Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

jei diedas kaltas-tegul ir atperka batus ax.gif o kad susitaiket -liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svile @ 2013 12 10, 14:52)

Inga, ar man nupirkot, tinka ir pabrange  biggrin.gif

svile nedirba lordas kai atsigaus paimsiu

QUOTE(rapoja @ 2013 12 10, 14:55)
pasisekė kas sw pigiai suspėjo paimt  doh.gif

ne sw niekam nepirkau MK striukes po nepilnus 70 tik biggrin.gif

QUOTE(sauleliux @ 2013 12 10, 14:55)

sie 4u.gif akciju nebuna jiem
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 12 10, 14:55)
nekrauna lordas man kasiko, o SW duoda -25 ar jau nebe? negaliu pati patikrinti  blush2.gif  nesikrauna  doh.gif

duoda
QUOTE(špingaletka @ 2013 12 10, 14:59)

http://www.lordandta...e-shirred-dress
Ingut kokia dabar jos galutinė kaina būtų ?

neatidaro bet dabar viskam - 25% tik

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 15:09)
Jus cia perkat, o man tragedija 
Siandien susipykau su savo diedu, isliekiau i lauka i turgu vaziuot , kaip dejau sau laiptynes durimis per koja .... UGG mano , sulduciai , grazuciai supliso  doh.gif  cray.gif
Bet svarbu nepataisomai! Duru kampu kazkaip as juos uzkabinau, tai nuo virsaus tiesiog isroviau gabala " su mesa"  doh.gif

ojojoj... unsure.gif nesipykit, as kartais pagalvoju kad mes taip pasiduodam kartais emocijoms ir bereikalingu pykciu dusion prisisemiam.

na ne is tos kojos matyt abu isvirtot dar vaikutis neramus 4u.gif apsiparet abu esat teisi savoj varpinej bet 4u.gif 4u.gif susitaikykit geiciau, sypsena atnesa sypsena -ane?

as ant savojo irgi kaip seskas buvau susiraukus blush-anim-cl.gif bet jis mane zino.. a snemoku pykti kaip ir nemoku atleisti lotuliukas.gif

Bet batu bus, vadinas nekokybiski buvo 4u.gif o judu greiciau susitaikykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 14:18)
Joooo , tai jis ir kaltas biggrin.gif Jau ir pripazino wink.gif

hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 10, 15:19)
jei diedas kaltas-tegul ir atperka batus  ax.gif o kad susitaiket -liuks  4u.gif

lotuliukas.gif o koks skitumas kas pirks juk is tos pacios kisenes, pirktu meiluzis tada kita kalba
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 15:21)
lotuliukas.gif  o koks skitumas  kas pirks juk is tos pacios kisenes, pirktu meiluzis tada kita kalba

reiktu paieskot, bet dabar visi gi nori rusiskai tipo " pa liubvi" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 14:21)
lotuliukas.gif  o koks skitumas  kas pirks juk is tos pacios kisenes, pirktu meiluzis tada kita kalba

Inga,yra porų kurie atskirai finansus laiko mirksiukas.gif Man tai kažkokia nesąmonė doh.gif na nebent butą nuomojasi,susidrėbę gyvena - tada gal g.gif .... bet gi š....
Atsakyti
va batai dar manau pataisoma o va kaip mano paltuka trumpa pataisyt -ismest gaila, per naujaka kai saude saliutus kaip jos vadinas rukstancios tokios ir tiesiai per nugara-juoda bruze nudeginta liko unsure.gif lopo ant nugaros neuzdesi o paltukas raudonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 14:21)

Zinok, yra skirtumas, pas mus tai pavyzdziui pinigai atskirai.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 10, 14:23)
va batai dar manau pataisoma o va kaip mano paltuka trumpa pataisyt -ismest gaila, per naujaka kai saude saliutus kaip jos vadinas rukstancios tokios ir tiesiai per nugara-juoda bruze nudeginta liko  unsure.gif lopo ant nugaros neuzdesi o paltukas raudonas  g.gif

desigual paltuką gaminkis PVZ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 15:21)

na taip blush2.gif bet kai MB perka maloniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 10, 14:17)
tai nupirks naujus:D

QUOTE(Semilga @ 2013 12 10, 14:18)
Skaitydama pradzia, galvojau sakinys baigsis taip: "su diedu susitaikem, sake, nupirks naujus batus ":lotuliukas:  4u.gif

Tai sito net rasyt nereikia, savaime aisku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 10, 15:22)
Inga,yra porų kurie atskirai finansus laiko  mirksiukas.gif Man tai kažkokia nesąmonė  doh.gif na nebent butą nuomojasi,susidrėbę gyvena - tada gal  g.gif .... bet gi š....

hm.. na as nzn pas mumi viskas bendrai tik kur mano dingsta pinigai vyras ne visad zino lotuliukas.gif
QUOTE(zeneta @ 2013 12 10, 15:23)
va batai dar manau pataisoma o va kaip mano paltuka trumpa pataisyt -ismest gaila, per naujaka kai saude saliutus kaip jos vadinas rukstancios tokios ir tiesiai per nugara-juoda bruze nudeginta liko  unsure.gif lopo ant nugaros neuzdesi o paltukas raudonas  g.gif

oj nzn jei raudonas tai jauciu viso gero unsure.gif
QUOTE(sauleliux @ 2013 12 10, 15:23)
Zinok, yra skirtumas, pas mus tai pavyzdziui pinigai atskirai.

na tada taip.. pas mumi viskas kruvon tik as stengiuos kad pirkinius daryciau issipaisant i savas pajamas tada is jo gyventi reik.. buna virsiju limitus tada jau imu o kas belieka... bet kol kas jis nieko nesako lotuliukas.gif
nors velgi... saskaita bendra tai... rolleyes.gif
Atsakyti