Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Gavau siandien ilgai laukta MERINO TIPPI BASEBALL SWEATER WITH REMOVABLE COLLAR:
http://www.jcrew.com...~~~~~/04279.jsp

Ir kagi, prisiskaiciau patarimu jog didintas labiau nei iprastiniai tippi ir paemiau XS dydi. Dabar kol naujas rubas dydis lyg ir tiko, bet labai jau jis man prigludes. Bijau kad isskalbus nebeilisiu i ji, juk merino vilna pasitraukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 12 23, 17:46)
Gavau siandien ilgai laukta MERINO TIPPI BASEBALL SWEATER WITH REMOVABLE COLLAR:
http://www.jcrew.com...~~~~~/04279.jsp

Ir kagi, prisiskaiciau patarimu jog didintas labiau nei iprastiniai tippi ir paemiau XS dydi. Dabar kol naujas rubas dydis lyg ir tiko, bet labai jau jis man prigludes. Bijau kad isskalbus nebeilisiu i ji, juk merino vilna pasitraukia unsure.gif

Man jis didintas, bet tikrai ne labiau nei kiti tippi - vienu dydziu mazesnis, gal net puse dydzio noretusi mazesnio (M matuojantis per laisva buvo, bet S toks kaip tik, noretusi biski laisvesnio kritimo siam modeliukui). O kiek skalbiau merino vilna, tai man nepasitrauke - skalbiu rankom vesiam vandeny.
Atsakyti
As turiu bent 6 merino vilnos Jcrew megztukus, visi po skalbimo saltam vandeny man kazkiek pasitraukia unsure.gif zinoma nesumazeja visu dydziu, bet bent puse cm tikrai

Tai va kad sakyciau tas megztukas atitinka iprastini Tippi dydi, reikejo man S imti kaip visad o ne XS doh.gif Man patinka kai megztukas buna kazkiek prigludes, an bet sis gal jau man per daug. Per rankas dar neverzia, bet nedaug truksta iki to biggrin.gif O toks fainas, norejau per sventes juo pasipuosti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 12 23, 18:25)
As turiu bent 6 merino vilnos Jcrew megztukus, visi po skalbimo saltam vandeny man kazkiek pasitraukia unsure.gif zinoma nesumazeja visu dydziu, bet bent puse cm tikrai

Na gal po daugiau skalbimu ir man pasitrauks, nes kolkas tik po keliskart skalbti.
Atsakyti
Apsisvinginau ir aš nu jau koki spalva neon flamingo nereali wub.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 23, 15:08)
Pabandykit per paieska praeitoj temoj paieskot (pvz pagal item number) - esu ikelus berods abieju ismatavimus (per ten man labai sunku surast).

Ačiū, dabar mėginsiu gaudyt ir item numberį biggrin.gif
Atsakyti
Prie kompo dabar esu, tai suradau ta posta - bandysiu paieskot 4 ismatavimu, gal ne neidejau i tema g.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 22, 19:28)
Pamatavau savo kupranugari S dydzio - per krutine 46cm, labai stengiantis iki 46,5cm datraukia. Lyg kazkuri rase, kad pas ja 45cm.  g.gif Tai jei jie tikrai skiriasi, tai gal del to vienoms vienas dydis geras, o kitoms toks pats mazas/didelis...

Factory classic button-down shirt in jeweled oxford (item 04503) - S dydis: krutine 48cm, ilgis nuo pazasties 39cm, rankoves ilgis nuo peties 61,5cm

Factory classic button-down shirt in printed cotton (item 23871, spalva 'smoky coral') - idomumo delei pridejau prie tos pacios linijos pernai pirktu leopardiniu marskinuku, tai peciai tokie pat, liemuo praktiskai irgi taip pat, o ilgis geletu kiek trumpesnis ir per krutine siauriau. S dydis - per krutine 46cm, ilgis sone nuo pazasties 37cm, rankovesi lgis nuo peties 61,5cm

Factory polka-dot popover (item 25526) - S dydis: krutine 45,5cm, ilgis nuo pazasties 34,5cm, rankoves ilgis nuo peties 61,5cm. Ir idomumo delei pamatavau liemeni, nes pasirode, kad vos plateja i apacia - 51,5cm. Dabar aisku kodel jie nesiziurejo man, nes per laisvi...

Boy shirt in beaded chambray (item 02967) - 6 dydis: kritne 47cm, ilgis nuo pazasties 40cm, rankoves ilgis nuo peties 62cm

Atsakyti
Ačiū, Ms Blonde aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 12 23, 18:25)

Tai va kad sakyciau tas megztukas atitinka iprastini Tippi dydi, reikejo man S imti kaip visad o ne XS doh.gif Man patinka kai megztukas buna kazkiek prigludes, an bet sis gal jau man per daug. Per rankas dar neverzia, bet nedaug truksta iki to biggrin.gif O toks fainas, norejau per sventes juo pasipuosti doh.gif

Gal realia foto gali imesti? Taip smalsu, kaip atrodo ax.gif smile.gif Nes as sau irgi buciau emusi XS... g.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaites ka galite pasakyti apie zymiaja kriausyte????user posted image

Kiek atsimenu ji lyg padidinta, ar teisingai? Jei nesioju Tippi S ar nebus XS maza?
Ar labai veliasi, ir dar domina ar sis megstukas nera platus per pilva?
Atsakyti
Man kriausyte patinka,tiktrai gerai nesiojasi nesivelia praktiskai visai,bet cia jcrew variantas,turiu S,tai laisvoka tokia,bet as velkuosi po ja marskinukus,tai super tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 23, 20:24)
Gal realia foto gali imesti? Taip smalsu, kaip atrodo ax.gif  smile.gif Nes as sau irgi buciau emusi XS... g.gif  ax.gif

Demonstruotis pati nelabai noriu, nes ant ziemos pilvas uzauges, nekoks modelis busiu blush2.gif Galiu nebent megztuka pati viena nufotografuoti kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 12 23, 22:02)
Mergaites ka galite pasakyti apie zymiaja kriausyte????

Kiek atsimenu ji lyg padidinta, ar teisingai? Jei nesioju Tippi S ar nebus XS maza?
Ar labai veliasi, ir dar domina ar sis megstukas nera platus per pilva?

Bijau subalamutint, bet ar ne jos sudetis is tu bloguju, t.y. kur labai veliasi? g.gif Butent Factory, o ne JCrew kriausyte.
Atsakyti