Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Edena @ 2013 12 03, 18:31)
As negaliu pasidalinti kas ikvepe mane kalediniu kepiniu gamybai  biggrin.gif 

Tai bent formele! bigsmile.gif superine! oj kepciau kepciau! ...em... kaip sausainiuku uzsimaniau! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2013 12 03, 19:31)
As negaliu pasidalinti kas ikvepe mane kalediniu kepiniu gamybai  biggrin.gif 

Formeles keksiukams smile.gif

Tikrai superine formele bigsmile.gif As ir tokios noriu smile.gif Kiek prikepciau meduoliu wub.gif

O man zinokit hormonai papokstaut sugalvojo doh.gif MB zodi ne taip pasake, kokia tragedija padariau...! unsure.gif O poto dar ir kokia valanda verkiau. Bet dabar jau gerai viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 12 03, 19:02)

Vau Edena kokios fainos formelės  bigsmile.gif ir aš tokių noriu..  rolleyes.gif na tokias turint tai tikrai noras kept ateitu ir man turbūt  biggrin.gif bet kad jau visai netikus aš kepėja tai kaži..  blush2.gif

QUOTE(vilvi @ 2013 12 03, 19:05)
Tai bent formele!  bigsmile.gif

As saaakaaauuu, kad kai pamaciau tai visai susileidau wub.gif wub.gif Uztat ir skiedziu jau cia apie Kaledas lotuliukas.gif ( cia moters pasauly pirkau, bet maciau ir krinona turi smile.gif) Recepta aisku is interneto trauksiu, gal koki keksini, neesu ir pati patyrus kepeja biggrin.gif Tik obuoliu pyrago kai obuolius reikia sunaudoti doh.gif

QUOTE(19891010 @ 2013 12 03, 19:20)
Tikrai superine formele bigsmile.gif  As ir tokios noriu smile.gif  Kiek prikepciau meduoliu wub.gif
O man zinokit hormonai papokstaut sugalvojo doh.gif 

Tai va man atrodo meduolini arba keksini recepta koki is interneto (o gal kokios Beatos ) reikes susirasti clap_1.gif
O su hormonais.. nu buna buna, kazkaip mums uzeina... As kazkaip po pask. stimuliac stiprios gonaliu..kaip pasiutus buvau visai "laukine" biggrin.gif MV nesuprato manes, siautejau baisiai, zinau ka tai reiskia biggrin.gif Bet gerai kad tos nuotaiku kaitos praeina... kazkada lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 03 gruodžio 2013 - 20:36
labas rytas mergaitės 4u.gif aš su visai nekalėdinėm ir nedžiugiom naujienom verysad.gif šįryt pagadinau NT - pamačiau tik vieną ryškų storą I ir nors maniau kad nepratrūksiu, paskendau ašarų jūroj...
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 04, 09:08)
labas rytas mergaitės  4u.gif  aš su visai nekalėdinėm ir nedžiugiom naujienom verysad.gif šįryt pagadinau NT - pamačiau tik vieną ryškų storą I ir nors maniau kad nepratrūksiu, paskendau ašarų jūroj...

labas rytas.. labai-labai dar 11DPI, juk dar nebutinai gali rodyti.. console.gif Nenusimink tik taip... Nors zinau ka reiskia , as penkis kartus traukdavau is siuksliu dezes NT paziuret ar vaiduoklis neislindo (prisiskaicius istoriju kad netycia is dezes paeme NT oir pamate vaiduokliuka, ir paskui pasitvirtina) verysad.gif Na bet ne viskas prarasta... Kaip bepasibaigtu juk ne paskutiniai bandymai reikia optimistiskai ziuret i prieki, nusiteikimas labais svarbu console.gif
Kazkaip tas pirmas IUI skaudziausias buna... Atsimeni Renalta kai jau taip pat jauteisi buvai tikra kad pavyko atsimenu rasei: tik nueisiu pas gydytoja pasitvirtinti kad nestuke.gif yra ir bus ramus laukimas.. as tada jau po 3 iui buvau ir pagalvojau kad kazkaip per pirmaji lygiai taip pat buvau uztikrinta kad pavyks verysad.gif
Bet IUI tikimybe 20proc tai niekada negali zinot kuri ta kas penkta bus, bet linkiu kad visos cia esancios butume kas penktos ax.gif 4u.gif bent jau kas kazkelinta cikla prasikeisdamos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 04 gruodžio 2013 - 09:15
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 04, 09:08)
labas rytas mergaitės  4u.gif  aš su visai nekalėdinėm ir nedžiugiom naujienom verysad.gif šįryt pagadinau NT - pamačiau tik vieną ryškų storą I ir nors maniau kad nepratrūksiu, paskendau ašarų jūroj...

Mergyt, laikykis, nepasiduok liudesiui, kad ir kaip sunku butu! te tau nors balioneli 4u.gif Teisingai Edena sako, reikia ziuret i prieki optimistiskai! o gal tikrai dar ankstoka?! gal pamegink uz poros dienu dar, jei memes nesirodys... maza kas, stebuklu gi buna!
Atsakyti
Na, šiandien 14 DPI, ne 11. Gydytoja šią dieną ir nurodė tikrinti, nes jei jau būtų užkibę, tai ir turėtų rodyt bent jau vaiduokliuojančius II. Žinoma, turiu dar mažytę viltį, bet tokią vos rusenančią, maždaug iki kol mm ateis (jei ir šių grinčas nepavogs smile.gif ) Dabar tik klausimas kyla ką daryti su sekančiu ciklu.. ar tikslinga vėl stimliuotis ir IUI daryt ar geriau laukt naujų šviežių metų.. Ir ačiū už palaikymą visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 04, 09:50)
Na, šiandien 14 DPI, ne 11. Gydytoja šią dieną ir nurodė tikrinti, nes jei jau būtų užkibę, tai ir turėtų rodyt bent jau vaiduokliuojančius II. Žinoma, turiu dar mažytę viltį, bet tokią vos rusenančią, maždaug iki kol mm ateis (jei ir šių grinčas nepavogs smile.gif  ) Dabar tik klausimas kyla ką daryti su sekančiu ciklu.. ar tikslinga vėl stimliuotis ir IUI daryt ar geriau laukt naujų šviežių metų..  Ir ačiū už palaikymą visoms  4u.gif

Na bent jau mano atveju laukimas nelabai ka padetu... tai jei tik viskas gerai, noreciau is kart imtis kito iui! ax.gif bet cia gal su savo gyd pasikonsultuok, ka patars! bet pirmiausia mm sulauk, kol ju ner nors maza, bet kirba viltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 04, 09:50)
Na, šiandien 14 DPI, ne 11. Gydytoja šią dieną ir nurodė tikrinti, nes jei jau būtų užkibę, tai ir turėtų rodyt bent jau vaiduokliuojančius II. Žinoma, turiu dar mažytę viltį, bet tokią vos rusenančią, maždaug iki kol mm ateis (jei ir šių grinčas nepavogs smile.gif  ) Dabar tik klausimas kyla ką daryti su sekančiu ciklu.. ar tikslinga vėl stimliuotis ir IUI daryt ar geriau laukt naujų šviežių metų..  Ir ačiū už palaikymą visoms  4u.gif

Hm.. a kazkaip su Rutuliuko27 iui data turbut sumaisiau..
As irgi pirmiausia sakyciu mm sulaukt, o gal jos ir neateis 4u.gif 4u.gif
O jeigu ateis 3cd zygiuot pas gine kad apziuretu kaip kas ivyke.. siaip kitos sako pult jau tirtis ir nemetyt pinigu, bet as kaip tik sakyciau bent 3IUI pabandyti o tada jau ieskoti kur suo pakastas.. Tos LP ir histero tai labai ne nekaltas reikalas, LP nzn kada as pribresiu , kol kas db desiu pastangas i vyro "milijonus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 04 09:50)

neprarask dar vilties - aš tik 15 DPI dariau (pagal gyd. instrukciją) ir buvo ant tiek neryškus antras I, kad ten labiau panašėjo kad persišviečia kažkoks vidinis įklijavimas. Tokių nematomų brūkšniukų jau buvau mačius, taip kad tą irgi nurašiaui ant saviitaigos. Mano atveju 14 d. tikrai nieko nebūtų buvę matyti. Gal HCG iš kraujo pabandyk? Šitas tai tikrą tiesą rodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiBo: 04 gruodžio 2013 - 10:26
Labutis 4u.gif Gryzo vakar MB ir vel susipykom, tada asaru pakalne, o tada turbut padarem didziaausia klaida... smileysex.gif blush2.gif O juk siandien IUI unsure.gif Turbut nebeturesim spermiuku, ar gali taip greit prisigamint nauju? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 04, 10:08)

Nenusiminki gi 4u.gif Kol nera mmm, vilties tikrai yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na dar nesudėjau ginklų smile.gif (ne)lauksiu mm pasirodant ax.gif

[quote=19891010,2013 12 04, 11:40]
Labutis 4u.gif Gryzo vakar MB ir vel susipykom, tada asaru pakalne, o tada turbut padarem didziaausia klaida... smileysex.gif blush2.gif O juk siandien IUI unsure.gif Turbut nebeturesim spermiuku, ar gali taip greit prisigamint nauju? blush2.gif
Papildyta:

Žinok, nors ir rekomenduoja bent 2 d. susilaikymo, bet šį IUI ir mums panašiai su MB nutiko, tik ne susipykom, o prasnaudėm paskutinio dzigi dzigi laiką ir nusprendėm surizikuoti 1 d. prieš IUI, ir MB turto rezultatai buvo geresni nei pirmo IUI metu kuomet susilaikymas buvo 3 dienos mirksiukas.gif taip kad viskas bus ok drinks_cheers.gif
Atsakyti