Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų, 4 tema

Eglu, mes negėrėm antibiotikų, nors mums juos išrašė, nes vaikas jau kartą buvo jais apsinuodijęs unsure.gif
O pas kokią homeopatę lankotės? Mūsų gydytoja homeopatė, bet tų žirniukų nepropaguoja, vis kokias tabletytes čiulpti homeopatines išrašo. doh.gif
Aš noriu kalytės mopsų veislės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 04 05, 23:20)

Labas brangiosios ir naujai  prisijungusios ... bei kazkas kitoj temoj gerai matyta Eglu  biggrin.gif

Susitikom greiciausiai daugiavaikiu temoje:) ilgai neissilaikiau..ten jau seniai susibendravusios jauciasi..kazkaip nei du ne devyni..pasijauciau penkta suns koja:)

Matau broliai turi sese:) kaip reguoja? Ar saugo kaip princese?smile.gif
Ech..noriu ir as broliukams sesytes..kazkaip anksciau nebuvo tokio stipraus noro, turet mergye, o dabar nuo minciu galva plysta:) ir norsi ketvirto leliuko..bet protas sako ir taip tris jau turiu:) nz kur detis:))

QUOTE(dute.handmade @ 2014 04 06, 12:25)
Eglu, mes negėrėm antibiotikų, nors mums juos išrašė, nes vaikas jau kartą buvo jais apsinuodijęs  unsure.gif
O pas kokią homeopatę lankotės? Mūsų gydytoja homeopatė, bet tų žirniukų nepropaguoja, vis kokias tabletytes čiulpti homeopatines išrašo.  doh.gif
Aš noriu kalytės mopsų veislės.  ax.gif

Mes vaziuojam i Nemencine, pas gyd. Pinikiene. Ji klasikines homeopatijos atstove. Gydomes pas ja apie 3-4metus..geriam tik zirniukus..

Suniuko ir mes norim..bet labradoro..bet bijau,kad as dar nepasiruosus..uztenka ir taip puse dienos renku viska ispaskos...
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2014 04 06, 14:20)
Susitikom greiciausiai daugiavaikiu temoje:) ilgai neissilaikiau..ten jau seniai susibendravusios jauciasi..kazkaip nei du ne devyni..pasijauciau penkta suns koja:)

Matau broliai turi sese:) kaip reguoja? Ar saugo kaip princese?smile.gif
Ech..noriu ir as broliukams sesytes..kazkaip anksciau nebuvo tokio stipraus noro, turet mergye, o dabar nuo minciu galva plysta:) ir norsi ketvirto leliuko..bet protas sako ir taip tris jau turiu:) nz kur detis:))
Mes vaziuojam i Nemencine, pas gyd. Pinikiene. Ji klasikines homeopatijos atstove. Gydomes pas ja apie 3-4metus..geriam tik zirniukus..

Suniuko ir mes norim..bet labradoro..bet bijau,kad as dar nepasiruosus..uztenka ir taip puse dienos renku viska ispaskos...

smile.gif ne ne nedaugiavaikiu- o skrebukiu bigsmile.gif
A nu jo moteriskes juk, musu ir dabar daug susibendravo is po sito nestumo ax.gif
Sese- uj nesvajojau, negalvojau .. norejau berniuko .. Bet siai dienai.. net jei kas butu pasakes nebuciau patikejus kaip viskas apsivers. Bernai 9 danguj is laimes wub.gif vis dar buciuoja kojas ir sokineja kad tik ji pasijuoktu smile.gif Inese mazoji kazkokio minkstumo ir riozines spalvos biggrin.gif Kai tetis sako oj mano brangioji... man vis nuskamba keistai,kad ne i mane biggrin.gif keistas kazkoks jausmas, ko neteko patirti anksciau biggrin.gif O daugiau kaip ir mielas mazas vaikas... visiska broliu kopija, jei kaspino neuzdejus ir apvilkus broliu drabuzius- butu 4 berniukas biggrin.gif Jauciu ji bus kietesne uz visus 3 brolius biggrin.gif juk reiks juos nukonkuruot biggrin.gif
O tu norek, norek... visai faina turet daug... as dabar tokia savim besididziuojanti jauciuos kad sakes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 04 06, 15:53)
smile.gif ne ne nedaugiavaikiu- o skrebukiu  bigsmile.gif

Jetau atmintis streikuoja doh.gif o tu scrapping.lt nebuni?

Nu dziugu girdet del broliu meiles sesei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2014 04 06, 16:43)
Jetau atmintis streikuoja doh.gif  o tu scrapping.lt nebuni?

Nu dziugu girdet del broliu meiles sesei wub.gif

retai.. dabar juk i FB scrapping persimete biggrin.gif
Aga dziugu- mazius antros sese nori biggrin.gif
Atsakyti
Eglu, sveika smile.gif
man dviratį nupirko thumbup.gif paskutinį turbūt prieš 20 metų turėjau, kai pavogė, ir nebeturėjau.
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2014 04 06, 14:20)

Dievinu labradorus wub.gif Kazkada turejom ,tikiuosi sekantis vel labradoras bus ,nes kita veisle jo neatstoja mums .

QUOTE(OJE @ 2014 04 06, 15:53)
Sese- uj nesvajojau, negalvojau .. norejau berniuko .. Bet siai dienai.. net jei kas butu pasakes nebuciau patikejus kaip viskas apsivers. Bernai 9 danguj is laimes  wub.gif  vis dar buciuoja kojas  ir sokineja kad tik ji pasijuoktu smile.gif  Inese mazoji kazkokio minkstumo ir riozines spalvos biggrin.gif  Kai tetis sako oj mano brangioji... man vis nuskamba keistai,kad ne i mane  biggrin.gif  keistas kazkoks jausmas,  ko neteko patirti anksciau biggrin.gif  O daugiau kaip ir mielas mazas vaikas... visiska broliu kopija, jei kaspino neuzdejus ir apvilkus broliu drabuzius- butu 4 berniukas biggrin.gif Jauciu ji bus kietesne uz visus 3 brolius  biggrin.gif  juk reiks juos nukonkuruot  biggrin.gif
O tu norek, norek... visai faina  turet daug... as dabar tokia savim besididziuojanti jauciuos kad sakes  biggrin.gif

Oje - seniai nesirodai pas mus ax.gif Vis fb pasiziuriu kaip princese tavoji auga wub.gif

QUOTE(muminukas @ 2014 04 06, 23:20)
Eglu, sveika smile.gif
man dviratį nupirko  thumbup.gif paskutinį turbūt prieš 20 metų turėjau, kai pavogė, ir nebeturėjau.

Wow ! Sveikinu isigijus gera daikta 4u.gif Pernai su bernu dviraciu vaziuodavau , siemet neteks lotuliukas.gif Tikiuosi kitamet mes su mb ir nusipirksim .
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 04 07, 11:29)
Dievinu labradorus  wub.gif Kazkada turejom ,tikiuosi sekantis vel labradoras bus ,nes kita veisle jo neatstoja mums .
Oje - seniai nesirodai pas mus  ax.gif  Vis fb pasiziuriu kaip princese tavoji auga  wub.gif
Wow ! Sveikinu isigijus gera daikta  4u.gif  Pernai su bernu dviraciu vaziuodavau , siemet neteks  lotuliukas.gif  Tikiuosi kitamet mes su mb ir nusipirksim .

tai kad diena prasidejo ir diena pasibaige biggrin.gif net FB gaunu velniu kad mazai rodau nuotrauku biggrin.gif O kas cia pas tave per nikas ????????????? maniau naujoke biggrin.gif
As dvirati turiu- rudys juo vazinejas lotuliukas.gif
O siaip tai haberiai uzlauze mano visas nuotraukas verysad.gif kaip uzknisa visa tai ....
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 04 07, 12:15)
tai kad diena prasidejo ir diena pasibaige  biggrin.gif net FB gaunu velniu kad mazai rodau nuotrauku biggrin.gif  O kas cia pas tave per nikas  ?????????????  maniau naujoke  biggrin.gif
As dvirati turiu- rudys  juo vazinejas  lotuliukas.gif
O siaip tai haberiai uzlauze mano visas nuotraukas  verysad.gif  kaip uzknisa visa tai ....

Pasikeiciau gi nika ,atsibodo senasis lotuliukas.gif

As su trim sunkiai sukuos ,ka jau apie keturis tau apeit 4u.gif

Nors dabar tai visai gerai gyvenu - dickiai mokyklose ,mazius pas aukle ,o as nestumu megaujuos lotuliukas.gif Va ,kita savaite atostogos mokyklose - tai bus darbelio namie lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dičkis mėgsta dviračiu važinėtis, o čia gi tik kieme gali ratus sukt, nei šis , nei tas beveik 9mečiui. Su suaugusiu galės toliau važiuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 04 06, 23:20)
Eglu, sveika smile.gif
man dviratį nupirko  thumbup.gif paskutinį turbūt prieš 20 metų turėjau, kai pavogė, ir nebeturėjau.

Kaip smagu!
Neatsimenu kada aš su dviračiu važiavau..turbūt prieš kokių 13 metų biggrin.gif Dažnai su MB pasvarstom, kad smagu būtu kada nors visai šeimynai pasivažinėti..bet dar reik , kad visi paūgėtų ir galėtų patys minti savo dviračio pedalus:)

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 04 07, 12:24)
Pasikeiciau gi nika ,atsibodo senasis  lotuliukas.gif

As su trim sunkiai sukuos ,ka jau apie keturis tau apeit  4u.gif

Nors dabar tai visai gerai gyvenu - dickiai mokyklose ,mazius pas aukle ,o as nestumu megaujuos  lotuliukas.gif  Va ,kita savaite atostogos mokyklose - tai bus darbelio namie  lotuliukas.gif

Kokio amžiaus tavo vaikai?

QUOTE(muminukas @ 2014 04 07, 13:59)
Mano dičkis mėgsta dviračiu važinėtis, o čia gi tik kieme gali ratus sukt, nei šis , nei tas beveik 9mečiui. Su suaugusiu galės toliau važiuot smile.gif

O kodėl galima tik kieme?

Beje, merginos, mano viena draugė sako, kad norint suplanuoti mergaitę, reikia žiūrėti pagal moters amžių ir mėnesį, kurį planuoji...pavyzdžiui...jei tau nelyginis metų skaičius ir nori, kad gimtų mergaitė, tai reik "organizuotis" lygini mėnesį...

Pamėginkit paskaičiuot, kiek jums metų buvo ir kokį mėnesį pastojot, pažiūrėsim kiek tame tiesos:)
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2014 04 07, 15:14)

Kokio amžiaus tavo vaikai ?

Maniskiai 16 , 13 ,o maziausiam 3 bus liepa mirksiukas.gif

Kiek kazkada ziurinejau ,nelabai man atitinka . Nors tu kalendoriu begale yra ... reik gal konkretu kazkoki ziuret ??
Atsakyti