi viska apgalvoti. Tikrai nesutiksiu, kad visos spalvos vienodai ilgaamziskos. Aisku, vel gi, tas ilgaamziskumas priklauso nuo musu regos, ty kiek jis pastebimas, ty naturalus nusidevejimas. Man norisi, kad nereiketu dazyti kas metai, kad atnaujinti spalva.
Kaip ir rubas. Bakti rubai yra nepraktiski, nes viena karta uzsidejus jau reikia plauti. Na du tris, nesigilinkim jau tiek. Tai kodel baltas interjeras skiriasi nuo to balto rubo? Jam reikia skirti daugiau prieziuros ir daugiau finansu.
Kaip ir vienspalves grindys ar margos. Ant margu nesimatys kiekvieno trupinuko, o ant sviesiu vienspalviu - matysis. Pvz koks balius, daug vaiku.. Tai zymiai greiciau pasimatys netvarka ant vienspalviu grindu/kilimo ir pan.
Zmoniu iprociai yra iprociai, bet daiktas turi savo savybes ir net gi ju labai daug, todel kai kam gal aktualu pasilengvinti buiti. Bet vat, norisi ir graziai ir lengvai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 12 03, 21:36)
Kalbeti ir apkalbeti jie jau daugybe kartu ax.gif Su jais panasi situacija kaip ir su filinguotais baldais, pvz. virtuves spinteliu durelemis ar kokia grazesne medinia indauja ar komoda - dulkes siek tiek nuseda, bet gi pasiurbliuoji ar pavalai ir tvarka mirksiukas.gif
Sioje temoje besilankanciuju tarpe, pas didziaja dauguma vyrauja butent baltos group.gif
Kuo nuosaikesnis plintusu/grindjuosciu reljefas, tuo ju nuseda ir matosi maziau, iliustruoju:
1) Matysis siek tiek daugiau, nes dekoratyvines briauneles statmenos:
user posted image
2) Matysis maziau, nes briauneles svelnesnes/nuozulnios:
user posted image

Rupestingai seimininkei abejos ne problema thumbup.gif

siurbiant grindis, su mazu sepeteliu nusiurbliuoju ir apvadu virsu. Greita ir paprasta.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 12 04, 11:55)
siurbiant grindis, su mazu sepeteliu nusiurbliuoju ir apvadu virsu. Greita ir paprasta.

Bet garantuoju, pas ka nera baltu plintusu, tikrai tokia procedura yra zymiai retesne. Cia kaip ir moteris - grozis reikalauja daug finansu ir laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 04, 10:55)
Jusu, vida777, nuomone yra tokia, kad spalva nepriklauso. O man norisi viska apgalvoti. Tikrai nesutiksiu, kad visos spalvos vienodai ilgaamziskos. Aisku, vel gi, tas ilgaamziskumas priklauso nuo musu regos, ty kiek jis pastebimas, ty naturalus nusidevejimas. Man norisi, kad nereiketu dazyti kas metai, kad atnaujinti spalva.
Kaip ir rubas. Bakti rubai yra nepraktiski, nes viena karta uzsidejus jau reikia plauti. Na du tris, nesigilinkim jau tiek. Tai kodel baltas interjeras skiriasi nuo to balto rubo? Jam reikia skirti daugiau prieziuros ir daugiau finansu.
Kaip ir vienspalves grindys ar margos. Ant margu nesimatys kiekvieno trupinuko, o ant sviesiu vienspalviu - matysis. Pvz koks balius, daug vaiku.. Tai zymiai greiciau pasimatys netvarka ant vienspalviu grindu/kilimo ir pan.
Zmoniu iprociai yra iprociai, bet daiktas turi savo savybes ir net gi ju labai daug, todel kai kam gal aktualu pasilengvinti buiti. Bet vat, norisi ir graziai ir lengvai lotuliukas.gif

taigi as ir sakau, kad spalva parodo... Jei yra tikimybe, kad bus nuolat taskomasi, vaiksciojama su batais, intensyviai naudojama, tai ir matysis. Ir taip pat sakiau, kad pries renkantis tai reikia ivertinti ir apgalvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 gruodžio 2013 - 11:07
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 04, 11:00)
Bet garantuoju, pas ka nera baltu plintusu, tikrai tokia procedura yra zymiai retesne.

tai vadinasi jums siuo klausimu viskas aisku jau. Nesuprantu, kame diskusijos esme ir prasme? g.gif siaip tai cia jau daugybe kartu tas klausimas buvo aptartas, jus ji keliate is naujo, taciau jei viskas ir taip aisku, tada belieka apsispresti. jums paciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 04 gruodžio 2013 - 11:04
QUOTE(vida777 @ 2013 12 04, 12:02)
taigi as ir sakau, kad spalva parodo... Jei yra tikimybe, kad bus taskomasi, vaiksciojama su batais, intensyviai naudojama, tai ir matysis. Ir taip pat sakiau, kad pries renkantis tai reikia ivertinti ir apgalvoti.

Matot, ant tamsaus rubo irgi yra demiu, tiesiog jos daug maziau matosi, bet tai nereiskia, kad ju nera. Man tai patinka pamatyti deme ir ja isplauti. Man patinka mano baltos grindys, kad ant ju pasimato, kada jos purvinos, ir , kad vaikai gali su baltom pedkelnem lakstyti po namus ir jos neisitepa. Mano grindys anksciau buvo azuolas, tai nieko nesimatydavo, ar purvinos ar svarios, bet uztat vaiku kojines ir pedkelnes purvinos budavo. Taigi kiekvienas renkasi pagal asmeninius poreikius. Man patinka pamatyti deme ir ja isvalyti, o ne gyventi su ta mintim , kad nematau, vadinas - nera. Bet kaip jau minejau, cia mano asmeninis pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 12 04, 12:03)
tai vadinasi jums siuo klausimu viskas aisku jau. Nesuprantu, kame diskusijos esme ir prasme?  g.gif siaip tai cia jau daugybe kartu tas klausimas buvo aptartas, jus ji keliate is naujo, taciau jei viskas ir taip aisku, tada belieka apsispresti. jums paciai  mirksiukas.gif

Tai vat ir dvejoju, ar del grozio aukotis lotuliukas.gif Ir tuo paciu idomu kitu nuomones 4u.gif

O del to, kad buvo aptarta, atsiprasau, kad vel keliu klausima, bet visas temas perskaityti nerealu blush2.gif O plius, keiciasi laikai, mados, technologijos, atsiranda daugiau patirties, tai gal ir poziuris keiciasi. Atsiranda daugiau praktikos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(skaidra111 @ 2013 12 04, 12:12)
Man patinka pamatyti deme ir ja isvalyti, o ne gyventi su ta mintim , kad nematau, vadinas - nera. Bet kaip jau minejau, cia mano asmeninis pasirinkimas.

Todel ir daviau pavyzdi su baliais, kad nepulsi is karto kuopti mirksiukas.gif Kad kartais reikia svaros iliuzijos rolleyes.gif
Atsakyti