Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

aš irgi nuįmu apvalkalą ir puikiai auga gėlės, žinoma niekada nesodinau su apvalkalu, nes kiek pirkau daigelius tai visada pardavėjos liepdavo nuįmt jį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 04 01, 22:00)
As ta aovalkala visada nuimu 4u.gif Ir viskas liuks buna 4u.gif Tiesa pasakius, kelios geles man yra nuskurde su ta pleve, vienasyk begonija aptikau su pleve, isdraskiau ir atsigavo augalas 4u.gif

visada nuimu,nes vienais metais nenuėmiau-skurdo labai,šaknys neišsivadavo iš tos kojinės
Atsakyti
sveikos merginos, priminkite prašom kaip vadinasi kuom reikia laistyti daigelius kai mažučiai ir išpikuoti kad greičiau šaknys leistų ir augtų? ačiū
Atsakyti
laba 4u.gif
gal galite patarti... as kur nusipirkau surfinija pasodinau i puoduka, bet saknys jau lenda per skylutes, tai ar man jau i nuolatine vieta persodint ar dar i truputy didesni?
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2014 04 03, 08:02)
sveikos merginos, priminkite prašom kaip vadinasi kuom reikia laistyti daigelius kai mažučiai ir išpikuoti kad greičiau šaknys leistų ir augtų? ačiū

Augalu stimuliatorius 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vivita @ 2014 04 03, 08:40)
laba 4u.gif
gal galite patarti... as kur nusipirkau surfinija pasodinau i puoduka, bet saknys jau lenda per skylutes, tai ar man jau i nuolatine vieta persodint ar dar i truputy didesni?

Tai ziurekite, kiek vietos namie turite mirksiukas.gif Jei daug, galima ir i nuolatine sodinti, as kai neturiu, tai laikau mazuose indeliuose, o paskui jau tiesiai i lovelius, tai buna pirmomis geguzes dienomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 04 03, 08:40)
laba 4u.gif

kokio dydžio jūsų surfinija?
Atsakyti
va mano grazuole, pirmam plane ji:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivita: 04 balandžio 2014 - 08:17
QUOTE(vivita @ 2014 04 04, 09:14)

tikrai gražuolė wub.gif
o nuolatinė vieta pas jus kas bus? pailgas vazonas su kitom petunijom-surfinijom, ar šitą daigą tiesiog vienam vazone sodinsit? jei vienam vazone, tai galit jau ir į tą pagrindinio augimo vazoną sodint smile.gif aš kai dažniausiai į lovelius sodinu, tai taupant vietą namie vis žaidžiu su persodinimu.
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 04 04, 07:41)
tikrai gražuolė  wub.gif
o nuolatinė vieta pas jus kas bus? pailgas vazonas su kitom petunijom-surfinijom, ar šitą daigą tiesiog vienam vazone sodinsit? jei vienam vazone, tai galit jau ir į tą pagrindinio augimo vazoną sodint smile.gif aš kai dažniausiai į lovelius sodinu, tai taupant vietą namie vis žaidžiu su persodinimu.

siaip del vietos tai tiksliai nezinau, nes cia daigelis pirktas tai nesu tikra del spalvos g.gif
tai galvoju gal i didesni vazona persodint ir bus viena kurnors:) o ka i ta vazona deti? ilgalaikiu trasu, agroperlito? water gel?
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 04 04, 10:18)
siaip del vietos tai tiksliai nezinau, nes cia daigelis pirktas tai nesu tikra del spalvos g.gif
tai galvoju gal i  didesni vazona persodint ir bus viena kurnors:) o ka i ta vazona deti? ilgalaikiu trasu, agroperlito? water gel?

nei vieno iš jų nenaudoju, tai nepatarsiu smile.gif
aš apskritai trąšas gerokai vėliau pradedu naudot, bet skystas. pradžioj pasirinkt tinkamą žemę reikia.
Atsakyti
sveikos o koki augimo stimuliatoriu patartumet pirkti? nerandu dabar prisimenu kad kažkoki pregenetik rejomendavo bet niekus nieko panasaus nerandu
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2014 04 06, 10:17)
sveikos o koki augimo stimuliatoriu patartumet pirkti? nerandu dabar prisimenu kad kažkoki pregenetik rejomendavo bet niekus nieko panasaus nerandu

Yra toks universalus produktas
KEM delfan augimo stimuliatorius 200ml
Nebutinai konkrečiai šito fasavimo,,ti kai buna delfan plius aprašytas,ten dideliems mastams skirtas ir siuloma purksti. Man laistyt patogiau,kai anais metais palaisčiau petunių daigelius,tai soko augti labai labai thumbup.gif .Persodintus augalus irgi palaistau,net pomidorus .laike auginamus,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 07 balandžio 2014 - 21:34