QUOTE(renute @ 2014 01 02, 18:33)
o krikščionys nebus?
čia visada tas jausmas būna, paskui praeina ir susitaikai. aš gi iš vis tik mėnesį maitinai, jergau kaip sunku buvo kol sąžinė nurimo. o dabar jau taip natūralu, tik vienintelis kas liko tai gėda daktarams pasakyti jog nebemaitinu pati.
Mano diedas save pagoniu laiko

Nors mes abu siaip kataliska mokykla baige. As gal ir versciau i krikscionis, bet nenoriu ir tingiu toms diskusijom su juo uzsiimti. Tevai mano is pradziu bande visaip namiokus metyt, po to apsiramino, dabar vel prasidejo
Suprantu del to gedos jausmo
QUOTE(OJE @ 2014 01 02, 18:37)
Makarenuska - man buvo liepe primaitinti- nes ji pas mane spinatais ir salotom/ tustinos ir priaugo tik 290 g
Bet kadangi as nepasirasiau misinelio pirmaitinimui, tai pasiuliau varijanta- kad ryte nusitrauksiu savo piena( nes jo buna daug) ir suduosiu vakarais. Bet po apziuros ji man pradejo turstintis geltonai- tai ir liko 100% MP tik pakeiciau maitinimo taktika, seniau, kaitaliojau labiau krutis, tai liepe ilgiau laikyti prie tos pacios .. mol grietinele turi issiurbti ... o kiek ji dabar priaugo nezinau - sausio viduryje 3 men apziura .. vo tada ir ziuresim kaip ten bus ...
O tu negalvok kad cia brokas.. galvok kad tai gal reikia ... o jei labai nenori to misinelio tai tada dazniau maitink savu- nes nuo retumo - isreteja visai
Nu liuks
As nezinau, kaip cia yra. Su dukra ir to pieno buvo tiek, kad as dar ir naktim keldavaus nusitraukt (nu aisku, nusitraukinejimas ir prisidedavo prie kiekio), ir svori ji normaliai priauginejo. Tik va su tais bernais kazkokia nesamone- D2 jau sunkiai priauginejo, teko primaitinti- jei po papu rekdavo, bet retokai budavo, bet jis po butelio ir papu neigonoruodavo. O sitas bonkes paragaaves, pradejo ignoruot desini papa- nu sunkiai mums sekasi, kariaujam istisai, pienas bega, o tas ciulpt nenori. Ir jei anksciau reikedavo tik vakare misinuko, dabar jis ir diena reikalauja. Galvojau, per greit gal bega, tada pradejau su sauksteliu maitint, vistiek ignora deda ant desinio, ir tingi is vis ciulpti. Vakar principingai vakare rekinau, bandziau rankom nusitraukinet,tai vapsce ten vargo vakariene gavosi- reikia pientraukio (as kol kas ziuriu i ji kaip i mane isgelbesianti stebukla

Siryt vel ignoras desiniam totalus, su kairiu irgi pykosi, bet finale paeme, dabar va jau vel zyzia, mane jau nervas ima, kai reikia maitint.
Kas liudniausia, kad as taip buvau pasiruosusi maitinti, ir ilgiau nei kitus, o dabar tokia sudiene gaunas
Reikia Sweet <3 rasyt, kad prakonsultuotu
Papildyta:
Prime, o tu dar nusitraukineji?