Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

va Medela koki buteliuka siulo ax.gif
http://www.medelabre...ducts/594/calma
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 01 03, 14:02)
o kodel tu jam duodi misini jei turi pieno? nutrauk piena ir duok is butelio,nes is butelio yra lengviau nei traukti is kruties del to ir nenori jis vargti  bigsmile.gif Jis nevargas- jis protingas nuo gimimo, juk su tavo savybem  biggrin.gif
Toliau kaip tu ji maitini- guli, nesioji , kaip ?
dar toliau.... neziurek i gyvenimo kazkoki galutini uzsibrezima... imk gyvema kas diena... sian pavyko- buk patenkinta, nepavyko , bandyk rytoj  mirksiukas.gif

Neturiu pientraukio iki dabar, tai rankom pati supranti, kad suduks gaunas. Pvz vakar rankom bandziau nusitraukinet, tai gal 10ml ir gavosi doh.gif Plius misini duodu del svorio.
Maitinu pagrinde sededama, naktim nebent man jau paciai koma buna- tada gul;edama, bet gulint man labai nepatogu, pavargstu, nes uzmigt neiseina.

Galvoju dabar nusipirkt ta pientrauki, bet jei tai neiseitis, ir nepritrauksiu nieko? Issinuomot nerandu kur Kaune. g.gif

As taip ir stengiuosi gyvent. Sita diena. Atsikeliu ryte su viltim, kad va gal misinio nereikes is viso. Neprisireikia- jega, prisireikia- bandau save itikint, kad taip ir reikia. smile.gif
Atsakyti
Makarenushka, matau kad neskaitai mano postu g.gif biggrin.gif
Rašiau kad nusitraukineju dar ir likuti net pilu i kriaukle-ant tiek istreniruoti papencai
Traukiu ryte pries darbą, per pietų pertrauka, po darbo ir pries miega. Tai pakankamai retai jau, bet pieno kol kas nemažėja
As jau pradėjau duot bulve

Papildyta:
Man is to calma buteliuko nevalge g.gif
Prie visu medelos pientraukiu ans yra
Ten tipo mechanizmas kaip papu
Papildyta:
Pirk gal Medela Swing. Is pradžių gal ir nepritrauksi daug, bet jei nemesi šito reikalo, tikrai atsipirks vargas
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2014 01 03, 15:00)
Makarenushka, matau kad neskaitai mano postu  g.gif  biggrin.gif
Rašiau kad nusitraukineju dar ir likuti net pilu i kriaukle-ant tiek istreniruoti papencai
Traukiu ryte pries darbą, per pietų pertrauka, po darbo ir pries miega. Tai pakankamai retai jau, bet pieno kol kas nemažėja
As jau pradėjau duot bulve

Papildyta:
Man is to calma buteliuko nevalge  g.gif
Papildyta:
Pirk gal Medela Swing. Is pradžių gal ir nepritrauksi daug, bet jei nemesi šito reikalo, tikrai atsipirks vargas

Matai, zuiki, as pagrinde nakti skaitau, tai tikrai ryte neatsimenu visko doh.gif Sorriuks, kaip sakoma, pas mus Sm biggrin.gif
As jau uzsisakiau buteliuka, *****, 64 Lt blink.gif
O naudotas pientraukis- tai jau blogai, ar ne? MAciau skelbima, kad parduoda mazai naudota, dar net su garantija. g.gif
Tik va galvoju, ar aplamai verta, bet as noriu dar maitinti savo MP unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2014 01 03, 15:32)
Neturiu pientraukio iki dabar, tai rankom pati supranti, kad suduks gaunas. Pvz vakar rankom bandziau nusitraukinet, tai gal 10ml ir gavosi  doh.gif Plius misini duodu del svorio.
Maitinu pagrinde sededama, naktim nebent man jau paciai koma buna- tada gul;edama, bet gulint man labai nepatogu, pavargstu, nes uzmigt neiseina.

Galvoju dabar nusipirkt ta pientrauki, bet jei tai neiseitis, ir nepritrauksiu nieko? Issinuomot nerandu kur Kaune.  g.gif

As taip ir stengiuosi gyvent. Sita diena. Atsikeliu ryte su viltim, kad va gal misinio nereikes is viso. Neprisireikia- jega, prisireikia- bandau save itikint, kad taip ir reikia. smile.gif

pasiskolint nera is ko, kad pabandyt? arba pirkti koki papigiai - jei bijai kad nepritrauksi , bet vel.. jei pieno yra jis palaipsniui dauges g.gif
As galvoju,kad pieno tu turi pakankamai, tik tavo vaikis nenori jo istraukti, ko pasekoje tavo pieno fabrikas ir negamina jo daug ... tai va jei turi tiksla savo pienu maitinti- manau,kad tavo pienas is buteliuko - yra varijantas .. ar manai kad cia dar ne tas ax.gif
Nes, gali prisigalvoti visokiu dalyku, bet ci augini vaika.. jis yra tooks koks yra .... nu nenori jis imti tavo kruties - bet nori tavo pieno bigsmile.gif
Paprasyk Prime atsius pieno - jokinu. Vat kas liecia tuos nusitraukimus, tai jo po to pienas pats bega .... Makarenuska 4 jau nereiks buteliuku- jis jau nebespes ryti biggrin.gif
o cia siaip .. minyts ... kurios patinka .. kurios tokios realios .. neispilstytos , neperdetos ir nenuspalvintos mirksiukas.gif
http://www.vaikystes...2014-ieji/16970
Papildyta:
QUOTE(Prime @ 2014 01 03, 16:00)

Man is to calma buteliuko nevalge  g.gif
Papildyta:

tai ir raso, kad ne visiem ir kiekvienam savaip mirksiukas.gif zodziu reikia atrinkti - kas pasekoje kainuoja nama biggrin.gif jokinu
Cia tik mintis buvo .... mane tai nervina,tas procesa kol randi kas tinka doh.gif
Atsakyti
Makarena, as dzoukinau del tu neskaitytu postu biggrin.gif
Skaitau tau reik pirkt ta pientrauki. As tai asmeniskai pirkčiau tik nauja. Bet pas medela gerai tas kad gali tas dalis, kurios salytyje su papais, atskirai naujas nusipirkt.
Nu pas mus jau tušti kambariai unsure.gif
Atsakyti
Renute su gimtadieniu tavo panele ! Norejau rasyt kokia didele jau,paskui bac gi ir maniskiyi siemet jau 9 bus.Kur pasidejo tas laikas?!?

Macarena,kaip bus su tais pieno fabrikais taip ir bus gerai.Uzaugs vis tiek.Svarbiauia nesigrauzt.Jei tik noro yra bandyk,nenuleisk ranku ir ismaitinsi pati wink.gif

Mes po TA.Priaugo 1,1kg.59cm.Viskas gerai,tik gavo skiepa tai toks neramus dabar sad.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Renute, sveikinu tavo panele 4u.gif
Bretane, su gera TA 4u.gif
Prime, gal ir liudna issiskirti su senaisiais namais, bet tai ir kazko naujo pradzia smile.gif
Na mamkos, o pas mane vel ta pati beda - pieno krize, uzkniso negyvai, matau, kad ryskiai mazai, siaip ramiau reaguoju nei pirmais kartais, bet nezinau ar iskopsim g.gif kita savaite TA vel matysiu kiek sversim (palei mano svarstykles priaugom tik 200gr, bet dar beveik 1,5 savaites iki men kai sveremes), ar nereiks koses griebtis, ziuresiu, ka gydytoja sakys.
Tik as nieko neismanau apie primaitinima, pati maitinu pirma karta blush2.gif reiks skaitytis nuo ko cia pradeti smile.gif Svarbiausia, kaip primaitinti ir kad pienas nemazetu g.gif
Atsakyti
Labuka mamukai. mirksiukas.gif

Man tai nemiga uzejusi... doh.gif Prasivartau puse nakties, niekaip uzmigti negaliu. doh.gif Gerai, kad bent jau ryte atsikeliu zvali, kaip agurkelis. biggrin.gif

Pietus pradejau ruosti, darysiu cenakus. bigsmile.gif Vyras rankom trina, nes laabai megsta toki maista. biggrin.gif

Mazyle kol kas zaidzia keduteje, gal siandien bus ramesne. g.gif Nes vakar katastrofa, visa diena ant ranku ir visa diena su zyzimais. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Bretane @ 2014 01 03, 23:58)
Renute su gimtadieniu tavo panele ! Norejau rasyt kokia didele jau,paskui bac gi ir maniskiyi siemet jau 9 bus.Kur pasidejo tas laikas?!?

Macarena,kaip bus su tais pieno fabrikais taip ir bus gerai.Uzaugs vis tiek.Svarbiauia nesigrauzt.Jei tik noro yra bandyk,nenuleisk ranku ir ismaitinsi pati wink.gif
Mes po TA.Priaugo 1,1kg.59cm.Viskas gerai,tik gavo skiepa tai toks neramus dabar sad.gif

Su gera TA. 4u.gif

Matyt cia kaip kam tas skiepas... g.gif Musu maze, kai paskiepyjo, niekuo nesiskyre, neramumo nesijaute. Ziuresim, kaip i sekancius skiepus reaguos...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

As medituoju-reik eiti mesa marinuoti, torta kepti... tingiu ziauriai. Jauciuosi kaip sudauzyta kelinta diena. doh.gif

Bretane, oho, kad priaugo bachuriukas thumbup.gif Tiek niekad maniskiai nera priauge blush2.gif

QUOTE(Narvile @ 2014 01 04, 12:00)
Na mamkos, o pas mane vel ta pati beda - pieno krize, uzkniso negyvai, matau, kad ryskiai mazai, siaip ramiau reaguoju nei pirmais kartais, bet nezinau ar iskopsim  g.gif  kita savaite TA vel matysiu kiek sversim (palei mano svarstykles priaugom tik 200gr, bet dar beveik 1,5 savaites iki men kai sveremes), ar nereiks koses griebtis, ziuresiu, ka gydytoja sakys.
Tik as nieko neismanau apie primaitinima, pati maitinu pirma karta  blush2.gif  reiks skaitytis nuo ko cia pradeti  smile.gif Svarbiausia, kaip primaitinti ir kad pienas nemazetu  g.gif

Atsistatys 4u.gif Bet taip, kantrybes reikia doh.gif

Skanu cenachai... o jei dar su aviena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 04, 14:45)
Sveikos smile.gif
As medituoju-reik eiti mesa marinuoti, torta kepti... tingiu ziauriai. Jauciuosi kaip sudauzyta kelinta diena.  doh.gif

Bretane, oho, kad priaugo bachuriukas thumbup.gif Tiek niekad maniskiai nera priauge blush2.gif
Atsistatys 4u.gif Bet taip,  kantrybes reikia doh.gif
Skanu cenachai... o jei dar su aviena wub.gif

As irgi cenachams iska susiruosiau, bet iki galo niekaip pabaugti negaliu, nes mazoji damute vis nerimsta. doh.gif Tik as darau su kiaauliena, nes mano vyras nemegsta avienos, jam ji is tolo smirda... biggrin.gif
Atsakyti
Mano didieji visi isejo kirptis... O mazius labai neramus kelinta diena... tikrai panasu dantukai kalasi. Kazkaip greitai viskas, nera ramaus leliukisko periodo. cool.gif

O man patinka avienos kvapas... mmm wub.gif
Atsakyti