QUOTE(sena pažįstama @ 2014 09 15, 06:51)
Klausykit, o jus krutines lastos KT nedaret?

Jei skrandyje nera pazeidimu, nera helikobakterio, laikotes dietu, o jums skauda-tai gal problema visai ne skrandyje?
Prisimenu viena sena ivyki: pusbrolis visa gyvenima skundesi sirdimi, ja gyde, nes pastoviai skaudejo. O mire nuo skrandzio vezio

Mat daktarai NE KARTO nepasiule jam KT padaryti ir patikrinti kitus organus. Tik po skrodimo suzinojom, kad mire ne nuo infarkto, kad sirdis jo is viso be galo sveika buvo
Tai ir jums gal panasiai? Tiriates skrandi, o beda gal gali buti kitur?
Kažkuriam poste klausiau, ar kas nedarė Magn. rezonanso, nes tomografija yra be galo kenkiantis tyrimas. įdomu, kiek gali grybe ji kainuoti, nes čia bus kompleksinis - skrandis, stemplė, gal dvylikapirštė, širdis ir .t.t.
Taip, planuoju dar kartą tirtis, bet pirma skrandį, nes nuo pernai daug laiko praėjo, ir tos buvę nedidelės erozijos galėjo nežinia į ką pavirsti, nepaisant vaistų ir dietų...
Tikiu ta lygiųjų raumenų disfunkcijos teorija nors ir priežastis neaiški.
Man iš pat pradžių darė plaučių rentgeną, kada dar nebuvo aišku, kas darosi, - tai nieko nerado. Kardiogramą taip pat ir šiaip man atrodo kad širdis sveika.
Paskui, radus erozijas niekas toliau į kitus organus apart virškinimo ir nesigilino (pas Lor buvau taip pat), juolab, kad simptomai labai aiškūs, kai kas nuo vaikystės ir panašius simptomus, ne tokius skausmingus turi brolis.
Spalį turėčiau gauti rezultatus, jei nebus tragiški, parašysiu, jei ne - negąsdinsiu kitų.