QUOTE(*vandene* @ 2014 08 28, 12:12)
Sveikos,
Ilga laika kankinausi gastritu, tik po ilgo laiko supratau kad man netinka grudai, jokiu kosiu ir miltiniu patiekalu negaliu valgyti. Ko gero, esu alergiska gliutenui.
Ilga laika kankinausi gastritu, tik po ilgo laiko supratau kad man netinka grudai, jokiu kosiu ir miltiniu patiekalu negaliu valgyti. Ko gero, esu alergiska gliutenui.
sveikinu kad suzinojai tai laiku!

kaip dabar savijauta?
Papildyta:
QUOTE(Extraordinary @ 2014 08 28, 13:05)
Skaiciau, kad gerl yra labai daznai nuo per mazo rugstingumo, o ne del per didelio, ar darant endoskopija jie mato koks tas rugstingumas?
aisku kad ne.
Papildyta:
QUOTE(livijaaa @ 2014 08 27, 10:31)
viskas, nuo snd jokios duonos, suvalgiau pusryciams grudetos varskes be nieko.
aj o del kavos, as geriu viena ar du puodelius latte (i aparata dedu lavazza kava), tai zinokit man ji rugsciu nekelia, o va arbatos visos kelia, isskyrus ramuneliu ir medetku
Smilla, aciu uz duoniuku foto
aj o del kavos, as geriu viena ar du puodelius latte (i aparata dedu lavazza kava), tai zinokit man ji rugsciu nekelia, o va arbatos visos kelia, isskyrus ramuneliu ir medetku
Smilla, aciu uz duoniuku foto

zoleliu arbatos yra gerai.
kava- net nezinau, man keldavo rugsti. as jos nebegeriu.
o pusryciams siulyciau dar uzkrauti grietines prie varskes. arba koki avokada suvalgyti.
apskritai vien baltymus nepatartina valgyti, nes mum ji sunkiai virskinama - geriau baltymus su riebalu valgyti. ir apskritai nepiktanudziauti baltymais - apkraunami inkstai ilgainiui. gali kauptis akmenys(tuos irgi turejau..)
ko ti ka s neturejau