QUOTE(Loba2013 @ 2014 09 29, 07:54)
manęs neveikia, bent jau žymaus pagerėjimo nejaučiu. Daktarai sako, negali būti.
Apsilankiau Kauno klinikose, tai prieš nusprendžiant dėl operacijos pasakė, kad turiu išbandyti maksimalią dozę 2x40mg.
Pradėjau tas dozes ir ką gi, kaip ir n kartų daug simtomų paaštrėjo - liežuvis atrodo iš burnos krenta kaip peršti, tirpsta, prasidėjo šildymas krūtinėje, kakle, mieguistumas. Liežuvį man ir taip perštėdavo, bet geriant po 10 mg Zulbex žymiai žymiai mažiau.
Vienintelis silpnas pagerėjimas - kažkokia "lengvesnė" stemplė. Ai, dar pykina truputį. Ir viskas prasidėjo po antros 40 mg tabletės. Čia turbūt ir yra šalutiniai?
Ar pas tave tik erozijos ar ir išvarž-ą turi?
Apsilankiau Kauno klinikose, tai prieš nusprendžiant dėl operacijos pasakė, kad turiu išbandyti maksimalią dozę 2x40mg.
Pradėjau tas dozes ir ką gi, kaip ir n kartų daug simtomų paaštrėjo - liežuvis atrodo iš burnos krenta kaip peršti, tirpsta, prasidėjo šildymas krūtinėje, kakle, mieguistumas. Liežuvį man ir taip perštėdavo, bet geriant po 10 mg Zulbex žymiai žymiai mažiau.
Vienintelis silpnas pagerėjimas - kažkokia "lengvesnė" stemplė. Ai, dar pykina truputį. Ir viskas prasidėjo po antros 40 mg tabletės. Čia turbūt ir yra šalutiniai?
Ar pas tave tik erozijos ar ir išvarž-ą turi?
O Jūs tyrėtės skrandžio pH? Dažnai GERL būna prie sumažėjusio rūgštingumo, tada visi tie vaistai padėtį dar pablogina, nes skrandyje visai nelieka druskos rūgšties ir maistas labai prastai virškinamas. Man toks GERL (išvarža, bakterija) yra ir pavartojus Zulbex ar kitų, atsiranda pilvo pūtimas, atsiraugėjimas maistu, sunkumo jausmas skrandyje, pykinimas, bendras silpnumas, nes nevirškinamas maistas apnuodija organizmą.