Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(enura @ 2013 12 22, 23:09)
man labai grazu cia  wub.gif
o cia ne tas megztukas kur Aireda negalejo apsispresti del spalvos ?  g.gif ir pasieme abieju  bigsmile.gif

Enura, tikrai tas megztukas ir jau gavau abu mirksiukas.gif

Kalba eina apie siuos megztinius. Gavau S d. Apziurejau patamseje, matavausi greitai, tai galiu tik pasidalinti bendru ispudziu. Nors megztiniu rastas ir panasus, bet jie yra labai skirtingi. Pilkas yra minkstesnis, gal plonesnis, ir jo rankoves ilgesnes. Kitas yra is tikruju tamsiai zalias (nors tokio ir tikejausi, nes buvau apie tai skaiciusi). Jis yra storesnis (bet ne storas), pats mezgimas, tikriausiai del spalvu gausybes, yra kazkoks dvigubas, tvirtesnis. Ir jo rankoves trumpesnes pasirode, bet ne per trumpos. Daugmaz atitinka S d., gal puse dydzio mazinti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 22 gruodžio 2013 - 23:18
QUOTE(Aireda @ 2013 12 22, 23:13)
Enura, tikrai tas megztukas ir jau gavau abu mirksiukas.gif
user posted image
http://oi44.tinypic.com/zl66h3.jpg[/img]

na va dar atmintis reiskias nebloga biggrin.gif
as irgi negaliu pasakyti kuris man labiau patinka, abu tokie savotiskai faini. Reiktu ziuret prie ko derinti. Aisku pilkas universalesnis. Dar galvosi kuri pasilieki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 23 gruodžio 2013 - 07:42
QUOTE(enura @ 2013 12 23, 00:28)
na va dar atmintis reiskias nebloga  biggrin.gif
as irgi negaliu pasakyti kuris man labiau patinka, abu tokie savotiskai faini. Reiktu ziuret prie ko derinti. Aisku pilkas universalesnis. Dar galvosi kuri pasilieki?

mirksiukas.gif biggrin.gif
Kaip rasiau, megztiniai skirtingi ne tik del spalvu ir abu man patinka. Tik del dydziu dar nesupratau, ar man tinka, reikes ilgiau pasimatuoti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas Kaune zinote gera siuveja arba siuvykla? Man reikia pasiaurinti jcrew vilnoni mini sijonuka 4u.gif
Atsakyti
labas visoms,
noriu paklausti ar kas nors pildo fajeboką? Neisnori amžinai klausinėti, bet reikia mamtmenų, o neturiu kur "ant smūgio" pažiūrėti.

Gal kas gali pasakyt 4 ir 6 dydžio matmenis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 12 22, 23:35)
Aha, atsimenu, kad kazkas rodesi su tuo sijonuku, na gal uzsuks i tema ir ka nors placiau parasys.

O kazin ar neimanoma pasiaurinti megztuku, pvz overloku? Ar niekas nesate bandziusios? Turiu si, naujas dar, bet irgi labai platus, tai nezinau ka daryti,ar parduoti, ar pasiaurinti, ar bandyti skalbti, kad pasitrauktu kaip cia jau rase  g.gif
user posted image

siaurinau, va butent toki megstuka, gerai gavosi, niekas neyra, viskas thumbup.gif . Nezinau su kuo ten siaurino ax.gif , sumokejau 10lt.
Atsakyti
Šiandien gavau šį megztuką, tai galiu pasakyti dydžiu didintas. Rankovės pilno ilgio, pats pakankamai ilgas, tiks aukštaūgėms,man su 162 cm ūgiu,pse užpakalio dengia. Minkštas, šiltas, labai malonus, man nekanda (bet aš nesu jautri vilnai). Vnz megztukas labai fainas, tik man per didelis, mėginsiu kaip kažkas jau rašė išskalbti, gal pasitrauks.

http://www.jcrew.com...09030/09030.jsp
Atsakyti
QUOTE(jur12345 @ 2013 12 23, 10:43)
Šiandien gavau šį megztuką, tai galiu pasakyti dydžiu didintas. Rankovės pilno  ilgio, pats pakankamai ilgas, tiks aukštaūgėms,man su 162 cm ūgiu,pse užpakalio dengia. Minkštas, šiltas, labai malonus, man nekanda (bet aš nesu jautri vilnai). Vnz megztukas labai fainas, tik man per didelis, mėginsiu kaip kažkas jau rašė išskalbti, gal pasitrauks.

http://www.jcrew.com...09030/09030.jsp

Koks gražus. wub.gif Mėlyną ėmėt? Šviesaus norėčiau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 23, 14:35)
Koks gražus.  wub.gif Mėlyną ėmėt? Šviesaus norėčiau.  bigsmile.gif

taip, mėlyną ėmiau, tikrai labai gražus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2013 12 23, 11:36)
labas visoms,
noriu paklausti ar kas nors pildo fajeboką? Neisnori amžinai klausinėti, bet reikia mamtmenų, o neturiu kur "ant smūgio" pažiūrėti.

Gal kas gali pasakyt 4 ir 6 dydžio matmenis?
user posted image

Pabandykit per paieska praeitoj temoj paieskot (pvz pagal item number) - esu ikelus berods abieju ismatavimus (per ten man labai sunku surast).
Atsakyti
Prasau paomentuokit Merino Tippi sweater in French knot, kaip dydziai, ar mazinti ? Aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linusiukas @ 2013 12 23, 16:18)
Prasau paomentuokit Merino Tippi sweater in French knot, kaip dydziai, ar mazinti ? Aciu  4u.gif

Ka bekomentuot, grazus megztukas ir tiek biggrin.gif Man jis kaip ir dauguma tippi, tinka tiek S, tiek M, bet graziau ziurisi S, ty dydziu mazesnis. Na o pats megztukas tikrai grazus.
Atsakyti