Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

Na aš jau pora sėklyčių vakar pasėju.
Atsakyti
QUOTE(Raidux @ 2014 01 06, 19:09)
O aš vėsesniame kambary laikau porą vazonų nuo vasaros laikomų petunijų: pilnavidures, kurios sėklų nebrandina ir surfinijas svyrančias. Tai kelios žalios ataugėlės ant pilnavidurių stiebų dar gyvena, o surfinijos auga, siūlai tįsta... Tikiuosi, po gero mėnesiuko nuskabius ir susodinus ataugas, dar kažkas šiems metams išeis.

Klaipėda,11 aukštas-ant palangės paliktas lovelis su petunijom,ar surfinijom-užmiršau(regis surfinijos)-viena taip suvešėjo,išsiplėtė,kita stagaruota,bet matosi žalsvų ataugėlių...Pagailo-artėja žiema-įnešiau į vidų,nešiu į įstiklintą balkoną...ir kas išeis???Kaip jūs manot?Ar raut lauk? g.gif
Atsakyti
mano šiandieninė surfinija-petunija nuimta nuo palangės sausio 12d.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 01 07, 12:20)
Sveikos 4u.gif

Šiemet nesėsiu nei petunijų, nei surfinijų, bet žadu keletą daigų pavasarį nusipirkti, patinka man šios gražuolės, nors ir daug dėmesio reikalauja wub.gif
Balkonuose karaliaus pelargonijos ir viena kita surfinija rolleyes.gif

as ir taip darysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 01 12, 15:13)
Klaipėda,11 aukštas-ant palangės paliktas lovelis su petunijom,ar surfinijom-užmiršau(regis surfinijos)-viena taip suvešėjo,išsiplėtė,kita stagaruota,bet matosi žalsvų ataugėlių...Pagailo-artėja žiema-įnešiau į vidų,nešiu į įstiklintą balkoną...ir kas išeis???Kaip jūs manot?Ar raut lauk? g.gif

Manau, kad turit puikią galimybę turėti gražių daigelių. Pasidauginkit viršutiniais ugliais 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mazylis koks, toks fainutis, pirmieji daigeliai wub.gif wub.gif Reikia ir man gal seti, gana tingeti, paaugs, turesiu is ko dauginti ax.gif
Atsakyti
Niu mano dar nesimato daigelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 09:54)
Labai gera  thumbup.gif  Augaliukai puikiai patys 'is saves' formuoja burbulus  smile.gif tik vat man spalvos ten nelabai..

O kur jas perkat ?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 01 14, 18:07)
O kur jas perkat ?

Aš pagooglinau, ir radau nemažai vietų kur pardavinėja.
Atsakyti
aš tik keliose vietose radau g.gif pvz http://www.originali...ntas/geles?p=12 , o pati pirkau iš čia http://www.e-seklos...._wave_pearly_f1
Atsakyti
Sveikos gėlyčių mylėtojos,

Šiemet pasisėjau, bet labai sunkiai dygsta, todėl galvoju, kad irgi reiks daryt kaip pernai. O pernai daigelius pirkau pavasarinėj kažkokioj mugėj Kaune prie Megos po 1 Lt. Pasiskaičius forumą, pasimokiau ir iš to daigelio dar sugebėjau pasidauginti. Šitoj foto dešinėje matosi tikrojo dydžio daigelis, kuris vėliau buvo nugnybtas per puse, kaip ir esantis kairėje. Nugnybtas dalis įkišau į žemes ir kuo puikiausiai prigijo, žydėjo kieme iki Kalėdųsmile.gif

Atsakyti