Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(Carpe diem @ 2014 07 01, 10:07)
Ten laukas smile.gif idėja labai graži.

kad už to medžio betono blokai matosi g.gif

aišku, čia gali būti gražiai su kompu padirbėta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 07 01, 10:17)
kad už to medžio betono blokai matosi g.gif

aišku, čia gali būti gražiai su kompu padirbėta ax.gif

Gali būti ir du kompu, bent jau žiedai tai tikrai su kompu smile.gif
Bet ir realybėje įsivaizduoju, kad galima taip padaryti, čia tiesiog niša, už kurios tolesnė namo dalis ir joje pasodintas medis, o siena vonioje stiklinė. Matosi, kaip saulės spinduliai krenta iš viršaus.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2014 06 30, 12:19)
Ar sienas dažote taip „grynai grynai” baltai, ar visgi renkatės kokį baltos atspalvį?
mes rinkomės vos vos pieno atspalvio. nežinant ar nematant lubų, sienos atrodo grynai baltos. bet lubos vistiek baltesnės.
taip bus visas pirmas aukštas ir laiptinė išdažyta. antram aukšte dar sprendžiam, bet tikrai nugalės švisi spalva. vyresnėlis irgi pageidauja balto kambario, o mažiaus nieks neklausia biggrin.gif ką jam parodai, tas gražu.
galvoju apie tokį tapetą ant vienos sienos, o likusias išdažyt baltai
user posted image
QUOTE(Carpe diem @ 2014 06 30, 14:46)
Į vonių temą - man patiko Vispool, tokią ir nusipirkom, akmens masės ir kainavo labai normaliai.
kiek mokėjot, kur pirkot?
aš jau baigiu prasikeikt su vonia. visos, kurios man patinka, nuo 4-5 tūkst. kainuoja, o planavom įtilpt į 2 tūkst. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 07 01, 11:45)
kiek mokėjot, kur pirkot?
aš jau baigiu prasikeikt su vonia. visos, kurios man patinka, nuo 4-5 tūkst. kainuoja, o planavom įtilpt į 2 tūkst. doh.gif

Kad ir čia
Man taip pat buvo, 4-5 tūkst. nesiryžau mokėti, bet būtinai norėjau pastatomos, šita buvo toks kompromisinis variantas su savimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 06 30, 15:46)
Į vonių temą - man patiko Vispool, tokią ir nusipirkom, akmens masės ir kainavo labai normaliai.
Galima ir prie sienos glausti, ir apdailos nereikia.
http://media.vispool......0000 (3).jpg
http://media.vispool...2/vanna_1_1.jpg

jau naudojot, nera labai stati? kaip valosi? smile.gif mes turbut nelabai galesim statyt, labai durnai santechnikai paliko kanalizacijos isvedima.. doh.gif

QUOTE(Rabambule @ 2014 06 30, 19:53)
Mes dazem grynai grynai baltai, be pigmentu..turbut priklauso ko zmogus nori, man labai patinka, bet dar negyvenu name, tikiuosi nesikeis nuomone.
Papildyta:

O kodel tokios jau baisios? As renkuosi taip pat plienine is gustavsberg, viena laisvai pastatoma, kita uzdara, nera labai jau baisios.

gal kur nors galima paziuret? keliuose salonose maciau akrilines uzdengtas, tai baisokai atrode..
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 07 01, 15:39)
jau naudojot, nera labai stati? kaip valosi? smile.gif mes turbut nelabai galesim statyt, labai durnai santechnikai paliko kanalizacijos isvedima.. doh.gif

Jau naudojam apie 5 mėn., tačiau tik pagulėjimui ir šuns maudymui ax.gif kasdien prausiamės atskiram duše.
Nėra stati, valosi gerai, pergyvenau dėl to kvadratiškumo, bet gulėti labai patogu, aš patenkinta.
Dėl išvedimų tai gal galima paderinti, nes realiai ji yra ant kojelių ir ta apačia prisimontuoja, tia po vonia yra maždaug sprindžio aukščio tarpas, kur pasislepia visokie vamzdžiai ir sujungimai.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 07 01, 16:21)
Jau naudojam apie 5 mėn., tačiau tik pagulėjimui ir šuns maudymui  ax.gif kasdien prausiamės atskiram duše.
Nėra stati, valosi gerai, pergyvenau dėl to kvadratiškumo, bet gulėti labai patogu, aš patenkinta.
Dėl išvedimų tai gal galima paderinti, nes realiai ji yra ant kojelių ir ta apačia prisimontuoja, tia po vonia yra maždaug sprindžio aukščio tarpas, kur pasislepia visokie vamzdžiai ir sujungimai.

tai va, kad esme, jog meistrai kanalizacijos skyle jau paliko kazkur 75cm nuo sienos, tai vadinas tokia vonia "neapzergtu". o grindys sildomos, viskas jau isvedziota, tai nebelieka pasirinkimo..
reiks imti paprasta staciakampe ir apdaila galvot is plyteliu.
Atsakyti
Dėl spalvų, tai man dar gražu tokios švelniai rožinės/persikinės įvedimas, tik čia jau reiktų atsargiai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Tai kad tokia spalva derinasi prie daug ko, man gražu įnešti spalvų, todėl nelinkstu prie gryno skandinaviško stiliaus, o daugiau prie vintažinio, eklektikos, juose daugiau visko galima ir namai jaukesni tampa.

Naujausi namų pirkiniai ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man spalvų irgi norisi, bet ne sienų ar baldų spavotų, o detalių, aksesuarų, kuriuos gali lengvai keisti, papildyti. Ir koks pats procesas smagus - ieškoti, derinti bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Labai panašių kopėčių noriu, bet kur gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 07 08, 11:31)

Labai panašių kopėčių noriu, bet kur gauti?  g.gif

pirma mintis buvo tai kad pas močiutę kaime biggrin.gif antra mintis buvo, kad turbūt negausite, nes tokiomis kopėčiomis lipti nepatogu.
Atsakyti