QUOTE(Cobre @ 2013 12 12, 10:30)
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 12, 11:41)
gali pirkt, bet elementarus maistui naudojamas rafinuotas saulegrazu ar rapsu aliejus irgi puikiai tiks
atnaujinimas vyksta taip pat, pries tai pasveitus istepta vieta.
QUOTE(femme @ 2013 12 12, 12:46)
gali pirkt, bet elementarus maistui naudojamas rafinuotas saulegrazu ar rapsu aliejus irgi puikiai tiks
as savo populiariojo kavos staliuko naturalios guobos stalvirsi istepiau pakaitintu saulegrazu aliejum, kuriame istirpinau krisleli biciu vasko. Palikau parai susigerti, o tada nusausinau su popieriniu ranksluosciu
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 12, 13:53)
tokiu atveju siulau kepta duona su cesnaku
QUOTE(TuDa @ 2013 12 11, 21:46)
Iš Kaimo kur esi? peržiūrėjusi šį interjerą prisiminiau, kad tu pastoviai sakai, kad trūksta spalvų, va kiek jų čia
http://www.architect...uplex-slideshow
Gražu
Šiandien buvau sostinėje, greitomis pralėkiau Ikea. Neradau, ką galima būtų pirkti. Baldai- vienadienis modernas su pretenzija į klasiką, visa kita irgi dėmesio neverta. Nors ekonominiam variantui gal ir tiktų. Geriau jau kaupsiu pinigėlius , kol rasiu, kas tinkama. Mano atveju- tai ne vienadieniai baldai, o su išliekamąja verte.
QUOTE(Rasytee @ 2013 12 12, 10:49)
Mamagabi
paklausiau patarimo
padaryta
Vat ir maladec
Gryztant prie Mirksniuko namu - uzuolaidas daryciau, kad matytusi, o ne sienu spalvos - matomos ju vertikalios juostos optiskai paaukstins patalpa, o ta siena su TV reikia "apsunkinti"/uzpildyti, nes ji diiidele ir tuscia.
Ten tiktu pvz. viena ar pora aukstesniu indauju, kaip kolonu is sonu, o tarp ju pailga tv komoda (ne mini komodele), tarp siu dvieju/triju baldu kazkur gali pasislepti/prisiglausti muzikos koloneles, ant kuriu jokiu vazu ir jokiu statuleliu

Jei ruosiesi kazkaip isskirti krosneles sienute, tai galima padaryti ir su TV sienos atkarpa - cia tik tuo atveju jei TV vieta griezta ir nekintama

Na o Lyrikai sakyciau, kad kambariukas visai neblogas, tik stambiuju komodu nesirinkciau tokiu tamsiu, kaip buvo rodyta, mazieji naktiniai staliukai yra per mazi - kaip dazniausiai pas mus pasitaiko
Na o jei kambaryje vis dar per gaivu/sviesu - beliktu tris baltas sienas paversti svelniai pilka tapeto fono spalva
Smulkiojo dekoro spalvos, tarkim ta pati tamsesne pilka/juoda/ruda, gali taip pat "smulkiai" atsikartoti kilime ar tekstileje.
QUOTE(lyrika @ 2013 12 11, 13:08)
Man jūsų kambaryje trūksta vientisumo. Man norėtųsi perdažyti likusias kambario sienas labiau prie tapeto derančia spalva, tuomet išsiryškintų lubų, grindų apvadai, durys. Virš galvūgalio kabinčiau paveikslą, kuriame būtų šiek tiek turkio spalvos, paveikslo rėmą derinčiau prie lovos spintelių.
imetu savo miegamojo siena jusu teismui...pagaliau baigta
QUOTE(Rexe @ 2013 12 12, 18:15)
Man grazu
Rexe vaje kaip grazu
grazu, bet kodel du narveliai ? neaisku i kuri ziureti