Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

Mūsų namuose visi trys vonios kambariai bus margom grindim.

Vienas pirmam aukšte svečių bus baltom sienom, metro plytelėm.

Mūsų vonios kambarys, kur stovės vonia, iki pusės bus lentutėm
user posted image

tik biškį pergyvenu dėl lentučių ir vonios. aišku, ji bus ne prie pat sienos, bet vistiek ta drėgmė neišvengiama. lentutės bus išdažytos tais specialiais jachtiniais, drėgmei atspariais dažais, bet vistiek man kinkos dreba biggrin.gif

na ir dar nenusprendėm dėl vaikų vonios kambario sienų. su grindim viskas aišku, o ką daryt su sienom? mąstau dažyt visą, tik palei kriauklę dėt kelias plyteles g.gif
Papildyta:
QUOTE(lyrika @ 2014 06 28, 12:29)
as turejau omeny apie pati vonios "bliuda", jeigu sienos baltos dazytos, grindys margos, o tai pati "bliuda" kuom apklijuoti, jeigu jis imontuojamas? paskutineje foto tai visa siena su "bliudu" suislieja, bet kazin jei atskirai?
tikrai nesuprantu, ko pergyvenat biggrin.gif
imat paprasčiausias metro baltas plyteles ir apklijuojat vonią. arba imat tą plokštę-sienelę, kur siūloma prie įmontuojamų vonių. tik jos dažnai nelabai gražiai atrodo. gražiausios, aišku, iš medienos skydų. bet jos brangokos.

o prie kriauklės nebus plytelių?
Atsakyti
O man gal visai neblogai ir šitaip žiūrisi vonia g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 06 28, 13:53)
tikrai nesuprantu, ko pergyvenat biggrin.gif
imat paprasčiausias metro baltas plyteles ir apklijuojat vonią. arba imat tą plokštę-sienelę, kur siūloma prie įmontuojamų vonių. tik jos dažnai nelabai gražiai atrodo. gražiausios, aišku, iš medienos skydų. bet jos brangokos.

o prie kriauklės nebus plytelių?

Labai puikus sumanymai,graziai atrodys 4u.gif
del apdailos,tai kadangi renkuosi plienine vonia,ju apdailos baisios,reiktu klijuot plytelem,bet jei kas nutinka? Kaip su priejimu prie vamzdynu?
prie kriaukles nebus,jei labai kazkas darysiss,visad galima sudet.
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 06 29, 13:44)
del apdailos,tai kadangi renkuosi plienine vonia,ju apdailos baisios,reiktu klijuot plytelem,bet jei kas nutinka? Kaip su priejimu prie vamzdynu?

prie vamzdyno prieit užtenka vieno taško. tai toje vietoje galima palikti praėjimą - padaryti dureles iš plytelių arba tiesiog įstatomą/išimamą plytelę, jei didelės. pas mus bute dabar taip padaryta. 20x28 cm anga su išimama plytele smile.gif
Atsakyti
Atėjo metas remontuoti savo namus, dėlioju galvoje savo norus ir labai linkstu prie skandinaviško stiliaus.

Ar sienas dažote taip „grynai grynai” baltai, ar visgi renkatės kokį baltos atspalvį?

Ar dera ne balti langų rėmai tokio stiliaus interjere, o pvz., medžio spalvos? Man atrodo lyg ir dera. Išsakykit savo nuomones. 4u.gif

Gal kas turite kokių pavyzdžių, kai langų rėmų spalva yra auksinio ąžuolo imitacijos?
Atsakyti
Į vonių temą - man patiko Vispool, tokią ir nusipirkom, akmens masės ir kainavo labai normaliai.
Galima ir prie sienos glausti, ir apdailos nereikia.
http://media.vispool......0000 (3).jpg
http://media.vispool...2/vanna_1_1.jpg
Atsakyti
Mes dazem grynai grynai baltai, be pigmentu..turbut priklauso ko zmogus nori, man labai patinka, bet dar negyvenu name, tikiuosi nesikeis nuomone.
Papildyta:
QUOTE(lyrika @ 2014 06 29, 13:44)
Labai puikus sumanymai,graziai atrodys  4u.gif
prie kriaukles nebus,jei labai kazkas darysiss,visad galima sudet.

O kodel tokios jau baisios? As renkuosi taip pat plienine is gustavsberg, viena laisvai pastatoma, kita uzdara, nera labai jau baisios.
Atsakyti
Mes taip pat didžiąją namų dalį dažysime grynai baltai, tik kai kuriuos kambarius pilka spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 06 30, 16:46)
Į vonių temą - man patiko Vispool, tokią ir nusipirkom, akmens masės ir kainavo labai normaliai.
2/vanna_1_1.jpg[/img]

Visai nieko man, ir foto beveik atitinka realu vonios dydi.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mifi @ 2014 06 29, 13:30)
O man gal visai neblogai ir šitaip žiūrisi vonia g.gif

Mes sau tokios ieskojom, nezinau tik kaip sita, bet kur mes radom tai viduje irgi ,,staciakampe'' - labai jau nepatogi, nei atsigult nei atsisest, bet vaizdas man tai nepriekaistingas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2014 07 01, 01:20)
Visai nieko man, ir foto beveik atitinka realu vonios dydi.... ax.gif

Atsiprašau už dydį 4u.gif
Atsakyti
tas medis vonios foto kaip gražiai atrodo wub.gif įdomu, ten piešinys?..
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 07 01, 09:51)
tas medis vonios foto kaip gražiai atrodo wub.gif įdomu, ten piešinys?..

Ten laukas smile.gif idėja labai graži.
Atsakyti