QUOTE(Eglu @ 2014 04 06, 14:20)
Susitikom greiciausiai daugiavaikiu temoje:) ilgai neissilaikiau..ten jau seniai susibendravusios jauciasi..kazkaip nei du ne devyni..pasijauciau penkta suns koja:)
Matau broliai turi sese:) kaip reguoja? Ar saugo kaip princese?

Ech..noriu ir as broliukams sesytes..kazkaip anksciau nebuvo tokio stipraus noro, turet mergye, o dabar nuo minciu galva plysta:) ir norsi ketvirto leliuko..bet protas sako ir taip tris jau turiu:) nz kur detis:))
Mes vaziuojam i Nemencine, pas gyd. Pinikiene. Ji klasikines homeopatijos atstove. Gydomes pas ja apie 3-4metus..geriam tik zirniukus..
Suniuko ir mes norim..bet labradoro..bet bijau,kad as dar nepasiruosus..uztenka ir taip puse dienos renku viska ispaskos...

ne ne nedaugiavaikiu- o skrebukiu
A nu jo moteriskes juk, musu ir dabar daug susibendravo is po sito nestumo
Sese- uj nesvajojau, negalvojau .. norejau berniuko .. Bet siai dienai.. net jei kas butu pasakes nebuciau patikejus kaip viskas apsivers. Bernai 9 danguj is laimes

vis dar buciuoja kojas ir sokineja kad tik ji pasijuoktu

Inese mazoji kazkokio minkstumo ir riozines spalvos

Kai tetis sako oj mano brangioji... man vis nuskamba keistai,kad ne i mane

keistas kazkoks jausmas, ko neteko patirti anksciau

O daugiau kaip ir mielas mazas vaikas... visiska broliu kopija, jei kaspino neuzdejus ir apvilkus broliu drabuzius- butu 4 berniukas

Jauciu ji bus kietesne uz visus 3 brolius

juk reiks juos nukonkuruot
O tu norek, norek... visai faina turet daug... as dabar tokia savim besididziuojanti jauciuos kad sakes
The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate.
Oprah Winfrey
Mano laisvalaikis