QUOTE(sena pažįstama @ 2014 08 27, 06:19)
O jei pabandyti darzoviu ir mesos troskinius? Plius, blenderiuotus?
O neatkreipet demesio, nuo ko rugstys nekyla?
Arba cia paumejimas, kada issibalansuoja skrandyje rugsciu ir sarmu pusiausvyra, tada rugstys kyla absoliuciai nuo visko

Paskui aprimsta ir bent jau rugstys nekyla nuo sau tinkamo produkto.
Jums irgi reikia surasti tinkamus jusu organizmui produktus
Tiesa, prisidedu prie pagyru saltalankio aliejui, geriamam ryte ant tuscio skrandzio. Vat sultys-sukelia rugsti, o aliejus-neutralizuoja, nuramina skrandi
Ir dar man labai patiko, tiesiog issigelbejimas buna, pajutus, kad ima smaugti ar prasidejus kosulio priepoliui, isgerti borgiomi negazuoto mineralinio. Kitiems skanus Vytautas, na bet man geriau borgiomi

Irgi akyse prasvieseja
troskiniai tinka

reikes nuo siandien grieztai uzsiimti mitybos keitimu. kyla tai nuo miltiniu, kosiu, sriubu. o saltalankiu alieju geriau, pradzioj lb gerai buvo, o paskui nuo jo pradejo rugstys kilti

borjomi geriau, padejo
QUOTE(Smilla @ 2014 08 27, 10:03)

Nufotkinau

Pas mane darbe stalciuj visada jie yra. Beje, salia rasite ir kitokiu, ir pasaldintu truputi, bet skaitykite, kad butu pilno grudo

Nes vieni pilno, kiti ne. Kaina, beje nemaza, apie 5 Lt pakuote, bet mes, GERLininkai turime
maitintis kokybisku maistu.
Visu pirma meskit gert kava. Visiskai. Ji kelia rugstis.

Ir arbatos ne visos tinka.
Antra- jei geriat vaistus ir valgot bet ka, manau neverta gert vaistu
As tai patarciau nesinuodyt vaistais, o reguliuoti mityba. Omeprozoliais sukelia vėži, ilgai naudojant. Na, kiek kursas - du menesiai. O kas toliau?????? Negersit visa gyvenima. REikia keist poziuri i save, save myleti ir nekisti bet kokio Š.. i skrandi

Mes juk ne šiukšlių dėžės, ar ne?
Dėl vaikučio ligos tai labai nefaina - jiems sunku pasakyti, kad negalima sokolado ar dar kazko skanaus... Beje, ir valgyt, nei gert net vandens nerekomenduojama 3 val pries valgi. Tas pats ir vaikams.
Del bakterijos - man kai rijau zaran ja rado, bet nebutinai yra gydoma antibais. Gydytoja mano pasiule pirma pabandyti pasalinti skrandzio rugstine terpe maistu, tada bakterija netures kuo misti ir gyvuoti ir pati pasisalins. Nezinau, ar dar beturiu ja, bet antibu negeriau, tik maista prisiziuriu.
lb pritariu del vaistu, as jau gal puse metu geriu ir nera rezultato

jus gal galetumet parasyti savo dienos meniu, ka valgete, kai GERL'u sirgote, jei nesunku
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2014 08 27, 09:23)
as anksciau negalejau net kefyro gert- na pas mane visas kopleksas buvo - ir su zarnynu problemos, putimai ir pan.
nustojau gerti piena/kefyra. po gero pusmecio, tik sia vasara pradejau vartoti kefyra- ir gerai!
duona nieko nekeiciau... tiesiog nustojau. daug darzoviu ivairiais pavydalais,mesytes, riebaliuko - sviestukas, lasiniai, avokado, grietine
Papildyta:
man beje migrena buvo nuo skrandzio problemu.
ty as visa gyvenima galvojau, kad pykinimas /vemimas ir pan cia neatsiejama migrenos dalis. pradeda skaudet galva, o tada vemiu ir pan.
tik dabar supratau kad uzvalgius kazko netinkancio, kas sureaguoja su mano skrandziu - man sustoja skrandis, pykina, vemiu o tada pareina migrena.
ir kiek kartu buvo kad nuo maisto pradedavo skaudet galva

suvalgai akzka nevirskinamo..suleteje apykaita, nepasitustini, viskas puna ten ir galva skauda
Papildyta:
nustoti ji valgyti 30 dienu. o tada suvalgyti rieke duonos ar sausainiu.
jei esi alergiska - pasijaus negalavimai su tokiu trenksmu, kad maza nepasirodys.
jei ne-lucky you
aciu Jums, bandysiu ir as

man irgi yra migrena, bet pastebejau, kai prasideda su skrandziu bedos, islenda ir migrena. kai su skrandziu viskas ok, ir galvos neskauda. sieju viska su netinkamu maistu. viskas, nuo snd jokios duonos, suvalgiau pusryciams grudetos varskes be nieko.
aj o del kavos, as geriu viena ar du puodelius latte (i aparata dedu lavazza kava), tai zinokit man ji rugsciu nekelia, o va arbatos visos kelia, isskyrus ramuneliu ir medetku
Smilla, aciu uz duoniuku foto