Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

Laba visom 4u.gif ,
Na pritariu - saulės trūkumas baisus schmoll.gif
Sudygo 4 rūšys puikiai, tik Benary 3 tik auga, o daugiau nė pro kur doh.gif
Na bet daigų tikrai nepirksiu, nes per akis bus savų ir dar atliks...
Išpikiavau tik vienas dar, kitos verkiant prašosi, tai reiks gal savaitgalį ar pirmadienį tuo užsiimt...
Kažkaip kai saulės nėra ir ūpo nėra gėlininkyste užsiimt cool.gif
Vasarą visada laistydavau gan gausiai rytais ir dar kartais negausiai vakarais, jeigu dieną saulė kepindavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 03 07, 10:08)
Laba visom 4u.gif ,
Na pritariu - saulės trūkumas baisus  schmoll.gif
Sudygo 4 rūšys puikiai, tik Benary 3 tik auga, o daugiau nė pro kur  doh.gif
Na bet daigų tikrai nepirksiu, nes per akis bus savų ir dar atliks...
Išpikiavau tik vienas dar, kitos verkiant prašosi, tai reiks gal savaitgalį ar pirmadienį tuo užsiimt...
Kažkaip kai saulės nėra ir ūpo nėra gėlininkyste užsiimt cool.gif
Vasarą visada laistydavau gan gausiai rytais ir dar kartais negausiai vakarais, jeigu dieną saulė kepindavo  mirksiukas.gif

o kurios rušys sudygo gerai?
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir aš prisijungiu prie petunijų augintojų. tik kaip matau jau stipriai susivėlinau su sodinimu, pasėjau tik vakar, įdomu kas gausis ir kada grožių laukti g.gif Pirkau pačių paprasčiausių sėklų senukuose, spalvotų. (gražus paveiksliukas buvo) Šioje srityje dar naujokė. blush-anim-cl.gif Dar kolegė davė sėklų rudenį, tai dar šitas pasėjau, berods sakė irgi įvairiaspalvės. Pasiskaičiusi visą tema, pagalvojau ar nebus balaganas iš tų spalvų. Dabar galvoju gal dar reikia kažkokių vienspalvių nusipirkti, iš tų brangesnių, bus įdomu palyginti. g.gif Kaip galvojat ar ne per vėlu dar sėti? ar jau geriau į turgų eiti savaitgalį ir daigus pirkti iš karto?
Atsakyti
Laba diena gėlių augintojos!
Labai įdėmiai perskaičiau forumą, bet taip ir neradau atsakymo į vieną man svarbų klausimą. Yra rašyta, kad iš surinktų sėklų surfinijos ar petunijos nebūna tokios pat spalvos, bet ar kuri bandėte, ar iš tiesų žiedai būna kitos spalvos? Iš anksto dėkoju už atsakymą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monci'A @ 2014 03 07, 11:45)
Kaip galvojat ar ne per vėlu dar sėti?

as pries kokias 4 dienas pasejau dar paprastu.. gal boksta darysiu, tai jau kelios isdygo blink.gif tai manau prisivys tuos siuliukus kurie vos stiebiasi be saules doh.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad ne per vėlu. Saulė pašvies ir greitrai augs.

Kas dėl surinktų sėklų, tai man atrodo jau merginos kalbėjo, kad būna kažkiek kitokios.
Atsakyti
Tikrai nevelu, kas siandien, rytoj pases, tas ziedu birzeli tikrai tures, kalbu is patirties 4u.gif
Pirmi metai, kai mano petunijos stimpa, budavo tokias belekokias ikisi ir auga, o siemet baisiai priziuretos dvesineja doh.gif Nezinau, kaip kitur, bet pas mane visai saules nera doh.gif
Atsakyti
pas mus irgi saulės nėra, maniškės su trim lapeliais ir toliau nė krust. net gaila žiūrėt, o taip norisi veiksmo doh.gif
Atsakyti
Laba dienelė gėlyčių mylėtojos 4u.gif

Šiais metais ne tik pomidorų balkone noriu, bet ir gėlyčių. Juolab, turiu du balkonus. Bet pradėjau sėklytes sėti kovo 16 dieną, bet ne viską tada pasėjau, kitas dar sėjimas buvo kovo 27. Praktiškai viskas sudygo. Bet nebujoja. nežinia, ar nenunyks, iš tiesų...

Šiuo metu sėti tikrai dar ne per vėlu. Kai kas sudygo man per nepilną savaitę, kai kas per savaitę... Tie sėjinukai 27 dienos tuoj pasidarys tokie patys, kaip 16....Nes išdygsta ir stovi vietoje. Matyt, jie laukia tikresnio pavasario g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2014 03 08, 09:46)
Laba dienelė gėlyčių mylėtojos  4u.gif

Šiais metais ne tik pomidorų balkone noriu, bet ir gėlyčių. Juolab, turiu du balkonus. Bet pradėjau sėklytes sėti kovo 16 dieną, bet ne viską tada pasėjau, kitas dar sėjimas buvo kovo 27. Praktiškai viskas sudygo. Bet nebujoja. nežinia, ar nenunyks, iš tiesų...

Šiuo metu sėti tikrai dar ne per vėlu. Kai kas sudygo man per nepilną savaitę, kai kas per savaitę... Tie sėjinukai 27 dienos tuoj pasidarys tokie patys, kaip 16....Nes išdygsta ir stovi vietoje. Matyt, jie laukia tikresnio pavasario g.gif

Ar tikrai kovo? biggrin.gif bigsmile.gif
Bus viskas gerai, saulė jau Kauna nori pradžiuginti, pradės bujoti tie musų augaliukai smile.gif
Atsakyti
Eh, kad Kaune ryte tik saulute buvo, jau buvau nudziugus , kad pakrutes mano daigiukai is vietos. g.gif bet vel pasislepe blush2.gif
pas mane pernai labai idomiai suzydejo viena sulfinija RAudona. ( is pirktiniu seklu ) Pirkau kur pakelyje 6 seklos ir kaina 8.99. Tai vat : vienas grazus didelis kupstelis raudonai zydintis ir.....vienas ziedas violetinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2014 03 08, 10:13)
Eh, kad Kaune ryte tik saulute buvo, jau buvau nudziugus , kad pakrutes mano daigiukai is vietos.  g.gif  bet vel pasislepe  blush2.gif
pas mane pernai labai idomiai suzydejo viena sulfinija RAudona. ( is pirktiniu seklu ) Pirkau kur pakelyje 6 seklos ir kaina 8.99. Tai vat : vienas grazus didelis kupstelis raudonai zydintis ir.....vienas ziedas violetinis  lotuliukas.gif

Aha, virš manęs dangus jau irgi apsiniaukė, bet Šulija sakė, kad nulis ir bus gerai tada jau biggrin.gif
Nu kaip įdomiai , išdykauja tie mūsų augalai smile.gif
Atsakyti