Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Kaip suprantu, lt tas pats sertraline pavadinimu. Man, kaip suprantu jei ir turėjo kokį teigiamą poveikį, tai jis buvo labai menkas, gėriau netrumpai, bet pakeitė į kitus, paskui dar į kitus. Bet žinau berną, kuriam padėjo nemenkai. Susipažinau ant tilto. biggrin.gif

Papildyta:
Bet manęs neklausyk, nes man jokie AD kaip ir nepadėjo, su visais buvo buvę gerokai juodų duobių, ne tai, kad nenuėmė blogumo. Ir tą patį sertraliną geriant buvau kitos nuomonės privačiai, pakeitė po pokalbio į kitus, nes buvo jau ten visai ne kas. Mane neuroleptikai labiau veikia, ypač, risperidonas. Bet nu ir šalutiniai jo...
Atsakyti
Tos kurios be vaiku, perkat kam kaledines dovanas ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 15, 17:00)
Tos kurios be vaiku, perkat kam kaledines dovanas ar ne?  unsure.gif

Tai kad kalėdos bendrai ne tik vaikų šventė, ar ne? Aš tai perku visiems šeimos nariams, draugams. Taip pat ir gaunu. Vaikų mūsų tarpe nėra. Galima ir nepirkti, niekas neverčia. Bet kai gauni pati, tai nefaina, jei neturi ko padovanoti tam žmogui. Tai jau geriau iš anksto pasiruošti.
Man dovanų pirkimas artimiesiems yra labai didelis džiaugsmas. Nepradėsiu čia samprotaut apie Kalėdų prasmę, kenčiu aš jas ar ne. Čia kiti dalykai.
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 12 15, 14:53)
kaip as gerai cia jauciuos...
israse man antidepresantu,tik dar nepradejau gert.ar esat kuri gerus zolofta?

Aš geriu smile.gif mano pats pačiausias vaistas,jokių pašalinių svarbu nejaučiu smile.gif Nebijok,gerk juos,po 2-3 mėn tik pradės jaustis poveikis,kuo greičiau pradėsi gerti, tuo greičiau išsivaduosi nuo ašarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 13, 20:08)
Būtybe, žinau, kaip plėšo viską, kai nepelnytai vaikus apstaugi, ar apstumdai..
Nesižalok... Ne tyčia tu čia taip. Būklė tavo. Daryk ką nors- eik psichintis ar vaistų.
Gydyk tą "būklę" savo.
Vaikų, tavo pasaulio branduolio labui.
Susizalojus niekam nieko neįrodei.
Jei jie pamatytų, sužinotų, jiem būtų tai 10000kart didesne trauma, nei kas būt aprektiem...
Todėl stabdyk užburtą ratą. Jis prasideda nuo tavęs.

Pamatė aišku vyras, nes neįmanoma nepamatyt. Nenorėjau jo taip įskaudint. Aš norėjau, kad man skaudėtų. Tas užburtas ratas įsisiūbuoja. Blogiausia, kad viskam aprimus, aš ir vėl esu šventai įsitikinusi, kad su manim viskas gerai. Bet antradienį teks važiuot.

QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 12 15, 14:53)
israse man antidepresantu,tik dar nepradejau gert.ar esat kuri gerus zolofta?

Kažkada kai gėriau, buvo geriau.
Atsakyti
Nežinau nuo kada Kalėdos vaikų šventė. Bet čia gal turintys kelis vaikus natūralu, kad taip galvoja, aišku, pačiu paviršutiniškiausiu bukiausiu būdu. Nesupykit.
Aš patiems artimiausiems jo, bet simboliškai. Nors gal irgi labiau, kad pati gaunu, bet ir tai, kaip kiaulė ne visiems. doh.gif Paskutiniais metais tas ratas visai susiaurėjo. Na, įsivaizduokit, aš turiu iš viso du sūnėnus ir dvi dukterėčias (trys suaugę iš jų), o kur dar jų tėvai su kuriais susitinku per Kalėdas, mama. Aš jau geriau mamai ir artimiausiems draugams. Ir manau tai teisinga.
Atsakyti
Ne kaledos vaiku svente, bet kaledu dovanos.

Suauge amzinai priperka vieni kitiem kazkokiu nesamoniu. doh.gif
As siemet tevukams nupirkau pora nesamoniu, antra puse pats sau nusipirks, as irgi sau, bet va su visokom draugem ir draugeliais doh.gif ar pirkt nesamones ar apsikiaulint? As pati nieko pries negaut jokiu nesamoniu.
Atsakyti
Tapyrai, mano rate kažkaip dovanoja valgomas tas nesąmones. Gal ir visai gerai ten kokios arbatos/kavos, vis tiek susivartoja, bent man. Be to mėgdavau visokias ten dėžutes arbatai, be kai neturiu daug tų šmutkių, kas nuosavuose namuose, tokių dalykų būna prikaupę ir taip. Nieko prieš ir kokio šampo gaut, db pagalvojau. biggrin.gif Pernai viena, sakykim, podružkė, gražiai įpakuotų sausainių savo keptų davė. Nu kaip dėmesio parodymas man žavu visai. Arba dar galvoju kokios prausimosi priemonės - muiliukai kvepiantys ir pan., bent man susinaudoja.
Atsakyti
Man tai irgi patiktu, pati stengiuos tokias pirkt, bet va gaunu zvakidziu, dekoratyviniu leksciu, pirstiniu, piniginiu, megztuku, salikiuku, bizuterijos kurios kaliausei tiktu ar smirdanciu kvepalu. doh.gif

Anglijoj dabar tokia mada yra -- nepirk man dovanos, geriau paaukok labdarai mano vardu. thumbup.gif tai va tokius suprasciau
Atsakyti
Aš tokių grandiozinių nelabai gaunu. Kaip kvepalus galima kitam žmogui dovanot, niekaip nesuprantu. Tai tada jau čekį, kad jau taip.
Atsakyti
Nu ne kvepalai, tualetinis vanduo. Ir kvepia kaip tualetas.

Ir dar. Ceki kai dovanoji, tai privalai pinigu isleist ir parodyt ka sumokejai. Neimanoma perdovanot, nuknist, paraut su nuolaida ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapyras: 15 gruodžio 2013 - 21:26
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 15, 22:24)
Nu ne kvepalai, tualetinis vanduo. Ir kvepia kaip tualetas.

Tai esmė ta pati. Net oro gaiviklio, manau, geriau nedovanot. biggrin.gif

Pamenu, pernai visur man tos eglės dvokė (net ir plastmasinės), sakiau "grabo kvapas". doh.gif Maniau išprotėsiu. Šiemet kažkaip išmokau jų nepastebėt.
Vakar paslankiojau po rajoną. Aišku, aplankiau artimiausią viaduką. Gražus rajonas, mielas. Bet čia vis žiūriu į tas grindis. sad.gif
Papildyta:
Nu jo dėl čekio... Nors man rodos šita mūsų vartotojiška visuomenė net nepastebi tokių dalykų beveik.
Atsakyti