Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VI tema

Su Naujais Metais visas. Sveikatos, geros nuotaikos ir vilties linkiu 4u.gif
Noriu paklausti gal kuri geria medrolį? Man jis vienintelis vaistas kuris padeda. Gerdavau jį(po 4mg) ryte, vakare. Mėnesį mažinau ir gėriau tik rytais... Praeitą savaitę pasijutau visai gerai, todėl du rytus nieko negėriau. Skausmai grįžo, diclac nepadėjo ir nimesil. Nusipirkau Medrolio vėl...Bet negi juos visą laiką gersiu unsure.gif verysad.gif
Tas rankų pirštų sąnąrių maudimas ir tinimas vargina... Jei tik vaistų neišgeriu..duoda apie save žinoti.
Atsakyti
QUOTE(Eino @ 2014 01 06, 23:38)
Su Naujais Metais visas. Sveikatos, geros nuotaikos ir vilties linkiu 4u.gif
Noriu paklausti gal kuri geria medrolį? Man jis vienintelis vaistas kuris padeda. Gerdavau jį(po 4mg) ryte, vakare. Mėnesį mažinau ir gėriau tik rytais... Praeitą savaitę pasijutau visai gerai, todėl du rytus nieko negėriau. Skausmai grįžo, diclac nepadėjo ir nimesil. Nusipirkau Medrolio vėl...Bet negi juos visą laiką gersiu unsure.gif  verysad.gif
Tas rankų pirštų sąnąrių maudimas ir tinimas vargina... Jei tik vaistų neišgeriu..duoda apie save žinoti.

medrolio staiga nutraukti negalima.ma=inai, g4rai rytais. paskui rik po pus tablets gert. paskui kasklias dienas gert, ilginant tarp.

nes jei gėri, paskui po 2 dienu tau trukumas buvo. reikėjo išgert ketvirtuka ir vėl 2 dienas negert.paskui tarpa didinti.

o ka geri iš liga stabdančiu vaistu.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 01 06, 18:47)
o šampė, ka nieko.. nekaltas undenėlis  lotuliukas.gif dar šašlais užkandus.( matyt jau danties atplaiša tai išlindo,kad sukramtai  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beveik apsimyžau žinok thumbup.gif Jeckau, koks tu linksmas žmogus esi lotuliukas.gif

QUOTE(Eino @ 2014 01 06, 22:38)
Noriu paklausti gal kuri geria medrolį? Man jis vienintelis vaistas kuris padeda.

Aš geriu medrolį su diclacu, ryte. Medrolio gėriau 8mg (dabar jau 6 geriu).
Rimulė tiesą sako, negalima nutraukti staigiai, iš tokių vaistų reikia išeiti palaipsniui, nes kitaip bus lomkės console.gif
Atsakyti
Ačiū, rimuleee, maža mazge.
Žinojau, kad šių vaistų negalima staiga nutraukti... Tiesiog gerai jaučiausi ir pamiršau. Bandysiu mažinti ir gerti po pusę taletės... Savaitėje kartą skirtas metotrexatas (po 4 tabl.)
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 01 07, 10:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Beveik apsimyžau žinok  thumbup.gif Jeckau, koks tu linksmas žmogus esi  lotuliukas.gif
Aš geriu medrolį su diclacu, ryte. Medrolio gėriau 8mg (dabar jau 6 geriu).
Rimulė tiesą sako, negalima nutraukti staigiai, iš tokių vaistų reikia išeiti palaipsniui, nes kitaip bus lomkės console.gif

ax.gif nu negi bliausim tongue.gif 4u.gif
aišku skauda visi galai, bet nuo prastos nuotaikos dar nieks nepasveiko......... o juokas padeda užsimiršt.
gerai,kad suprantat mano bajerius.

QUOTE(Eino @ 2014 01 07, 11:21)
Ačiū, rimuleee, maža mazge.
Žinojau, kad šių vaistų negalima staiga nutraukti... Tiesiog gerai jaučiausi ir pamiršau. Bandysiu mažinti ir gerti po pusę taletės... Savaitėje kartą skirtas  metotrexatas (po 4 tabl.)

na jei pamiršai ir lomkiu nėra, gali negert, nebijok skausmas primins ,akd neišgėrei tabletes.
aš kai mažinau tai irgi, kai jau retini dienas susimaišai juk. ir pamiršti, jei gerai jautiesi. tiesiog būnarytas,kai atsikeli ir supranti,kad vaistu neišgėrei. tadaišgerk.
aš tai paskutini tarpa pamenu dariau 15 dienu. bet tadaketvirtuka ,kaip išgėriau, taip ir nreikėjo daugiau. man daktarėsakė,kadminimum per 1,5mėn nutraukt man gal 2 gavosi. drinks_cheers.gif

NIu panos, ka veikiat per lietu g.gif vežiau dieduka poliklinikon..... pradėjo lyt ir lomkes prasidėjo. doh.gif niu mislyju negi nė viena lietaus nebijot.
ir rimtai kokio audinio kelnes nešuiojat.
laukelyje, sudrėkus kelnėm, aš turiu žaibu namo lėkt........už\tat nešioju slidinėjimo kelnes, kurios vandeni atstumia. lotuliukas.gif

ale pabodo tas lietus, gal jau nos pusžiemė kokia bus............. g.gif ax.gif
Atsakyti
O ka naudojate akims sudrekinti? Rytais neimanoma atsimerkti doh.gif
Atsakyti
lysa, rimtas reikalas 4u.gif
perki ašaras "Hypromezola" lašini 4 kart dienoje. po kiekvieno lašinimo už pusvalandžio ar 20 min tepi "Lakripos" geli
Ašaros drėkina, gelis neduoda išdžiut akimis.
aš vargau gal 3 mėn, kol man išaiškino,kas su akimis darosi.
Akysdžiūsta nuo RA, jei nenaudosi tu drėkinimu, tai atsiras randukai akyse, pablogės regėjimas....
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 01 07, 10:55)

As naudoju kasdien pora kartu Tears naturale.

Po vakarikscio vizito pas traumatologa ir ciurnos pasisukiojimu-patino vel, atsistot negaliu siandien. Gerai, kad darban nereikia.

rimule, gal jis ir teisus, gal ir uzdegimas paprastas tos mano ciurnos. Bet gi alkuniu ir plastakos sanariu skausmu nepritrakt prie to unsure.gif Ypac skauda po visu maisto gaminimu pries sventes. Tableciu dar nepradejau vartot, laukiau traumatologo atsakymo. Dabar teks pradeti.
O pas reumatologe man pakartotinai kovo gale.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 01 07, 13:07)
As naudoju kasdien pora kartu Tears naturale.

Po vakarikscio vizito pas traumatologa ir ciurnos pasisukiojimu-patino vel, atsistot negaliu siandien. Gerai, kad darban nereikia.

rimule, gal jis ir teisus, gal ir uzdegimas paprastas tos mano ciurnos. Bet gi alkuniu ir plastakos sanariu skausmu nepritrakt prie to  unsure.gif Ypac skauda po visu maisto gaminimu pries sventes. Tableciu dar nepradejau vartot, laukiau traumatologo atsakymo. Dabar teks pradeti.
O pas reumatologe man pakartotinai kovo gale.

nu jo..alkūnės po švenčiu rodo uždegima jau rimtesnis. Pradėk vaistus.... palengvės.
o čiurnos pokytis gali būti ir nuo Ra..taip kad uždaras ratas.
Atsakyti
Ale vokietijoje vaistai kitokie doh.gif

Rimule, as siandien nuejau i dusa pirma karta po ligos priepolio, nes kazkaip vis bijojau to vandens. Ir pagalvojau apie tave lotuliukas.gif Na, jei tavo sanariukai dregmes bijo, kaip tu prasiesi? Ar tau nuo silto vandens nieko? Ar sausa valyma propoguoji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 01 06, 21:27)
pala susimakalavau, o tau RA nustatyta ,
paskaičiau senesnes tavo žinutes. supratau,kad tavo RF padidėjes nežymiai.

gal traumatologas teisus.gal rimtai ne ra o vietinis čiurnos sanario uždegimas. Tiesiog nueik dar pas kitą traumatologa. ..o kada tau rumatologė. ji atsakytu i visus klausimus.
teisa mano pažystama, prieš 3 metus keitėsi klubo sanari, nors jai 40 tik. daktaras pasakė, kad artritinis susidėvėjimas. ji pamanė,kad daktaras kuokt.......... visus sanarius skaudėt jai pradėjo po 2 metu........RA. idomiai tik prasidėjo.

O kaip db jauciasi ta drauge, jai viena ar abu klubus pakeite sad.gif ?
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, gal galit rekomenduoti gerą reumatologą, mano vyrui sąnarius skauda, patinsta, bet mūsų gydytojai nieko nepasako,gerk nuo skausmo ir viskas, atseit tyrimai kažko labai blogo nerodo. Norisi pasirodyti ir kitam specelistui. Ačiū
Atsakyti