Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

Ahoi rolleyes.gif

Mes jau kelinti metai perkam Romanovo veisles eriukus, si veisle pasizymi tuom, kad neturi specif. avienos kvapo ax.gif Nors man ir siaip tas avienos kvapas netrukdo.
As sian darau idarytas makaronu kriaukles, improvizacija, tsakant, nesu apart caneloniu, taip darius. Bet gal pavyks g.gif
Mano dieds irgi cenakus megsta, tik kad as tingiu uzsiiminet su jais blush2.gif

Susitariau del naujo Medela Swing pirkimo vakare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2014 01 04, 15:42)

Susitariau del naujo Medela Swing pirkimo vakare  g.gif

jeee YOU can do it biggrin.gif Linkiu kad padetu - juk nesitiki stebuklo is pirmo karto, tik is trecio ane bigsmile.gif
Jusu paskaitai- ir atrodo laikas lekia suoliais, dantys, koses .. boze boze biggrin.gif
Pas mane ramus lekiukiskas laikas ... jokio skubejimo, nuo stiliaus net sakyciau stoga tuoj raus... bet kazkaip, permetu,kad tai laikina, kad daugiau jau nebus tu mazyciu rankuciu, mazyciu kojyciu ir zyzliuku bigsmile.gif tada stogas sugryzta biggrin.gif
O lauke plikledis ir vejas doh.gif
As vakar kepiau marmurini pyraga - ale gavos, kaip nekeista biggrin.gif
Aviena mes bent karta i savaite valgom ... vat ko nemegstu tai jautienos schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau tase vaiko gimtadienio proga lotuliukas.gif doh.gif
Biskvitai iskepti, zuikiai iskepti, mesyte saslykams uzmarinuota.. Reik torta sutepti, virtuve aptvarkyti ir grindis isplauti... nu tingiu as siandien ziauriai.. Gersim kava su vyru. cool.gif

Mano leliukas baigia rankas iki alkuniu sugrauzti...
Atsakyti
Liux, cenachai skanus gavos. thumbup.gif O ir maze spejau ismaudyti, bet vistiek nerimsta. doh.gif Zodziu, mes neturim ir ko gero neturesim ramaus leliukisko periodo... rolleyes.gif todel ir laukiu pavasario, kaip saules patekant. biggrin.gif

As Medela Mini Electrik nauja pientrauki turejau nusipirkusi, bet kadangi nieko nepritraukiau, meginau kelis kart, tai pardaviau. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 04, 19:43)
Nusipirkau tase vaiko gimtadienio proga  lotuliukas.gif  doh.gif
Biskvitai iskepti, zuikiai iskepti, mesyte saslykams uzmarinuota.. Reik torta sutepti, virtuve aptvarkyti ir grindis isplauti... nu tingiu as siandien ziauriai.. Gersim kava su vyru. cool.gif

Eisiu ir as pyraga kepti, nes ziauuuriai uzsimaniau, nors nuo nauju pasizadejau nebevalgyt... lotuliukas.gif

Liux vaizdelis... bigsmile.gif iamzinkit, veliau, kai paaugs pasiziuresit... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 04 sausio 2014 - 18:44
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 04, 19:43)
Nusipirkau tase vaiko gimtadienio proga  lotuliukas.gif  doh.gif

ir ka cia su kuom sveikinti ax.gif
Tave su tase biggrin.gif
As sian i lauka buvau islindus - vyras priverte masinai benzo uzpilti ... rolleyes.gif
Dabar plaukus dazaus - niu ziuresiu kas gausis ax.gif gal nereiks nusiskusti kaip trys mano seimos nariai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2014 01 03, 12:40)
Renute, su gimtadieniu Tavo didziaja Princese.  4u.gif

QUOTE(Bretane @ 2014 01 03, 22:58)
Renute su gimtadieniu tavo panele ! Norejau rasyt kokia didele jau,paskui bac gi ir maniskiyi siemet jau 9 bus.Kur pasidejo tas laikas?!?

QUOTE(Narvile @ 2014 01 04, 12:00)
Renute, sveikinu tavo panele  4u.gif

ačiū labai, mergytės už sveikinimus!!! wub.gif
ir oficialiai pranešu švenčių sezonas baigtas! biggrin.gif

Bretane, kur laikas prabėgo tai geriau neklausk... kaip akimirka. smile.gif
su geru TA jus! mirksiukas.gif

o mano mergina sesės gimtadienio proga mane pasveikino nebemiegojimu!!! doh.gif siaubiakas kažkoks. miega tik ant rankų ir tik tada kai aš stoviu, negaliu sėdėt. šiąnakt užmigdžiau tik 3val (kur anksčiau iki 12val jau miegodavo) paskui 7val kėlėsi valgyti (nors jau nebesikeldavo). kas jai pasidarė? gražinkit mano vaiką!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2014 01 05, 16:42)
  kas jai pasidarė? gražinkit mano vaiką!!!!!! biggrin.gif

jus perejote i kita zaidimo etapa- level No 5 rolleyes.gif
uzjautu- ir nelaukiu .. pamenu mano berniokas 2 val nakties visa men atvemdavo doh.gif tada grindu, lovos, jo valymas, kvapas ir visa kita doh.gif
Atsakyti
tai mes jau tiek daug levelių perėjom? bigsmile.gif geras! tai tada aš noriu atgal į 4! biggrin.gif
dabar migdau su savo bliuskute, paguldau į lovytę ir šalia padedu (kaip šuniukui biggrin.gif). tai va jau 30min miega. smile.gif

Dalyvve, skaičiau apie tavo mažylį, maniškis irgi taip darydavo, buvo labai judrus, labai įsiaudrindavo per dieną, tai naktį blūdidavo, rėkdavo, klykdavo ir neatsibusdavo, žiūrėdavo į mane nematydamas kaip zombis. tai man labai padėjo "notta" lašiukai, jie gerina miega. susitvarkė po biški viskas.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Mano vaiką irgi kažkas pakeitė - naktį dažnai keliasi valgyt, dieną užmigdyt nebeįmanoma doh.gif

Tiesa ir mb buvo kažkas pakeitę - kažkoks vriedina buvo pasidaręs doh.gif - tai prašiau prašiau kad atkeistų - ir atkeitė bigsmile.gif lotuliukas.gif vėl gerulis thumbup.gif

Savo mažulei daviau obuolio palaižyt - tai kad patiko bigsmile.gif
Gal ir košės jau pradėsiu duot ax.gif

Mums TA ketvirtadienį - nieko gero nesitikiu schmoll.gif

Pradėjau krikštynas organizuot. Mb tėvai atsisakė dalyvaut, dar paskaitė moralus kad daugiau vaikų nebeturėtume ir dar pasiūlė mūsų šunį nedaigot - nes jis jiems baisiai nepatinka doh.gif Jau daugiau vyro nebekankinsiu ir nebeliepsiu savo tėvams skambinti ir į svečius užteks kas antri metai nuvažiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Baigesi svenciu maratonas, tai bus galima ramiau ir prie kompo pasedeti biggrin.gif Mano lelyte auga kaip ant mieliu, tik va labai isbere veiduka, bet tikiuosi tai kudikiniai spuogeliai, kurie praeis savaime... Pilvo diegliukai dar kamuoja, bet jau ne tokie stiprus, tad tikiuosi jau greit baigsis ax.gif

Bet as pati turiu problemu verysad.gif Pradejo keltis votys, mieziai.... pasak gydytoju tai nuo nusilpusio organizmo...tai vaikstau uztinusiomis akimis, skausmas deginantis, brrr...... Pradejau gerti mieliu tabletes, tikiuosi kazkiek pagelbes..... O gal Jus, merginos, zinot kokiu geru budu kaip kovoti su tomis votimis, kaip man ta organizma atstatyti? Vaisiu vengiu, darzoves irgi tik morka, burokelis ir bulve, nes nuo kitu pucia pilva mazylei g.gif
Atsakyti
laba ryta.. tuscios trobos ane biggrin.gif
Vaikai atsikele 7 ir niekaip negalejo sulaukti issiilgtos mokyklos bigsmile.gif O vyras niekaip negalejo sian uzmigti..nu taip visi laukia sio pirmadienio ... tik mum su modeliu eilines , vienodos dienos biggrin.gif
Valytoja tvarko namus- einu pamiegosiu, sian sugebejau kosmaru prisisapnuot doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. mirksiukas.gif

Mes vakar su seimyna papramogavom, picerijoj pabuvom, ant ledo paciauzem, zaislu prisipirkom ir grizom visi laimingi. biggrin.gif Mazule anytai palikom, tai gerute buvo, ramiai isbuvo 4val. bigsmile.gif

Susimarinavau vistiek, reiks vakarop iskepti... ax.gif Tvarkymosi turiu absciai, tik tiiingiu... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ann @ 2014 01 06, 11:07)
Sveikutės  4u.gif

Pradėjau krikštynas organizuot. Mb tėvai atsisakė dalyvaut, dar paskaitė moralus kad daugiau vaikų nebeturėtume ir dar pasiūlė mūsų šunį nedaigot - nes jis jiems baisiai nepatinka  doh.gif Jau daugiau vyro nebekankinsiu ir nebeliepsiu savo tėvams skambinti ir į svečius užteks kas antri metai nuvažiuot  lotuliukas.gif

Vau, krikstynos... bigsmile.gif thumbup.gif

Nepyk, bet pasisakysiu... ax.gif nu jei man taip pasakytu mano tevai, arba uosviai, tiesa pasakius, pasiusciau juos toli toli... lotuliukas.gif Ko gero nebendrauciau daugiau niekad, atsiribociau ir tiek. cool.gif Man nedaeina, kaip sitaip zmones gali isakineti, izeidineti, tuo labiau, kad tai artimi zmones,,,nu niekaip nesuprantu. doh.gif
Laikykis, sunku Tau...stprybes ir kantrybes su tokia uosvija. 4u.gif
Atsakyti