Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 15, 23:35)
Būtybe, aš tikiu, kad turint vaikų tie marazmai dar sunkiau. Kaip neįsakysi sau, ar sirgti vėžiu ar ne, lygiai taip ir smegenų būklei, atsakingai už tuos reikalus, apie ką kalbi.
Ir suprantu, kodėl save kaltini... Čia gal nelyginami dalykai, bet aš net katiną pastūmus jaučiu belekokią kaltę. Nors ji nei neįsižeidžia, atrodo...  doh.gif

Aš apie savo katiną net nešneku. Apspardau konkrečiai sad.gif Po to aišku paglostau, mintyse atsiprašau. O kitą kartą vėl tas pats. Ir dar tokį charakterį turi, kad nepastumsi bet kada (Siamas) .

QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 16, 00:24)
Visgi ligoninė buvo klaida.
QUOTE(Verbena.. @ 2013 12 16, 09:57)
aš dabar turbūt niekam nepatarciau i jokius stacionarus ir ligonines  verysad.gif

Kodėl, papasakokit... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 16, 11:39)

Kodėl, papasakokit...  unsure.gif  unsure.gif

nu mane tai dėl nuolatinių galvos skausmų išsiuntė į streso ligų skyrių
bet man tos analizės prisiminimai kapstymaisi grupinės nesamonės įvarė depresiją
baisu baisu, nemoku net apsakyt
ir šiaip aš ten buvau atskirta nuo visko, išplėsta iš savo aplinkos
man galva dar labiau sakudėdavo ir pastoviai bliaudavau
nenoriu galvot schmoll.gif baisiausias mėnui šiais metais buvo
Atsakyti
bet priezasties tie antidepresantai vis tiek nepasalins...vien pagalvojus apie gryzima verkt noris...
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 12 16, 10:42)
bet priezasties tie antidepresantai vis tiek nepasalins...vien pagalvojus apie gryzima verkt noris...

nu,aisku,ne.
su priezastim,o dazniausiai poziuriu,teks paciai padirbet.
tokiu vaistu dar neisrado,kad pakeistu gyvenima.
Papildyta:
QUOTE(Verbena.. @ 2013 12 16, 07:53)
jo, privalomas, pvz Šėlsmei  unsure.gif

lotuliukas.gif
fainos jus geriausios drauges smile.gif

mane visada prajuokina Verbenos juokeliai.

Gruodui ir Butybei po baliona.laikomes laikomes.
Papildyta:
vakar buvau Hampton court palace "ghost tours".
tokia nesamone,tipo vedziojo po pili tamsoj,po sodus ir pasakojo kas kur vaidenasi,kur nuzudyta,kam pasirode.
pilis grazi labai,pasakojo toks vyras ,senoviskai apsirenges,teatraliskai ir idomiai,pavaisino karstu vynu.
bet ten visi kikeno,moterys sukavo,nesamone tokia
dar labiau netikiu vaiduokliais.jei ir yra jie,nebaisu.as bijau gyvu zmoniu.
Atsakyti

Grėbly, tai tu dabar LT, ar aš ne taip suprantu? unsure.gif
QUOTE(Verbena.. @ 2013 12 16, 10:57)
aš dabar turbūt niekam nepatarciau i jokius stacionarus ir ligonines  verysad.gif

Aš irgi.
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 16, 11:39)
Kodėl, papasakokit...  unsure.gif  unsure.gif

Maždaug nusakiau, kad mano atveju darbui buvo tragedija kad išvis pakliuvau į biuletenį, o ir sužinojo kas ir kaip ir kur gydausi, manau, gana aiškiai... Be to vos ne vidury nakties (dešimtą vakaro) susirado ir pranešė mano šeimai, kad taip ir anaip, t.y., norėjo paklausti kada grįšiu į darbą, o niekas net nežinojo iš tos šeimos, kad man ten tas ir anas, nekalbu jau apie tai, kad galėčiau sėdėt ligoninėj). Žagsiu iki šiol ir kad artimiesiems nuo to tik sunkiau, ir kad pamaišė reputacijai darbe ir kad beieškant manęs apie dar sužinojo nemažai žmonių, kurie nebūčiau norėjusi, kad žinotų. Ne todėl, kad paslaptis, tiesiog taip lengviau, nes niekam nereiktų aiškintis, nežiūrėtų per padidinamą stiklą ir pan.
Ir kuo gali mano atveju padėt... Medikams priekaištų neturiu ir neturėjau niekada jokių. Nėra prognozuojamas reikalas, nei smegenų išoperuos, nei ką. Pabandė vienus kitus vaistus, pailsėjau, bet visą tą galima padaryt ir be Vasaros gatvės.
Taip žiūrint iš perspektyvos, visgi žalos daugiau nei naudos.
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 12 16, 12:23)
man galva dar labiau sakudėdavo ir pastoviai bliaudavau

O dabar mažiau skauda, ar taip pat?

Na, jūs su šėlsme tokio tipo žmonės. Netikit kad kapstymaisi ar psichologinis narstymas gali padėt, ir labai stipriai netikit, tai ir tikėtina kad ligoninė rezultatų neduoda. Tikėjimas čia sudaro pusę esmės, tokiose vietose.
Aš tai patarčiau, bet tik esant tam tikrai situacijai, ir tam tikriems žmonėms. Galiu sakyt, kad man padėjo. Bet matyt kad buvo tinkamas laikas ir tinkamas krizės pobūdis, kad būtent to reikėjo. Ir lengva nebuvo. Nekartočiau to su kokiu nors malonumu. Tada buvo stadija tokia, kad jau niekas aplinkui nerūpėjo, nu visiška desperacija. Tai kažkaip ligoninė ištraukė, sugrąžino šiek tiek gyvybę. Bet mano būsenos ir liga stipriai valdoma būtent emocinių visokių bangų ir potyrių, tai tik tokio pobūdžio gydymas kažkiek ir veikia. Pvz dabar jaučiuosi blogai, bet tikrai negalvoju apie jokias ligonines, nemalonu prisimint jei galvoju, taip atrodo kad eičiau vėl tik paskutinėj vietoj. Bet taip yra geriau, kai prisiminimai apie ligoninę sukelia nerimą. Kaip mums ten sakė, blogiau ir nenormalu, kai prie ligoninės prisiriši ir vis nori ten grįžt, būna tokių žmonių.
Kartais galvoju ne tik apie save. Vis tenka sutikti mieste žmonių, su kuriais kartu gydėmės. Gera matyti, kad jie atrodo normaliai, gerai, tarsi visai pasveikę būtų. Nu negaliu sakyt ką jie ten jaučia iš tikrųjų, bet atrodo tikrai neblogos būsenos, ypač prisimenant kaip atrodydavo kažkada. Tai imu tikėt, kad kai kam toks gydymas tikrai padeda, bent jau kuriam laikui.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 16, 12:59)
Grėbly, tai tu dabar LT, ar aš ne taip suprantu?  unsure.gif

taip,lt.sausio pradzioj isskrendu atgal.man cia lb gerai,kazkokia atsipalaidavus jauciuos.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 16, 13:59)
Be to vos ne vidury nakties (dešimtą vakaro) susirado ir pranešė mano šeimai, kad taip ir anaip, t.y., norėjo paklausti kada grįšiu į darbą, o niekas net nežinojo iš tos šeimos, kad man ten tas ir anas, nekalbu jau apie tai, kad galėčiau sėdėt ligoninėj).

Čia tai žiauru, neįsivaizduojamas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 16, 15:06)
Čia tai žiauru, neįsivaizduojamas dalykas.

Nu kaip. Aš ir pati kalta bent dalinai. Nebūtų to žinojusi bendradarbė kas man yra (o sužinojo iš manęs pačios), būtų buvę viskas ok. Bet ji žinojo seniai, kad man negerai - ir skųsdavausi, ir pati pastebėdavo, sakydavo kad mėlynuoju ir pan. Sunku tokį reikalą nuslėpt jau vien fiziškai. O ir šiaip. Nu mes kaip ir draugės buvom ir esam. Ant jos nepykstu, nes tikrai žinau, kad prispaudė, kad pasakytų kas man yra. Be to pačią davedė iki ašarų dėl to darbdaviai.

Aišku, iš darbdavių pusės tas ieškojimas po vienos dienos žinant kad biuletenyje tai ką žinau... Ir dar tokiu metu... Nors iš kitos pusės net ir tuos suprantu, nes iškart atsirado bėdų (toks jau darbo pobūdis), keblumų, neaišku, kaip vykdyt užsakymus ir kalnai kitų problemų. Darė, ką galėjo, kad patys nenukentėtų.

Grėbly, kokio velnio tu ten grįši, jei blogai....... Kas tave verčia... doh.gif Nu noris į užpakalį įspirt, sorry. doh.gif
Papildyta:
Aš šeštadienį, kol grįžau namo iš darbo, susitikau cielus du iš psichuškės. doh.gif Nežinau, ar pažino, bet negaliu pasakyt, kad malonu buvo susitikt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 16, 15:03)
O dabar mažiau skauda, ar taip pat?

nu ana savaite sakudejo daug
pries tai tris savaites maziau. nesieju su ligonine schmoll.gif ir ten buvo baisu del skausmu ir gryzus tas pats
Atsakyti
Nors nusišneku... Nebūtų buvę viskas ok, jei būtų kolegė ir nežinojus. Iki šeimos narių prisikasė interneto pagElba.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 16, 15:43)
Nors nusišneku... Nebūtų buvę viskas ok, jei būtų kolegė ir nežinojus. Iki šeimos narių prisikasė interneto pagElba.

darbdaviai blink.gif
Atsakyti