Bijau garsiai džiaugtis, bet mano geltonas ,,smėliukas: , kuriuo labai nusivylus buvau, kad ne žirniai o dulkės, kiba dygsta
pora plaukiukų jau matosi lendančių- kažkaip čia labai greitai, sėtos 16d.
tikiuosi nenumarinsiu. Ką daryt kai padoriai sudigs? skirstyt iškart, į didelius, mažus indukus- visad gatavas kelias pirkdavau, neaugius tokio augalo- help
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 22, 16:36)
Bijau garsiai džiaugtis, bet mano geltonas ,,smėliukas: , kuriuo labai nusivylus buvau, kad ne žirniai o dulkės, kiba dygsta
pora plaukiukų jau matosi lendančių- kažkaip čia labai greitai, sėtos 16d.
tikiuosi nenumarinsiu. Ką daryt kai padoriai sudigs? skirstyt iškart, į didelius, mažus indukus- visad gatavas kelias pirkdavau, neaugius tokio augalo- help 
bent aš palaukiu, kol bus tokie rimtesni daigiukai ir tada tiesiai į lovelius persodinu.
Nepamenu kuri is merginu Siauliuose ieskojote baltu petuniju. Vakar ju seklu nusipirkau IKI pc prie turgaus.
QUOTE(Confetele @ 2014 02 22, 17:40)
Nepamenu kuri is merginu Siauliuose ieskojote baltu petuniju. Vakar ju seklu nusipirkau IKI pc prie turgaus.
Aš ieškojau baltų svyrančių. Nesvyrančių baltų turiu.
QUOTE(Monsė @ 2014 02 23, 06:16)
Kada geriau sėti gėles kovo mėnesį: per jauną, ar per priešpilnį?
Kaip sako mano mama-per jauną nei sėti, nei pikuoti negalima.Jai tinka visos dienos, išskyrus kai jaunas būna
mano svyrancios grazuoles taip ir nesudygo
, nesvyrancios per 4 dienas sudygo
uzvakar gavau kitokiu svyranciu, jau pasodinau gal isdygs kas nors si karta
man atrodo kad paprastas petunijas as per anksti pasejau
taip greit jos sudygo
QUOTE(vivita @ 2014 02 20, 12:11)
kaip jums gerai
rimtai ,kazkaip tiek ikvepimo buvo ,seklas ivairiausias pripirkau , kad sejau ,sejau -o derlius ne ypatingas ,kazkada rasiau kad pigiosios sudygo man gausiai virs 100 daigu (kur bokstui sodinau ) tai uzsilenke jau
apie koki ten kuri augimo stimuliatoriu rase ? ?? ar tiktu dabar ploniems stiebukams ?
ir benary ...kur vasario 9 d. sejau ,sudygo pagaliukai ploni gan greitai ,bet toj statidijoj ir laikosi jau antra savaite ..nematau pokyciu
evvva, o kokia zeme naudojat, man tokia sunkoka is foto pasirode?
zeme spec.daigaims ,dar klausiau kuria geriau imti geliu pard.
QUOTE(evvva @ 2014 02 24, 01:16)
zeme spec.daigaims ,dar klausiau kuria geriau imti geliu pard.
man tai cia dregmes pozymis, kai taip uzsilenkia daigiukai. Gal dar per virsu ir vandeni liejot?