QUOTE(Macarena @ 2014 01 03, 15:32)
Neturiu pientraukio iki dabar, tai rankom pati supranti, kad suduks gaunas. Pvz vakar rankom bandziau nusitraukinet, tai gal 10ml ir gavosi

Plius misini duodu del svorio.
Maitinu pagrinde sededama, naktim nebent man jau paciai koma buna- tada gul;edama, bet gulint man labai nepatogu, pavargstu, nes uzmigt neiseina.
Galvoju dabar nusipirkt ta pientrauki, bet jei tai neiseitis, ir nepritrauksiu nieko? Issinuomot nerandu kur Kaune.
As taip ir stengiuosi gyvent. Sita diena. Atsikeliu ryte su viltim, kad va gal misinio nereikes is viso. Neprisireikia- jega, prisireikia- bandau save itikint, kad taip ir reikia.
pasiskolint nera is ko, kad pabandyt? arba pirkti koki papigiai - jei bijai kad nepritrauksi , bet vel.. jei pieno yra jis palaipsniui dauges
As galvoju,kad pieno tu turi pakankamai, tik tavo vaikis nenori jo istraukti, ko pasekoje tavo pieno fabrikas ir negamina jo daug ... tai va jei turi tiksla savo pienu maitinti- manau,kad tavo pienas is buteliuko - yra varijantas .. ar manai kad cia dar ne tas
Nes, gali prisigalvoti visokiu dalyku, bet ci augini vaika.. jis yra tooks koks yra .... nu nenori jis imti tavo kruties - bet nori tavo pieno
Paprasyk Prime atsius pieno - jokinu. Vat kas liecia tuos nusitraukimus, tai jo po to pienas pats bega .... Makarenuska 4 jau nereiks buteliuku- jis jau nebespes ryti
o cia siaip .. minyts ... kurios patinka .. kurios tokios realios .. neispilstytos , neperdetos ir nenuspalvintos
http://www.vaikystes...2014-ieji/16970
Papildyta:
QUOTE(Prime @ 2014 01 03, 16:00)
Man is to calma buteliuko nevalge
Prie visu medelos pientraukiu ans yra
Ten tipo mechanizmas kaip papu
Papildyta:
Pirk gal Medela Swing. Is pradžių gal ir nepritrauksi daug, bet jei nemesi šito reikalo, tikrai atsipirks vargas
tai ir raso, kad ne visiem ir kiekvienam savaip

zodziu reikia atrinkti - kas pasekoje kainuoja nama

jokinu
Cia tik mintis buvo .... mane tai nervina,tas procesa kol randi kas tinka