Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Del to lygevertiskumo, tai viskas tik tavo nuosavoj smegeninej. Su kaimynais cia tfu tfu tfu, sudraugaujam graziai, niekas ne cypt kad as is kazkur tai neaisku, bet pvz. vietiniai pensininkai cia lazdom mosikuodami kariauja. rolleyes.gif kam kieno katinas sode prikakino ...
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 13, 21:51)
Čia jau matematiku, kaip reikalas reikia būt.
Apgaudinėja. Gąsdina  g.gif

O tai ten dirbant reiktų kažką skaičiuot, ar čia kokia gili mintis, atseit, ar moki greitai-tiksliai-logiškai priimt sprendimus?
Papildyta:
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 13, 21:43)
Ar tau rupi kito dzybylo nuomone, tai čia jau..... Reiktų mesti tokį įprotį. Imti į galva kito nuomones susšiktas

Nu matai, kad mano atveju čia aš dzybylė labiau ant lovos gaištanti, o dar jei anų dauguma, tai eina jie peklon. Tiksliau, geriau aš savo keliais.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 13, 22:01)
O tai ten dirbant reiktų kažką skaičiuot, ar čia kokia gili mintis, atseit, ar moki greitai-tiksliai-logiškai priimt sprendimus?

Antras variantas.

Mane nuo jaunystės uzpisdavo šitas antro varianto afišavmas.
Nes mano atveju- aš greitai, tiksliai ir LOGIŠKAI nesugebu tada.
O tiesa, juk akis drasko.

Kur Vestuke? Kiba ciūcinas kur prateriojo?

Tapyrai- pas mane iš esmės visi tokie.
Bet per aplink sužinai, kad ne visai taip, kaip atrodo yra.
Sakau- ir šypsosi ir bazarą pradeda ir t.t.
Nepagalvotum niekaip.
O šiaip visi ir draugiški ir šiaip.
Bet, manau ir jų tarpe yra burbančių tarpusavy apie kitataučius ir tt.
Atsakyti
O jusu kitatauciu ten daug? g.gif
Atsakyti
Mes vieni mūsų rajone.
Yra keli italai, bet jie turbūt taip nenervina, kaip spaudoje ir visur kitur be perstojo minimi mūsiškiai, ar šlėktos(čia jiem jokio skirtumo, tu latvis, lietuvis, vengras ar dar koks- vistiek lenkas doh.gif )

Aną dieną tik sužinojau, kad vienas senis kaimynas dirba fabrike, kur vien lenkai, lietuviai..
Kad burba, kad per tuos išperas tiek mažai temoka (daugiau nei min, bet vistiek mažai, nors daugiau nieko nesugeba)

Kaimyne prasitarė.
Ana dbr ypač, spėju, nutyli daug ką iš tos temos, nes aną kartą gi žliumbiau pas juos, kai atsimenate, su tuo išnuomotu bokšteliu, medžius pjaudamas B čiut ne susižalojo ar net žūt galėjo ir ana papasakojo įsiutus, apie taą kaimyną, kad šlykštynė tik pavydi, kad kas per žmogus, matydamas, kad bėdoj kaimynas, ėjo ir praėjo, o paskui dar žvengė, kad ot matai- čiut durnius neužsimušė!
Kaimynės sesuo, sako tu gal nesveikas, kad tau iš tokių dalykų juokas ima?

Aj vnž.
Už tokius dalykus atseikės jam kada nors...
Atsakyti
Čia taip jau yra matyt, kad moterims su tikslumu ne kas. Man irgi, žiūriu, koooool daeiiiiina. Gal taaaaiiiiip, o gal anaaaaip spėjau pagalvot, o mat inžinierė pagal išsilavinimą atsirado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šėlsmė: 13 gruodžio 2013 - 21:29
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 13, 20:59)
Ptyčka- maladiec, matos, kad patenkinta savim  biggrin.gif

Bandau būt bbdėjus. Ypač gyvatyne. Ir ypač, kad gyvatės tai matytų...
Atsakyti
Inžinierė... Wowčia..... bigsmile.gif

Joa, kaži ar gali būt blogiau, nei dirbt gyvatyne, t.y. -bobyne? unsure.gif
Ptyčiok, medalis tau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 13, 22:42)
Inžinierė... Wowčia..... bigsmile.gif

nu. gražiai vadinasi. nelaimei, tarp tų irgi molių pasitaiko. arba metams bėgant į molį pavirsta.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 13, 21:42)
t.y. -bobyne?  unsure.gif
Ptyčiok, medalis tau  unsure.gif

Nuuu. 84 proc oficialiai, ale realiai beveik šimtaprocentinis, nes tie keli esantys vyr. giminės atstovai nepataisomai subobėję lotuliukas.gif

Ačiū ačiū, pasijamu first.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Durnė tu, ant savęs baik jau gal varyt.
Nei tu molė, nei dzybyl, nei ką.
Va kad dėl klaidelių darymo, kurias VISI daro, save taip traktuoji, tai durna.
Atsakyti
man ir dabar neatrodo, kad niekada neturėjau proto. mokiausi visada puikiai. bet gyvenime mokslas ne rodiklis. jei jau tokia ne durna, įdomu, kodėl tiek metų va taip......
Atsakyti