Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Tantamm- šiandien ir aš buvau per marytės plauką nuo barnio laugh.gif ale Uggsų gaila 4u.gif nros man rodos ,kad emocijosyra gerai šeimoj g.gif na juk visko pasitaiko..gal geriau ne savyje kai žmogus laiko viską, o išsako ax.gif tada ir problema išsisprendžia 4u.gif

galiu anekdota papasakoti iš mūsų neseniai įvykusio dialogo biggrin.gif Tvarkau rūbus ir randu moteriškus neriniuotus naktinius blink.gif na dydis S..kaip ir mano..nu bet žinau,kad neturiu tokių.. galvoju nu ok..gal iš usa su kokia hale bob suknyte atėjo..ale etiketė Lindex...nu tikrai ne mano cool.gif einu ir rodas SB..sakau " kas čia???" biggrin.gif anas pas mane ramus,kaip belgas..sako "man jau kažkokių moteriškų naktinių neklijuok" biggrin.gif nu ok,sakau..bet iš kur mūsų namuose miegamam kiti naktiniai???? sako,kad atnešė iš 3kambario ir paskum priminė,kad grupiokė iš Norvegijos prieš dvi savaites nakvojo ir muset paliko biggrin.gif Tai va,kaip lygioj vietoj gali kilti konfliktas...jei nekalbėčiau , tai matyt visokių būtų -nebūtų istorijų prisigalvočiau biggrin.gif nors kai paskum pagalvoji, tai kada maniškis ir sugebėtų namuose, kai aš čia pastoviai...ale žinot ant karštųjų visko gali prisigalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 10, 15:24)
desigual paltuką gaminkis PVZ  biggrin.gif

siuviniams as negabi lotuliukas.gif nors gal ir noreciau ismokt blush2.gif
siaip as irgi manau viso gero tam paltukui .bet vis gaila vyro dovana kazkada buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 10 gruodžio 2013 - 14:31
Man ta suknele Lorde vis dar rodo 44,99 gal jau atsigavo puslapis
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 10, 14:23)
va batai dar manau pataisoma o va kaip mano paltuka trumpa pataisyt -ismest gaila, per naujaka kai saude saliutus kaip jos vadinas rukstancios tokios ir tiesiai per nugara-juoda bruze nudeginta liko  unsure.gif lopo ant nugaros neuzdesi o paltukas raudonas  g.gif

mamai taip pat pukines striukes rankove sugadinta liko...ta striuke tik suni vedzioja dabar ax.gif
Atsakyti
Kas per striukes MK po 70 ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 10, 14:26)
galiu anekdota papasakoti iš mūsų neseniai įvykusio dialogo biggrin.gif Tvarkau rūbus ir randu moteriškus neriniuotus naktinius  blink.gif  na dydis S..kaip ir mano..nu bet žinau,kad neturiu tokių.. galvoju nu ok..gal iš usa su kokia hale bob suknyte atėjo..ale etiketė Lindex...nu tikrai ne mano  cool.gif  einu ir rodas SB..sakau " kas čia???"  biggrin.gif  anas pas mane ramus,kaip belgas..sako "man jau kažkokių moteriškų naktinių neklijuok"  biggrin.gif  nu ok,sakau..bet iš kur mūsų namuose miegamam kiti naktiniai???? sako,kad atnešė iš 3kambario ir paskum priminė,kad grupiokė iš Norvegijos prieš dvi savaites nakvojo ir muset paliko  biggrin.gif  Tai va,kaip lygioj vietoj gali kilti konfliktas...jei nekalbėčiau , tai matyt visokių būtų -nebūtų istorijų prisigalvočiau  biggrin.gif  nors kai paskum pagalvoji, tai kada maniškis ir sugebėtų namuose, kai aš čia pastoviai...ale žinot ant karštųjų visko gali prisigalvot biggrin.gif

Nu jei parsivestų meilužę nemanau,kad ana naktinius atsineštų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 10, 14:26)
Tantamm- šiandien ir aš buvau per marytės plauką nuo barnio laugh.gif ale Uggsų gaila  4u.gif  nros man rodos ,kad emocijosyra gerai šeimoj  g.gif  na juk visko pasitaiko..gal geriau ne savyje kai žmogus laiko viską, o išsako  ax.gif  tada ir problema išsisprendžia  4u.gif

galiu anekdota papasakoti iš mūsų neseniai įvykusio dialogo biggrin.gif Tvarkau rūbus ir randu moteriškus neriniuotus naktinius  blink.gif   na dydis S..kaip ir mano..nu bet žinau,kad neturiu tokių.. galvoju nu ok..gal iš usa su kokia hale bob suknyte atėjo..ale etiketė Lindex...nu tikrai ne mano  cool.gif  einu ir rodas SB..sakau " kas čia???"  biggrin.gif  anas pas mane ramus,kaip belgas..sako "man jau kažkokių moteriškų naktinių neklijuok"  biggrin.gif  nu ok,sakau..bet iš kur mūsų namuose miegamam kiti naktiniai???? sako,kad atnešė iš 3kambario ir paskum priminė,kad grupiokė iš Norvegijos prieš dvi savaites nakvojo ir muset paliko  biggrin.gif  Tai va,kaip lygioj vietoj gali kilti konfliktas...jei nekalbėčiau , tai matyt visokių būtų -nebūtų istorijų prisigalvočiau  biggrin.gif  nors kai paskum pagalvoji, tai kada maniškis ir sugebėtų namuose, kai aš čia pastoviai...ale žinot ant karštųjų visko gali prisigalvot biggrin.gif

lotuliukas.gif Prajuokinot, balsu kvatoju 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 10 gruodžio 2013 - 14:30
QUOTE(rapoja @ 2013 12 10, 14:28)
Nu jei parsivestų meilužę nemanau,kad ana naktinius atsineštų  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 15:28)
Kas per striukes MK po 70 ?  bigsmile.gif

aha aha, kazka praleidom g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 10, 14:30)
aha aha, kazka praleidom  g.gif

o striukiu nuorodu temutej nebuvo, tik batai ir swarowskiai lotuliukas.gif 4u.gif Tichariam nuo visu Ingute MK prisipirko lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 10, 15:26)
Tantamm- šiandien ir aš buvau per marytės plauką nuo barnio laugh.gif ale Uggsų gaila  4u.gif  nros man rodos ,kad emocijosyra gerai šeimoj  g.gif  na juk visko pasitaiko..gal geriau ne savyje kai žmogus laiko viską, o išsako  ax.gif  tada ir problema išsisprendžia  4u.gif

galiu anekdota papasakoti iš mūsų neseniai įvykusio dialogo biggrin.gif Tvarkau rūbus ir randu moteriškus neriniuotus naktinius  blink.gif  na dydis S..kaip ir mano..nu bet žinau,kad neturiu tokių.. galvoju nu ok..gal iš usa su kokia hale bob suknyte atėjo..ale etiketė Lindex...nu tikrai ne mano  cool.gif  einu ir rodas SB..sakau " kas čia???"  biggrin.gif  anas pas mane ramus,kaip belgas..sako "man jau kažkokių moteriškų naktinių neklijuok"  biggrin.gif  nu ok,sakau..bet iš kur mūsų namuose miegamam kiti naktiniai???? sako,kad atnešė iš 3kambario ir paskum priminė,kad grupiokė iš Norvegijos prieš dvi savaites nakvojo ir muset paliko  biggrin.gif  Tai va,kaip lygioj vietoj gali kilti konfliktas...jei nekalbėčiau , tai matyt visokių būtų -nebūtų istorijų prisigalvočiau  biggrin.gif  nors kai paskum pagalvoji, tai kada maniškis ir sugebėtų namuose, kai aš čia pastoviai...ale žinot ant karštųjų visko gali prisigalvot biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj cia jau as buciau uzsivedus man tokie dlaykai baisu as gi pavydekle

QUOTE(daivas31 @ 2013 12 10, 15:27)
Man ta suknele Lorde vis dar rodo 44,99 gal jau atsigavo puslapis

taip 44.99-25%

rodo kaina sbet nekrauna kasiko

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 15:28)
Kas per striukes MK po 70 ?  bigsmile.gif

ne jau ner tokiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 10, 15:32)
o striukiu nuorodu temutej nebuvo, tik batai ir swarowskiai lotuliukas.gif  4u.gif Tichariam nuo visu Ingute MK prisipirko lotuliukas.gif  4u.gif

sw manes neveza ir nezavi visai. ale net neidomu ir neziuriu lotuliukas.gif

o MK striukes prasom nors post factum parodyt biggrin.gif
Atsakyti