Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

Ryt mus iskrausto, tai mausim i Palanga, keltas pirmad is Klp.
Lygiai nuo kažkur 4,5 men man pasidarė px kuo vaiką maitint. O as juk einu i darbą bet pieno nesumazejo. Kas diena vis išpilu po kokia butelka. Žodžiu iki šešių men tikrai ismaitinsiu, o toks ir buvo pirminis planas
As buvau paemusi masaziste, atvaziuodavo i namus ir atkacialino mano pana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2014 01 02, 19:33)
  tik vienintelis kas liko tai gėda daktarams pasakyti jog nebemaitinu pati. rolleyes.gif

ikaltas isitikinimas rolleyes.gif A nemoki pasikalbet su savo mintim mirksiukas.gif praslifuok jas biskeli ir bus viskas gerai ...
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 01 02, 18:37)
tad sveikinimai su paskutiniuoju vienazenkliu  mirksiukas.gif  ir tave  su prisiminimais  4u.gif

ačiū! 4u.gif

QUOTE(Prime @ 2014 01 02, 18:38)
As buvau paemusi masaziste, atvaziuodavo i namus ir atkacialino mano pana  biggrin.gif

o ką jums kačialino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2014 01 02, 17:55)
As niekaip nesusitaikau su misinuku. Save kaltinu, kad kazkokia brokuota esu. O pastarasias 2 dienas jam jau neuztenka 1 karto i para, jau reikia dvieju verysad.gif Visaip kaip bandau su savim dirbti, bet viduj giliai giliai taip sirdi maudzia blush2.gif

As puikiai suprantu tave... man su antru buvo MP trukumas... as RAUDOJAU MISINUKA DUODAMA-ALE JIS NEEME... GULEJOM, VOLIOJOMES, TRAUKEM IR KAZKAIP SUGRIZO..
Dabar va su siuo vel Mp krize buvo-jau ramiau reagavau.. bet ir vis kazkur kirbena, blyn traktatu prisiskaicius, kad kaip as cia nesugebu MP maitinti.. Afrikoje badauja moterys ir ismaitina, o cia visko soti ir ner doh.gif Na, bet... netragedija gi 4u.gif
O is ko sprendi, kad neuztenka?

QUOTE(renute @ 2014 01 02, 18:33)
o tavo vaikiną kada reikėjo sveikinti vakar ar šiandien? g.gif

Maniskis per Tris Karalius gimes-sausio 6 d. smile.gif
As taviskes is anksto nesveikinsiu... ryt.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 02, 19:03)
Maniskis per Tris Karalius gimes-sausio 6 d. smile.gif
As taviskes is anksto nesveikinsiu... ryt.. bigsmile.gif

ai tai geras vaikas, leido mamai biški atsipūsti. biggrin.gif
aš tai sausio 1 atsigaunu tik, 2 pasiilsiu ir 3 vėl kimbam švęsti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2014 01 02, 19:55)
ačiū! 4u.gif
o ką jums kačialino? g.gif

Tai N gi freika nesiojo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas mamukai 4u.gif
ziu diskusijos apie maitinimus vyksta ...as irgi parinciaus jei tektu misinuka duoti,uzeina ir pas mane kad krutys atrodo tuscios,et net neleidziu sau pagalvot kad pieno nera, padazneja valgymas ir ziurek kita diena vel upes teka... ax.gif nenukabinkit nosies ir nesigrauzkit tos kurios negali ar del kazkokiu kitu priezasciu maitina misinukais,vistiek esam pacios geriausios mamos savo vaikuciams 4u.gif

As vakar kvieciau gydytoja nes M su tempa iki 39 ko ne visa para buvo tik nusimusam ir vel uzkyla doh.gif ,tas pats sestadieni buvo su L,gydytoja apziurejo sake viskas cia gerai nieko rimto,na ka siandien jau be tempos ytariam gerkle abiems nu zodziu...Apsidziaugiau kad sventes baigesi tai va sestadieni vel teks krautis manta ir lekt pas uosvius,nes svesim jubilieju,pliusas tas kad apie puodus man jau neteks sokt rolleyes.gif

Apsiniauke lauke oras nei sis nei tas...siandien tingesiu...vyras budejime,valgyt dar nuo vakar like....lafa.... vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2014 01 02, 18:33)
o krikščionys nebus? ax.gif

čia visada tas jausmas būna, paskui praeina ir susitaikai. aš gi iš vis tik mėnesį maitinai, jergau kaip sunku buvo kol sąžinė nurimo. o dabar jau taip natūralu, tik vienintelis kas liko tai gėda daktarams pasakyti jog nebemaitinu pati. rolleyes.gif

Mano diedas save pagoniu laiko lotuliukas.gif Nors mes abu siaip kataliska mokykla baige. As gal ir versciau i krikscionis, bet nenoriu ir tingiu toms diskusijom su juo uzsiimti. Tevai mano is pradziu bande visaip namiokus metyt, po to apsiramino, dabar vel prasidejo doh.gif

Suprantu del to gedos jausmo 4u.gif

QUOTE(OJE @ 2014 01 02, 18:37)
Makarenuska - man buvo liepe primaitinti- nes ji pas mane spinatais ir salotom/ tustinos ir priaugo tik 290 g
Bet kadangi as nepasirasiau misinelio pirmaitinimui, tai pasiuliau varijanta- kad ryte nusitrauksiu savo piena( nes jo buna daug) ir suduosiu vakarais. Bet po apziuros ji man pradejo turstintis geltonai- tai ir liko 100% MP tik pakeiciau maitinimo taktika, seniau, kaitaliojau labiau krutis, tai liepe ilgiau laikyti prie tos pacios .. mol grietinele turi issiurbti ...  o kiek ji dabar priaugo nezinau - sausio viduryje 3 men apziura .. vo tada ir ziuresim kaip ten bus ...
O tu negalvok kad cia brokas.. galvok kad tai gal reikia ... o jei labai nenori to misinelio tai tada dazniau maitink savu- nes nuo retumo - isreteja visai  mirksiukas.gif

Nu liuks thumbup.gif

As nezinau, kaip cia yra. Su dukra ir to pieno buvo tiek, kad as dar ir naktim keldavaus nusitraukt (nu aisku, nusitraukinejimas ir prisidedavo prie kiekio), ir svori ji normaliai priauginejo. Tik va su tais bernais kazkokia nesamone- D2 jau sunkiai priauginejo, teko primaitinti- jei po papu rekdavo, bet retokai budavo, bet jis po butelio ir papu neigonoruodavo. O sitas bonkes paragaaves, pradejo ignoruot desini papa- nu sunkiai mums sekasi, kariaujam istisai, pienas bega, o tas ciulpt nenori. Ir jei anksciau reikedavo tik vakare misinuko, dabar jis ir diena reikalauja. Galvojau, per greit gal bega, tada pradejau su sauksteliu maitint, vistiek ignora deda ant desinio, ir tingi is vis ciulpti. Vakar principingai vakare rekinau, bandziau rankom nusitraukinet,tai vapsce ten vargo vakariene gavosi- reikia pientraukio (as kol kas ziuriu i ji kaip i mane isgelbesianti stebukla biggrin.gif Siryt vel ignoras desiniam totalus, su kairiu irgi pykosi, bet finale paeme, dabar va jau vel zyzia, mane jau nervas ima, kai reikia maitint.
Kas liudniausia, kad as taip buvau pasiruosusi maitinti, ir ilgiau nei kitus, o dabar tokia sudiene gaunas doh.gif doh.gif
Reikia Sweet <3 rasyt, kad prakonsultuotu
blush2.gif
Papildyta:
Prime, o tu dar nusitraukineji?
Atsakyti
Renute, su 9-uoju gimtadieniu tavo panelę!

user posted image

Atsakyti
Madmuazele kaip gražu!!! Ačiū labai!!!

Šiandien pagalvojau o kur mūsų Stelo? Dingusi visai.

Labas rytas.
Atsakyti
Sveikutes. mirksiukas.gif

Kaip gyvuojat? ax.gif

As issimiegojau kaip zmogus, bet jegu vistiek ner. doh.gif Reik eit kambarius apsitvarkyt ir koki pyraga iskepti, nes vaikai laukia labai. biggrin.gif

O man krikstas patinka, tie maldos zodziai atrodo toookie prasmingi...ir kai isijauti, susimastai, sirdi taip gera ir lengva palieka. ax.gif Musiskiai visi pakrikstyti, isskyrus mazaja DI. O ar jie nores, ar nenores buti krikscionimis ateityje, tai ju pasirinkimas bus...bet mes auklejam taip, kad Dievas yra, kad i baznycia reikia nueiti bent kartais, kad blogai elgtis nedera ir t.t. Be to, si pavasari mano vyriausiajam pirma komunija, tai irgi grazi svente ir jau tada ateina supratimas kas ta baznycia, poteriai ir kt. sventos relikvijos. bigsmile.gif

Macarena vargstu ir as su maitinimu... doh.gif Nes mazoji DI laabai nori kabeti ant (.)(.), bet galliausiai vistiek pradeda pykti, o as stengiuosi kaitalioti, tai prie vienos, tai prie kitos, galiausiai tiek isirekia, kad misinuko isgeria 120ml ir uzsnusta. rolleyes.gif

Renute, su gimtadieniu Tavo didziaja Princese. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2014 01 03, 12:32)

As nezinau, kaip cia yra. Su dukra ir to pieno buvo tiek, kad as dar ir naktim keldavaus nusitraukt (nu aisku, nusitraukinejimas ir prisidedavo prie kiekio), ir svori ji normaliai priauginejo. Tik va su tais bernais kazkokia nesamone- D2 jau sunkiai priauginejo, teko primaitinti- jei po papu rekdavo, bet retokai budavo, bet jis po butelio ir papu neigonoruodavo. O sitas bonkes paragaaves, pradejo ignoruot desini papa- nu sunkiai mums sekasi, kariaujam istisai, pienas bega, o tas ciulpt nenori. Ir jei anksciau reikedavo tik vakare misinuko, dabar jis ir diena reikalauja. Galvojau, per greit gal bega, tada pradejau su sauksteliu maitint, vistiek ignora deda ant desinio, ir tingi is vis ciulpti. Vakar principingai vakare rekinau, bandziau rankom nusitraukinet,tai vapsce ten vargo vakariene gavosi- reikia pientraukio (as kol kas ziuriu i ji kaip i mane isgelbesianti stebukla biggrin.gif Siryt vel ignoras desiniam totalus, su kairiu irgi pykosi, bet finale paeme, dabar va jau vel zyzia, mane jau nervas ima, kai reikia maitint.
Kas liudniausia, kad as taip buvau pasiruosusi maitinti, ir ilgiau nei kitus, o dabar tokia sudiene gaunas doh.gif  doh.gif 

o kodel tu jam duodi misini jei turi pieno? nutrauk piena ir duok is butelio,nes is butelio yra lengviau nei traukti is kruties del to ir nenori jis vargti bigsmile.gif Jis nevargas- jis protingas nuo gimimo, juk su tavo savybem biggrin.gif
Toliau kaip tu ji maitini- guli, nesioji , kaip ?
dar toliau.... neziurek i gyvenimo kazkoki galutini uzsibrezima... imk gyvema kas diena... sian pavyko- buk patenkinta, nepavyko , bandyk rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti