Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

QUOTE(vildar @ 2014 02 14, 10:41)
Aha, ir pas mane tas pats. Stiebelis jau kokio 0,5 cm , o vietoj lapelių dražuotos sėklos "kukulis". Taip ir pasimirioja jos man. Bet čia tik  su brangiosiomis, dražuotomis sėklomis. Už 2-3 litus pirktos puikiai sudygo.
Drėgmės, šilumos, vėdinimo atrodo pakanka.
Labas 4u.gif

Aš visas brangias pirkau, dražuotas. Na reiks atsisodinti bandyti. Nes visas sėklas susėjau. Reiks ieškot palankių dienų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 02 14, 11:44)
Aš visas brangias pirkau, dražuotas. Na reiks atsisodinti bandyti. Nes visas sėklas susėjau. Reiks ieškot palankių dienų.  g.gif

Aš, jau iš antro, kitas iš trečio karto atsėjau. Iš trisdešimt sėklų turiu tik 4 kokybiškus daigelius. Na dar gal keli neprasikalę- gal dar koks išgyvens.
Gal ,sakau, per daug ten pridražuoja, kad net padidinta drėgmė neištirpdo to kevalo g.gif
Atsakyti
Sėklusvos neblogai mėto kepures. Turiu pilnavidures. Sausio sėjimo iš trijų, du
išdygo. Ir antro sėjimo du išdygo du kol kas ir gerai numėtė.

Lucia išdygo du ir abu visai prasti doh.gif
Atsakyti
Kad nusiimtų kevalėlis, galima atsargiai sudrėkinti jį, bet jokiu būdų per jėga netraukt, nes nuimsit su visais lapeliais. liks tik stiebas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 14 vasario 2014 - 11:01
QUOTE(vildar @ 2014 02 14, 10:41)
Aha, ir pas mane tas pats. Stiebelis jau kokio 0,5 cm , o vietoj lapelių dražuotos sėklos "kukulis". Taip ir pasimirioja jos man. Bet čia tik  su brangiosiomis, dražuotomis sėklomis. Už 2-3 litus pirktos puikiai sudygo.
Drėgmės, šilumos, vėdinimo atrodo pakanka.
Labas 4u.gif

Aha, jungiuosi į kompaniją doh.gif
Brangiausios sėklos sudygo prasčiausiai, 4 iš 11, viena iš tų 4, jaučiu, mirs, nes taip ir stovi stagariukas su sėklos bumbulu viršuj doh.gif
O kitos svyrančios, pigesnės, tokiomis pačiomis sąlygomis - puikiai tiesiog thumbup.gif
Nesvyrančios, sėtos šeštadienį, vasario 8 d, - puikiai tiek pilnavidurės, tiek mirrage morn, tik va mano rinktos - kažko prasčiausiai. Tiesa, jos stovėjo toliau nuo radiatoriaus, tai gal dėl to, šilumos per mažai buvo g.gif
Bet kas per orai, saulutės nėr schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 02 14, 12:07)
Bet kas per orai, saulutės nėr  schmoll.gif

Kaip norisi daugiau tos saulės. Ir augaliukam, ir man reik tongue.gif
Peržiūrėjau pernykščią temą- kokie gražūs derinukai balta-raudona. Labai užkliuvo Violetos nuotraukos. O raudonų svyrančių kažkaip ir nenusipirkau...
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2014 02 14, 12:20)
Kaip norisi daugiau tos saulės. Ir augaliukam, ir man reik tongue.gif
Peržiūrėjau pernykščią temą- kokie gražūs derinukai balta-raudona. Labai užkliuvo Violetos nuotraukos. O raudonų svyrančių kažkaip ir nenusipirkau...

Aš baltų svyrančių net negaunu. Šiauliuose, kiek ėjau per parduotuvės - nėra. Tai nusipirkau nesvyrančių.
Atsakyti
Baltu svyranciu Nojus atsiunte 4u.gif
Labai keista, bet siemet mane Lucia Elite pavede........kol kas nulinis daigumas......
Atsakyti
O va mano sėtos sausio 11 dieną. Paskutinės dienos labai gaili saulės, tai apstojo augti.
user posted image

Gal kas žino, kada dabar bus kitos palankios dienos sėti petunijas?
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 02 14, 14:27)
Gal kas žino, kada dabar bus kitos palankios dienos sėti petunijas?

nuo 15d 9.25 iki 17d 20.22 stoja Mergelės ženklas - jis palankiausias gėlių ženklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 14, 16:09)
nuo 15d 9.25 iki 17d 20.22 stoja Mergelės ženklas - jis palankiausias gėlių ženklas mirksiukas.gif

Oi ačiū. Ryt galėsiu pasidarbuoti bigsmile.gif
Atsakyti
pas mane visai petunijos nedygsta g.gif lobelijos isdygo o petunijos ne. sodintos ta pacia diena sestadieni, ryt bus jau savaite unsure.gif seklos paprastos be jokio apvalkalo
Atsakyti