Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

QUOTE(Confetele @ 2014 02 18, 21:03)
Mano sitos sodintos vasario 7 ir jokiu zenklu nerodo. O va paprastos margos, setos 02-13, jau sudygo ir gausiai.

jo jo paprastos pamenu ir pas mane mišku buvo sudygusios doh.gif
na ne sudygs ir nereikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 19, 16:33)
jo jo paprastos pamenu ir pas mane mišku buvo sudygusios  doh.gif
na ne sudygs ir nereikia  cool.gif

Kiek girdejau jau kituose miestuose sodinukai ermitazuose pasirode, sakiau jei dar nedygs tai leksiu as kokiu pilnaviduriu petuniju sodinuku nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2014 02 19, 16:14)
Kiek girdejau jau kituose miestuose sodinukai ermitazuose pasirode, sakiau jei dar nedygs tai leksiu as kokiu pilnaviduriu petuniju sodinuku nusipirkti.

ai man užteks ir pelargonijų,jas sėjau nes sėklų turėjau,šiaip man jos per lepios blush2.gif
Atsakyti
Iš pirmų 30 vnt sėtų vasario 8 d bando dygti lygiai 1 vnt doh.gif Vakar vos vos plika akimi įžiūrėjau siūliuką, ale koks džiaugsmas apėmė lotuliukas.gif Viltis atgijo, kad galgi sudigs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumsik: 19 vasario 2014 - 21:02
Sveikos 4u.gif
Sakykit o per kiek laiko "siuliukai" sutvirteja blush2.gif keli isdyge yra, bet kazkodel abejoju ar isgyvens g.gif o substratas nuolat turi buti slapias ar gali ir pradziut kiek ax.gif
Atsakyti
yahoo.gif mano lucia elite raudonos is 6 seklyciu jau dvi rodo gyvybe, setos vasario 14d thumbup.gif sejau i durpiu tabletes
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 02 20, 13:11)
yahoo.gif mano lucia elite raudonos is 6 seklyciu jau dvi rodo gyvybe, setos vasario 14d  thumbup.gif  sejau i durpiu tabletes

saunu thumbup.gif ....man tai dedasi pelesiukas nuo dregmes ir maiseliu tai atidengiau reikia saules o jos nera
Atsakyti
o kada reikia maiseli nuimti kai vos prasikala ar dar pora dienu palaukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 02 20, 13:30)
o kada reikia maiseli nuimti kai vos prasikala ar dar pora dienu palaukti? g.gif

manau galima dar palaikyti na nebent saule butu
Atsakyti
Maiseli nuimu, kai tik sudygsta, pelesi isdraskau su dantu krapstuku, visokie isstype siuliukai ansciau ar veliau patampa graziomis petunijomis 4u.gif Darykite foto ir koki balandi pacios nustebsite, kad siuliukai pavirto graziais kupsteliais 4u.gif
Atsakyti
aiskutis ax.gif na man kol sudigs reikia palaukti,einu pelesius isimti.
Atsakyti
QUOTE(ferral @ 2014 02 20, 13:41)
aiskutis ax.gif  na man kol sudigs reikia palaukti,einu pelesius  isimti.

Tai Jums pelija dar be augaliuku? As pelesi draskau, kai jau augaliukai matosi, arba, kai bunu su kuo nors pazymejusi, kur turi seklyte dygti. Kitaip baisu, kad su pelesiu seklos neisnesti g.gif
Atsakyti