Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Niekad neturėjau proto ir niekad puikiai nesimokiau.
Užtai ir esu niekas. Net ne namų šeimininkė. Ir ta nesugebėčiau būt.
Papildyta:
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 13, 21:51)
Čia kažką jie knisa.
Čia jau matematiku, kaip reikalas reikia būt.
Apgaudinėja. Gąsdina  g.gif

Tai kas ten per darbo vieta? Jeigu tik logikai patikrint, sakyčiau per daug matematiniai klausimai, tikrai. Dar tie su procentais, tai dar dar. Bet skaičiuot pelnus, trupmenas, nu nežinau. Čia ekonomistu kai darbiniesi nebent.
Papildyta:
QUOTE(ViARi @ 2013 12 13, 18:17)
man tiesiog drąsiau, kai vyras šalia... tik tiek...

Matai, psichologas turi apsidrausti. Kadangi tavęs nepažįsta, turi labai asmeniškai bent užuominas sužinot, būdamas tikras, kad vyras ar kitas asmuo tau nedaro įtakos. Nes būna visokių atvejų. Būna kad vyras atveda žmoną sakydamas "pagydykit ją nes ji durna". Arba manipuliuoja kaip nors. Be to, už savo būsena ir mintis prisiimt sprendimus gali tik tu pati.
Būna porų terapija, specialiai pritaikyta šeimai. Būna kad po kiek tai seansų su vienu žmogumi, psichologas pasiūlo atsivesti, arba atskirai ateiti antrai pusei. Jeigu pasirodo kad tai reikalinga.
Įvairiai būna. Dažnai kad pratrūktum, išsiverktum, ir tikrai pasimatytų kas su tavim vyksta, geriau kad nieko padrąsinančio šalia nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 13, 21:28)
Abc korporacija, didele internetinių programų vystytoja, sukuria bei pateikia kompanijoms kas ketvirtį individualias sąskaitas  su pardavimo duomenimis už paskutinius keturis metus. kompanijos pelnas yra visi pardavimai atminusavus užmokestį pardavėjams ir verslo išlaidas.

Jei pardavėjai uždirba 10% nuo jų pardavimų algos pavidalu ir įprastos verslo išlaidos yra 20% nuo kiekvieno pardavimo, kiek daugiau uždirbta 2010 palyginus su 2007?

Čia vienas iš 18 klausimų, kuriems duoda 15min.
Prie šio, kaip ir daugumos klausimų- lentelės, diagramos, statistikos kelių metų, kelių produktų ir t.t.
pvz apie šitą, net nesuprantu nuo kurio galo imt ką skaičiuoti. Dar ir klausimą, kokius 10kartų sabačinaus...
Pasakykit, kad ir šitas easy, tai tada jau tikrai slėptsiuos  unsure.gif

Klausimas tai...
Visu pirma, kas kas tris menesius pateikineja/perka ataskaitas uz paskutinius ketverius metus? rolleyes.gif

Pelnas iseitu 70 proc. nuo pardavimu. g.gif
Lentelese reiketu rasti 2007 ir 2010 metu pardavimus, padauginti kiekviena is 0.7 (70 proc.; gauni pelna) ir paskui 2010-u pelnas - 2007-u pelnas.
Gauni kiek daugiau uzdirbta. Doleriais ar svarais.
As sakyc taip.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 13, 23:24)
Užtai ir esu niekas.

Nusišneki.
Buvau prirašius- dingo.
Bet trumpai- nusišneki.
Nesi tu niekas
Toli gražu
Nėr galimybės kur išvažiuot?
Tau juk patinka ir padeda prasivėtrint makaulei 4u.gif
Nepasiduok negatyvui visiškam.

Pirlim- wawawaučia blink.gif
Atsakyti
Nu jau su laiku tikrai viskas logiška - nori pasilyginti. Bet gi esmė ne filosofijos. Suvedi galus ant smūgio į ats., arba ne.

2008-2009 buvau jau gerai bekvankanti, bet norėjau stot į architektūrą. Gerai, kad nei ruošiausi stojamiesiems, nei bandžiau. T.y., kad tėtis mirė negerai, bet nebūčiau pavežusi ir jokios naudos iš to nebūtų. Dieve mano, kiek per tą laiką aš nukvakau........ Gi net nelabai gebu savim pasirūpint, kad nesusivėlus vaikščiočiau ir paėdus. Bendradarbė mano psichinę būklę rytais matuoja pagal susivėlimo lygį. doh.gif doh.gif doh.gif

daug kvaksiu ne prieš gerą...

Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 14, 00:17)
Nėr galimybės kur išvažiuot?

Kažkaip dabar nesinori. Ne iki to kad tai padėtų.

Bet Pirlim kokia protinga. Jaučiu visus testus šimtu proc. pereitų.
Atsakyti
paprasciausia skaiciuoti is 2010 atimti 2007 ir is ju atimti 30%. gausi, kiek daugiau uzdirbo.

ai, jau parase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reluctant: 13 gruodžio 2013 - 23:47
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 13, 23:24)
Net ne namų šeimininkė. Ir ta nesugebėčiau būt.

kokio cia sugebejimo reik? g.gif tik noro man atrodo
mano svajoniu darbas
as tai tobula namu seimininke buciau
Atsakyti
QUOTE(reluctant @ 2013 12 14, 00:45)
paprasciausia skaiciuoti is 2010 atimti 2007 ir is ju atimti 30%. gausi, kiek daugiau uzdirbo.

ai, jau parase.

Tai kad nėra duomenų apie tuos metus, iš ko atimsi. laugh.gif

Darbo šeštadienis, bet net ramiau, kai laisva rytoj nuo viso šito. doh.gif Nors reikės dirbti, aš jau nžn... Vakar ką planavau padaryt iki 12, vos per dieną padariau ir tai su nedadielkom. Nežinau ką su visu šitu daryt...

Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 14, 10:49)
Tai kad nėra duomenų apie tuos metus, iš ko atimsi. laugh.gif

Diagramoj yra smile.gif

Kaip norėčiau prasivartyt lovoj..
Bet sąžinė užgraužtų- namuose bardakas juodas, o kur dar kanapių plantacija rolleyes.gif

Kur Vestuke???!!! blink.gif
Atsakyti
Nemačiau diagramų

Noriu pritvot padarą. Vos susilaikiau nepasakius, kad pasitrauktų. Kas per mada per pusmetrį prieit. blink.gif Ir vėl klausos savo kažkokių avarijų. Jo laimei gan tyliai. Užsileisiu savo laidotuvių giesmes, galės irgi paklausyt.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 13, 22:24)
Niekad neturėjau proto ir niekad puikiai nesimokiau.
Užtai ir esu niekas. Net ne namų šeimininkė. Ir ta nesugebėčiau būt.

aš mokiausi labai gerai, tai man paskui šokas buvo, kad gali daug kur kitur visiškai nesisekt doh.gif
Nepritariu, kad esi niekas, ir sugebėtum daug kuo būti. g.gif
Aš tai tiesiog iki šiol savęs nerandu unsure.gif
Atsakyti
Gyvenime viskas daug kartų sudėtingiau nei mokykloje. Kai aš pailsiu, turiu daugiau laisvo laiko, tai sapnuoju mokyklinius laikus arba vaikystę. geri tie sapnai tokie būna smile.gif

Radau vienos psichologės citatą: 'Patys geriausi žmonės dažniausiai laiko save blogais. Iš jų galite gauti geriausią paslaugą už mažiausią kainą". Čia GD taikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 14 gruodžio 2013 - 11:43