Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

QUOTE(Confetele @ 2014 03 02, 08:48)
Pas mane situacija tokia pati. Galvoju gal pirmadieni vaziuot daigu pirkt.

O ar jau daigu yra? Kazkaip susivelinau siemet. Reiks pirkti lekt ir man. Labai pernai patiko - kelis nusiperki, o prisidaugini kruva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2014 03 04, 11:12)
O ar jau daigu yra? Kazkaip susivelinau siemet. Reiks pirkti lekt ir man. Labai pernai patiko - kelis nusiperki, o prisidaugini kruva smile.gif

as dar nepasiekus tokio lygio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2014 03 04, 11:05)
Sveiki. Mano petunijos irgi jau dygsta daigyklose. iki šiol laikiau jas uždengus maistine plėvele. jau nuimti ją?

aš asmeniškai, kai jau sudygsta plėvelę nuimu.
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2014 03 03, 23:29)
pas mane antra kart setos petunijos sudygo, bet... istyso ir stovi vietoje, neugina tikru lapeliu. kazkas ne taip g.gif greit depresija bus nuo ju doh.gif

tas pats vazdelis pas daug ka ir kai buvau i senukus nuejus , pas gelininke ten dirbacia patarimu prasyt ,tai kol ji man aiskino tokiu kaip as ne vienas priejo ir pasake analogiskai kam geles sustojo vystitis ,kam pomidorai ir t.t.

as lyg savasias isgelbejau 3 tfu.... nors dar ne 100 procentu isitikinus ax.gif ,bet vaizdelis pasikeite tikrai bigsmile.gif ,paleido 3,4 lapelius pagaliau -( pries tai dvi savaites komoj buvo )

ka dariau ;
1. pakeiciau vieta- i kita kambari pernesiau visas, kur saule po pietu buna , o ne iki vidurdienio
2. ispurenau aplink daigiuku zeme ,nes kazkokia prispausta buvo
3. nusiperkau augimo skatintoja (ampule ,skiest su vandieniu labai maza kieki )

na ir pasitaise tie daigai ...
dabar reik pikuot pradet .
Senukuose siandien -30% nuolaida , vaziuosiu zemes nupirkt .

Mergaites, kurios ne pirmus metus surfinijas sejat ,patarkyt kokia zeme pirkt petunijoms ispikuot ,kuri patikrinta jums patiko ?

nepagailekit nuoroda ar foto ideti , aciu labai atsakusioms bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 05 kovo 2014 - 14:50
QUOTE(evvva @ 2014 03 05, 14:49)
tas pats vazdelis pas daug ka ir kai buvau i senukus nuejus

Na pas mane po trupui juda. Nors labai lėtai. Gamta saulės šykšti. Kai pašviečia, tai matosi progresas.

Na o man toks tikriausiai durnas klausymas iškilo. Iškart atsiprašau. Kada geriau petunijas laistyti. Ryte, ar vakare? g.gif Vis laistau vakarais. Kai dienos darbai baigiasi. Ir dabar galvoju, gal nakčiai negerai palieti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 03 05, 15:49)
Senukuose siandien -30% nuolaida , vaziuosiu zemes nupirkt .
Mergaites, kurios ne pirmus metus surfinijas sejat ,patarkyt kokia zeme pirkt petunijoms ispikuot  ,kuri patikrinta  jums patiko ?

nepagailekit nuoroda ar foto ideti , aciu labai atsakusioms  bigsmile.gif  4u.gif

pernai sodinau į pomidorams ir paprikoms skirtą žemę, šįmet nusipirkau tokios:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(k@mylye @ 2014 03 05, 16:11)
Na pas mane po trupui juda. Nors labai lėtai. Gamta saulės šykšti. Kai pašviečia, tai matosi progresas.

Na o man toks tikriausiai durnas klausymas iškilo. Iškart atsiprašau. Kada geriau petunijas laistyti. Ryte, ar vakare?  g.gif Vis laistau vakarais. Kai dienos darbai baigiasi. Ir dabar galvoju, gal nakčiai negerai palieti.  g.gif

jei auga, vadinasi tinka jūsiškėms vakarinis laistymas biggrin.gif
net nesusimasčiau, atvirai pasakius.. dabar , kai saulės beveik nėra, tai kasdien nei nelaistau. nors gerai pamasčius saviškes laistau rytais arba dieną, vakare palieku ramybėj, bet vien dėl to, kad tamsu ant palangės biggrin.gif o man labiau patinka su gėlėm "cackintis" dienos šviesoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 03 05, 19:02)
pernai sodinau į pomidorams ir paprikoms skirtą žemę, šįmet nusipirkau tokios:
user posted image
Papildyta:

jei auga, vadinasi tinka jūsiškėms vakarinis laistymas  biggrin.gif 
net nesusimasčiau, atvirai pasakius.. dabar , kai saulės beveik nėra, tai kasdien nei nelaistau.  nors gerai pamasčius saviškes laistau rytais arba dieną, vakare palieku ramybėj, bet vien dėl to, kad tamsu ant palangės  biggrin.gif  o man labiau patinka su gėlėm "cackintis" dienos šviesoj smile.gif

mano gelytes dar net nemate saules, nera saules schmoll.gif o ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2014 03 05, 19:20)
mano gelytes dar net nemate saules, nera saules schmoll.gif o ka daryt doh.gif

o tai pas jus amžinai naktis? biggrin.gif
jei tikėt gismeteo, tai jau nuo savaitgalio gausim saulės spindulių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 03 05, 19:48)
o tai pas jus amžinai naktis?  biggrin.gif 
jei tikėt gismeteo, tai jau nuo savaitgalio gausim saulės spindulių  smile.gif

ne naktis, bet nuo rudens saulute tik 4 kartus buvo, jau 3sav lyja be perstojo doh.gif as gyvenu ne Lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 03 05, 18:02)
jei auga, vadinasi tinka jūsiškėms vakarinis laistymas  biggrin.gif 

Aš ryšium su tuo, kad gal diena labiau auga, tai daugiau tos dregmės ir reikia. O nakti, gal kaip ir ramybės metas. Nu vnz, kai pradedi galvoti, tai prisigalvoji nesamoniu.
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2014 03 05, 19:05)
ne naktis, bet nuo rudens saulute tik 4 kartus buvo, jau 3sav lyja be perstojo doh.gif as gyvenu ne Lietuvoje

o tai kur dar čia taip blogiau nei pas mus? g.gif

mano taškiukai sudygo 6\10, kiek išgyvens- vėlgi neaišku. Sustojo ko tais dabar visai augt. Laukia pavasario gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 05, 22:19)
o tai kur dar čia taip blogiau nei pas mus? g.gif

mano taškiukai sudygo 6\10, kiek išgyvens- vėlgi neaišku. Sustojo ko tais dabar visai augt. Laukia pavasario gal g.gif

Norvegija doh.gif, balandi atostogausiu Lietuvoje, jaigu nieko neuzsiauginsiu tai pirksiu daigelius ir atsivesiu doh.gif bet kai pati uzsiaugini idomiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burgunt: 05 kovo 2014 - 21:50