QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 04, 06:56)
O kokio sviesumo pas jus virtuve? Nes pas man dabar gan sviesi, o stalvirsis tamsus.
Man visai graziai atrodo ir tamsus baldai virtuvej. Sitam bute jie tamsus ir miegamajam (o as miegamajam noresiu sviesiu). Idomus sprendimas derinti plintusus su baldais. Kiti juos daro grindu spalvos, arba, kaip jau mineta, - baltus. Bet man gan graziai cia atrodo.
Tik vat baltas stalvirsis.. drasu..
Mano virtuve sviesiai gelsva, neseniai buvau idejus foto, nebesikartosiu. Bet virtuve toks daiktas, kur apsitasko, issipurvina ir pan. Zinoma, geriau deme pamatyt ir ja nuvalyt, bet reikia turet laiko kiekviena savaite priedo prie visu namu tvarkymo dar ir spinteles plauti

Neturiu as jo, geriau kitur panaudoju

O nenuvalyta ir kai matosi, mane tiesiog erzina, negaliu ramiai gyvent jei matau. Nematau - nesuku galvos, susitvarkau kai yra laiko. Del sios priezasties sviesios virtuves nebedarysiu, bet tamsus baldai man negrazu. Rinksiuos kazka per viduri. O stalvirsio balto tai nebijociau. Juk stalvirsi kiekviena plaunam tikrai kiekviena diena, tai koks skirtumas ar jis baltas ar ne.
Del baltu duru ar plintusu nepraktiskumo. Va cia tai nesuprantu kodel reikia baltu bijoti, juk jie daug praktiskesni uz tamsius. Ant tamsiu kiekviena dulkele matosi, o ant baltu - nieko. Issiteplios? Neisivaizduoju ka reikia namie veikti, kad plintusai issiterliotu

Virtuve tai apsipeckioja, kitur ant grindu galima kazka ispilt netycia ar pan, sofos daznai issimurzija, sienas vaikai gali apciupinet, bet plintusai juk eina pasieniais, tai kad juos isterliot reiktu ir siena apipilt kazkuo ar dar kokiu budu net nezinau. Per 7 metus gyvenimo su baltais plintusais dar ne vienas nera issitepes ar ka ji reiketu perdazyti ar atnaujinti. Dulkes tik nuvalau ir viskas, o ir tos dulkes matosi maziau nei ant tamsiu. Mano galva balti kaip tik patys praktiskiausi