Tai tu irgi be laistymo sistemos gaminsies, tik su ruko generatorium? Pasidalink graziomis idejomis, jei atrasi tas foto
man ir kazkaip paprasciau reikalas su vazonais atrodo. Jauciu reiks jamti is SKM kazkuri varianta. Manasis bus aisku ne iki lubu, kvadratinis ant spintutes. As ir geliuku maziau turiu. Pagrinde phalaenopsiai ten gyventu.

mumrikai, dar vis galvoju apie ta orchidariumo statyma miegame. O kiek ilgai jame turi buti ijungtas apsvietimas kasdien? netrukdys miegui
as pati masciau miegame statyt, bet dabar jau imu abejot.
Dar mastau ar tinka lietaus vanduo orchidariumo sistemai?
Kiek dabar klausimu lenda. Tersiu pagyru tema...

Kiek dabar klausimu lenda. Tersiu pagyru tema...
QUOTE(Tina* @ 2014 01 29, 15:47)
Tai tu irgi be laistymo sistemos gaminsies, tik su ruko generatorium? Pasidalink graziomis idejomis, jei atrasi tas foto

Be laistymo. Pagalvojau, kad taip jaudinsiuos ar kažkam ne per daug drėgmės ar ne per mažai, taip dažnai apžiūrinėsiu, kad tiek pat užtruks ir palaistyt, o kadangi drėgmė bus didelė, tai ir laistyt reiks rečiau.
Dėl foto, tai tikrai ieškosiu, manau rasiu ir būtinai pasidalinsiu

QUOTE(Tina* @ 2014 01 29, 19:20)
mumrikai, dar vis galvoju apie ta orchidariumo statyma miegame. O kiek ilgai jame turi buti ijungtas apsvietimas kasdien? netrukdys miegui
as pati masciau miegame statyt, bet dabar jau imu abejot.

Apšvietimą laikysiu įjungtą nuo to kai atsikelsim ir išeisim iš miegamojo iki tol, kol gulsimės miegot. Taip pat bus ir su ventiliatoriais - didžiuosius jungsiu dienos metu, o nakčiai paliksiu kokį tylutėlį arba iš vis jungsiu lauk.
Ar laistymo sistemai tinka lietaus vanduo nežinau - kai pas mane jos nebus, tai ir nesidomėjau. O rūko generatoriui bandysiu iš kurių nors kaimynų imt osmosės vandenį ar pirksiu distiliuotą.
sveikutes, o as ateinu pasiguosti, kad vasara kartu su LOD uzsakymu pirkau Phalaenopsis SOGO Twinkle Abudance:
atrodo taip
o prazydo maniškis štai taip:

kaip gaila, greičiausiai sumaišė kažkas... negražių žiedų nėra, bet dabar nežinau, net ką auginu... Bet panašumo į mano pirktąjį tai tikrai nėra...
Papildyta:
Blc. young min orange žydi, šildo namus savo ryškia spalva.

atrodo taip

kaip gaila, greičiausiai sumaišė kažkas... negražių žiedų nėra, bet dabar nežinau, net ką auginu... Bet panašumo į mano pirktąjį tai tikrai nėra...
Papildyta:
Blc. young min orange žydi, šildo namus savo ryškia spalva.

[quote=janudi,2014 01 30, 10:22]
o Blc šaunuolė, kiekvienais metais džiugina žiedais

[quote=skm,2014 01 30, 12:48]
[/quote]
tikrai taip, skm. ir zydi tuo paciu metu, plius minus 2 sav

[/quote]
tikrai taip, skm. ir zydi tuo paciu metu, plius minus 2 sav

QUOTE(Merii @ 2014 01 30, 12:23)
Aciu

QUOTE(janudi @ 2014 01 30, 10:22)
sveikutes, o as ateinu pasiguosti, kad vasara kartu su LOD uzsakymu pirkau Phalaenopsis SOGO Twinkle Abudance:
atrodo taip

atrodo taip

gal tai
http://www.orchideee...l...tty&small=1
Tina, su torto diena - kad orchidėjos žiedais būtų apsipylusios visus metus ir kad kuo greičiau namus papuoštų orchidariumas 
janudi, na joooo, sakyčiau truputuką kitokia
Skaidrek96, kad ir į tą tik panaši, bet mano akim vis tiek kitokia

janudi, na joooo, sakyčiau truputuką kitokia

Skaidrek96, kad ir į tą tik panaši, bet mano akim vis tiek kitokia

Mumrikas, o Oncidium Twinkle Fragrancy Fantasy "priklauso" taip greit išdžiūt? Na aišku, mini vazoniukas, dar gan arti radiatoriaus (nors ir ant drėkinimo padėkliuko) bet labai greit išdžiūna tai vis papurškiu. Nenumarinsiu kažin jo taip?
Ačiū
Beje, neiškenčiau ir nusipirkau tą geltoną Oncidium. Kvepia tulpėm..
Panašu, kad visai normaliai sureagavo į ekstremalų pervežimą namo ir skleidžia likusius žiedelius

Beje, neiškenčiau ir nusipirkau tą geltoną Oncidium. Kvepia tulpėm..

Koks grožis, kiek daug žiedelių prikrovę