Na aš jau pora sėklyčių vakar pasėju.
QUOTE(Raidux @ 2014 01 06, 19:09)
O aš vėsesniame kambary laikau porą vazonų nuo vasaros laikomų petunijų: pilnavidures, kurios sėklų nebrandina ir surfinijas svyrančias. Tai kelios žalios ataugėlės ant pilnavidurių stiebų dar gyvena, o surfinijos auga, siūlai tįsta... Tikiuosi, po gero mėnesiuko nuskabius ir susodinus ataugas, dar kažkas šiems metams išeis.
Klaipėda,11 aukštas-ant palangės paliktas lovelis su petunijom,ar surfinijom-užmiršau(regis surfinijos)-viena taip suvešėjo,išsiplėtė,kita stagaruota,bet matosi žalsvų ataugėlių...Pagailo-artėja žiema-įnešiau į vidų,nešiu į įstiklintą balkoną...ir kas išeis???Kaip jūs manot?Ar raut lauk?

mano šiandieninė surfinija-petunija nuimta nuo palangės sausio 12d.

QUOTE(Darsė @ 2014 01 07, 12:20)
Sveikos
Šiemet nesėsiu nei petunijų, nei surfinijų, bet žadu keletą daigų pavasarį nusipirkti, patinka man šios gražuolės, nors ir daug dėmesio reikalauja
Balkonuose karaliaus pelargonijos ir viena kita surfinija

Šiemet nesėsiu nei petunijų, nei surfinijų, bet žadu keletą daigų pavasarį nusipirkti, patinka man šios gražuolės, nors ir daug dėmesio reikalauja

Balkonuose karaliaus pelargonijos ir viena kita surfinija

as ir taip darysiu

QUOTE(Amapatria @ 2014 01 12, 15:13)
Klaipėda,11 aukštas-ant palangės paliktas lovelis su petunijom,ar surfinijom-užmiršau(regis surfinijos)-viena taip suvešėjo,išsiplėtė,kita stagaruota,bet matosi žalsvų ataugėlių...Pagailo-artėja žiema-įnešiau į vidų,nešiu į įstiklintą balkoną...ir kas išeis???Kaip jūs manot?Ar raut lauk? 

Manau, kad turit puikią galimybę turėti gražių daigelių. Pasidauginkit viršutiniais ugliais

Mazylis koks, toks fainutis, pirmieji daigeliai
Reikia ir man gal seti, gana tingeti, paaugs, turesiu is ko dauginti

Niu mano dar nesimato daigelių

QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 09:54)
Labai gera
Augaliukai puikiai patys 'is saves' formuoja burbulus
tik vat man spalvos ten nelabai..

O kur jas perkat ?
QUOTE(karosimi @ 2014 01 14, 18:07)
O kur jas perkat ?
Aš pagooglinau, ir radau nemažai vietų kur pardavinėja.
aš tik keliose vietose radau
pvz http://www.originali...ntas/geles?p=12 , o pati pirkau iš čia http://www.e-seklos...._wave_pearly_f1

Sveikos gėlyčių mylėtojos,
Šiemet pasisėjau, bet labai sunkiai dygsta, todėl galvoju, kad irgi reiks daryt kaip pernai. O pernai daigelius pirkau pavasarinėj kažkokioj mugėj Kaune prie Megos po 1 Lt. Pasiskaičius forumą, pasimokiau ir iš to daigelio dar sugebėjau pasidauginti. Šitoj foto dešinėje matosi tikrojo dydžio daigelis, kuris vėliau buvo nugnybtas per puse, kaip ir esantis kairėje. Nugnybtas dalis įkišau į žemes ir kuo puikiausiai prigijo, žydėjo kieme iki Kalėdų
Šiemet pasisėjau, bet labai sunkiai dygsta, todėl galvoju, kad irgi reiks daryt kaip pernai. O pernai daigelius pirkau pavasarinėj kažkokioj mugėj Kaune prie Megos po 1 Lt. Pasiskaičius forumą, pasimokiau ir iš to daigelio dar sugebėjau pasidauginti. Šitoj foto dešinėje matosi tikrojo dydžio daigelis, kuris vėliau buvo nugnybtas per puse, kaip ir esantis kairėje. Nugnybtas dalis įkišau į žemes ir kuo puikiausiai prigijo, žydėjo kieme iki Kalėdų