Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

As ir statau uz svyrancias lotuliukas.gif
Atsakyti
apie petunijų medį tai mano nuomonė tokia, kad tiek iš svyrančių, tiek nesvyrančių jį galima pasidaryt. šiame video tai tikrai nesvyrančios, nes jei tokį kiekį svyrančių susodinti į tokį plotą - vaizdelis kitoks turėtų būt ... tos apatinės petunijos beveik visos būtų po viršutinėm petunijom...
Atsakyti
ar neperkat seklu is ebay? ar atitinka spalvos ka parduoda g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Del to boksto MB jau ausis prazirziau biggrin.gif bet man iskilo abejone del laistymo ? Ar tolygiai tame bokste skirstysis vanduo ir ar pasieks paskutiniuosius daigus? gal koki plastikini vamzdi su skylutemis per viduri reiktu idet, bet jis gali uzsikist su laiku nuo zemiu. Dekui jei kuri pasidalinsit pamastymais siuo klausimu
Atsakyti
Merginos, kas nori petunijų bokšto yra variantas iš senukų - trys vazonai mažėjantys užsideda ant plastikinio vamzdžio (tik foto nerandu, gal senukai dar neatsiveze siam sezonui). Kaina buvo apie 50 lt, pirkau praėjusiais metais (dar palaukiau 30 proc. nuolaidos).
Aš sodinau svyrančias, o pačiame viršutiniame nesvyrančias. Toks vientisas nesigavo, bet labai ir nesistengiau blush2.gif , tik labai nervino raudonos fire chief, kurios labai ilgos į viršų užaugo ir visą reikalą pagadino. Ir kodėl jų neišroviau g.gif ? Šiemet dar neapsisprendžiau, bet linkstu į verbenas...

dar vyro prašiau, kad tų vazonų dugne skyles pragręžtų vandens nutekėjimui.

panašus variantas čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksysia: 11 vasario 2014 - 00:45
Turiu as ta kaskada, bet ten vietos neypatingai, skurstu svyrancios petunijos, kazkuriais metais esu auginusi zemauges, tai nieko buvo, kad jau labai grazu, tai tikrai ne blush2.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau šnd savo svyrančias petunijas, sėtas vasario 4d, - čekiškų 100proc daigumas: 17 sėjau - 17 turiu, o va Benary, sėtos tą pačią dieną, 2 iš 11 verysad.gif gal dar įvyks stebuklas, kaip manot? g.gif
Jau net vasario 8 d pasėtų nesvyrančių veiksmas matosi, o Benary svyrančios miega.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2014 02 11, 00:25)
Sveikos  4u.gif

Del to boksto MB jau ausis prazirziau  biggrin.gif  bet man iskilo abejone del laistymo ? Ar tolygiai tame  bokste skirstysis vanduo ir ar pasieks paskutiniuosius daigus? gal koki plastikini vamzdi su skylutemis per viduri reiktu idet, bet jis gali uzsikist su laiku nuo zemiu. Dekui jei kuri pasidalinsit pamastymais siuo klausimu

As jau iszyziau, tai pazadejo padaryti. Jau ir petuniju prisisodinau vakar. Pagal tvoros skylutes paskaiciavau, gaunasi sodinimas sachmatu principu. Tai gavosi viename bus susodinti apie 40 daugu.
Su laistymu, tai manau po truputi liejant neturetu kilti bedu.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 02 10, 12:24)
noreciau toki boksta petuniju pasidaryt ,
http://www.youtube.c...h?v=TNolGnCbQ-E
(aisku jei derlius mane nenuvils ) biggrin.gif
kaip manot ar sodinamos paprastos zemos petunijos 25-40 cm aukscio ar svyrancios apie 100cm  i ta boksta ?  g.gif

Grazu, toks bokstas smile.gif ir as noriu g.gif
Atsakyti
Na man jau šios viena iškišo galvą
user posted image
sėta vasario 8 d.
Atsakyti
Dėl to bokšto, nors nedarysiu šiemet, bet galvoju, ar neišvirs per tas skylutes užaugusi petunija ir ar vėjas nenuvers viso statinio (jei daryti iš tvoros tinklo ir agroplėvelės juodos). Ką galvojate, statytojos?
Atsakyti
QUOTE(Ksysia @ 2014 02 12, 18:06)
Dėl to bokšto, nors nedarysiu šiemet, bet galvoju, ar neišvirs per tas skylutes užaugusi petunija ir ar vėjas nenuvers viso statinio (jei daryti iš tvoros tinklo ir agroplėvelės juodos). Ką galvojate, statytojos?

Tai juk jis statosi i vazona ir uzsipildo zeme. As dar dalvoju metalo strypus perkinti kiaurai vazono ir, kad siek ties jie isikistu i zeme.
Atsakyti