Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(motiejukas @ 2013 12 10, 15:05)
Sveikos,

matau, kad kalbejot apie Vince Camuto batus.
http://piperlime.gap.....7799294,d.bGE

Turiu as US9 dydi, pirkta per merginas is piperlime su didele nuolaida, kai cia visos TH batus slave.
Galeciau perleisti, kadangi man truputuka didoki/platoki.
Parduociau uz tiek kiek pirkau:)

kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
Jus cia perkat, o man tragedija verysad.gif
Siandien susipykau su savo diedu, isliekiau i lauka i turgu vaziuot , kaip dejau sau laiptynes durimis per koja .... UGG mano , sulduciai , grazuciai supliso doh.gif cray.gif
Bet svarbu nepataisomai! Duru kampu kazkaip as juos uzkabinau, tai nuo virsaus tiesiog isroviau gabala " su mesa" doh.gif

Atsakyti
as laukiu savo Balmain kvepalu. Nu ***** kaip bus gaila, jei busiu prasovus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 15:09)
Jus cia perkat, o man tragedija  verysad.gif
Siandien susipykau su savo diedu, isliekiau i lauka i turgu vaziuot , kaip dejau sau laiptynes durimis per koja .... UGG mano , sulduciai , grazuciai supliso  doh.gif  cray.gif
Bet svarbu nepataisomai! Duru kampu kazkaip as juos uzkabinau, tai nuo virsaus tiesiog isroviau gabala " su mesa"  doh.gif

kas tau sake kad nepataisomai. as turiu superini meistriuka, jis tau tikrai kazka sugalvos. nasnarvuok. paskambinsiu jam, paklausiu kada dirba cia salia manes ir atvesim jam tuos batus. baik stradalint. buta del ko. mars taikytis su diedu 4u.gif

koja sveika?
Atsakyti
Siandien susipykau su savo diedu, isliekiau i lauka i turgu vaziuot , kaip dejau sau laiptynes durimis per koja .... UGG mano , sulduciai , grazuciai supliso  doh.gif  cray.gif
Bet svarbu nepataisomai! Duru kampu kazkaip as juos uzkabinau, tai nuo virsaus tiesiog isroviau gabala " su mesa"  doh.gif

Reiskia reikia atsiprasyti diedo ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Ojejai vargse, uzjauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif kartais tie diedai tikrai isvaro is proto doh.gif
Atsakyti
Tantamm- 4u.gif ,na ir gabumai tavo g.gif unsure.gif Ale tai kaip taip g.gif Bet kaip pyyyyyktis jaučiu ima drinks_cheers.gif cool.gif
vyras tegu taikos,tu-nesitaikyk 4u.gif biggrin.gif ty taikykis,tik dar pasimaivyk/pasilaužyk lotuliukas.gif

diedas kaltas ir dėl batų sakyčiau g.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 gruodžio 2013 - 14:16
QUOTE(JMD @ 2013 12 10, 14:11)
as laukiu savo Balmain kvepalu. Nu ***** kaip bus gaila, jei busiu prasovus  biggrin.gif
Papildyta:

kas tau sake kad nepataisomai. as turiu superini meistriuka, jis tau tikrai kazka sugalvos. nasnarvuok. paskambinsiu jam, paklausiu kada dirba cia salia manes ir atvesim jam tuos batus. baik stradalint. buta del ko. mars taikytis su diedu  4u.gif

koja sveika?

Koja sveika , aciu smile.gif Zinai , ten berods be sansu , nes ne pagal siule plyso . O modelis tas paprasciausias , viskas matysis sad.gif

Su diedu susitaikem , kur mes viens be kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 10, 15:15)
Tantamm- 4u.gif ,na ir gabumai tavo  g.gif  unsure.gif Ale tai kaip taip  g.gif Bet kaip pyyyyyktis jaučiu ima  drinks_cheers.gif  cool.gif
vyras tegu taikos,tu-nesitaikyk  4u.gif  biggrin.gif ty taikykis,tik dar pasimaivyk  lotuliukas.gif

man tai vecnai taip buna. jei su diedu susipyksti, tai masina nesiveda, tai kortele banko bankomate palieki, tai dar koks sudas. nu visada butinai kitu galu atsisuka dar kas nors. vopscim zapadlo vienas niekad nevaiksto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 15:16)
Koja sveika , aciu smile.gif Zinai , ten berods be sansu , nes ne pagal siule plyso . O modelis tas paprasciausias , viskas matysis sad.gif

tai nupirks naujus:D
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 15:16)

uzsius kokia dekoratyvine juostele, bus bent jau nuo kalniuku ciuzinet. o nusipirksi naujus afigiennus. vo, naujas pirkinys vel bus lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 14:16)

Skaitydama pradzia, galvojau sakinys baigsis taip: "su diedu susitaikem, sake, nupirks naujus batus " lotuliukas.gif 4u.gif

Man tai tie Vince camuto ir faini , jau klausinejau 9 dydzio pardavinejancios nares, gaila, per mazi mano lapcei.O kur siandien nuolaida- tik coliukems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 10 gruodžio 2013 - 14:26
QUOTE(rapoja @ 2013 12 10, 14:15)
Tantamm- 4u.gif ,na ir gabumai tavo  g.gif  unsure.gif Ale tai kaip taip  g.gif Bet kaip pyyyyyktis jaučiu ima  drinks_cheers.gif  cool.gif
vyras tegu taikos,tu-nesitaikyk  4u.gif  biggrin.gif ty taikykis,tik dar pasimaivyk/pasilaužyk  lotuliukas.gif

diedas kaltas ir dėl batų sakyčiau  g.gif  cool.gif

Joooo , tai jis ir kaltas biggrin.gif Jau ir pripazino wink.gif
Atsakyti