Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

Atnešu savo kelias parodyti.
user posted image

O šiai gal jau reiktų šoninius paskabyti?
user posted image

O šioms dviem gal irgi jau rėžti viršūnę, kad šakotųsi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 09 balandžio 2014 - 14:27
QUOTE(leimutie @ 2014 04 09, 14:15)
Sveikos geliu augintojos, esu visiskai zalia geliu auginime, bet va siais metais anyta man perleido mano kiema man biggrin.gif ir liepe paciai pasirupinti tai sugalvojau kad noreciau gelyciu vazonuose, bet nezinau is kur ju gauti. Zinau, kad jau sodinti per velu, o beto ir nemoku  sad.gif  sakykit kur butu galima nusipirkti daigu gyvenu Kaune ? aciu jei kas rasit laiko atsakyti smile.gif

Ir Šilainių turgelyje nemažas pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 04 09, 15:25)
Atnešu savo kelias parodyti.

Labai grazus ir riebus daigai. Pas mane jie jau nemazi, bet labai jau ploni.
Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2014 04 09, 17:24)

ačiū. labai stengiuosi puoselėti. išskirta pati garbingiausia vieta, pietėje pusėje, ant palangės. bet turiu ir vargingesnių.
Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2014 04 09, 18:24)

auga tikriausiai ne ant pietinės palangės? parodykit savo daigelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2014 04 09, 16:39)
Ir Šilainių turgelyje nemažas pasirinkimas.

aciu bandysiu ieskoti. o sakykit gal zinot kokia kaina butu tarkim geguze nusipirkti jau uzauguse ir tiesiog i savo vazona persodinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leimutie @ 2014 04 10, 12:58)
aciu bandysiu ieskoti. o sakykit gal zinot kokia kaina butu tarkim geguze nusipirkti jau uzauguse ir tiesiog i savo vazona persodinti? smile.gif

Pernai Šilainių turguje buvo apie 15-20 litų. Ir nereikia nieko persodinti. Statai, kabini, dedi į lovelį su vazoniuku ir tiek to vargo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2014 04 10, 13:40)
Pernai Šilainių turguje buvo apie 15-20 litų. Ir nereikia nieko persodinti. Statai, kabini, dedi į lovelį su vazoniuku ir tiek to vargo  biggrin.gif

cia man turbut pats geriausias variantas siais metais smile.gif o kitais metais reikes bandyt auginti perskaicius visa foruma ir prisirinkus patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 04 10, 10:20)
auga tikriausiai ne ant pietinės palangės? parodykit savo daigelius  smile.gif

Auga butent ant pietines palanges. Ten diena kambaryje temperatura pakyla iki 25-26 kai saule sviecia ir nakti buna apie 19.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2014 04 10, 12:40)
Pernai Šilainių turguje buvo apie 15-20 litų. Ir nereikia nieko persodinti. Statai, kabini, dedi į lovelį su vazoniuku ir tiek to vargo  biggrin.gif

jei vienas vazoniukas - tai liux smile.gif bet kai daugiau reikia, tai per kisene duoda.
geriau daigelius pirktis po kelis litus smile.gif (man seklytes nesudygsta, arba sudygsta ir po to nugaista sad.gif ) o va daigeliai bujoja thumbup.gif

tai beveik kaip mano pacios bus isauginti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2014 04 11, 08:55)
jei vienas vazoniukas - tai liux smile.gif bet kai daugiau reikia, tai per kisene duoda.
geriau daigelius pirktis po kelis litus smile.gif (man seklytes nesudygsta, arba sudygsta ir po to nugaista sad.gif ) o va daigeliai bujoja  thumbup.gif

tai beveik kaip mano pacios bus isauginti  lotuliukas.gif

Taip, tikrai ne pigu drinks_cheers.gif

Na, man tfu tfu tfu, sudygo iš sėklyčių dauguma pasėtų augaliukų. Lygtai auga, nors nėra labai jau rubuiliai....
Atsakyti
O šiandien kokį siaubą ryte apturėjau. Iš vakaro pažiūrėjau prognozes, tai šalnos nerodė ir nusprendžiau savo petunijų lovelį vieną palikti šiltnamyje. Ryte atsikėliau ir vos neišgriuvau. -2 rodė. Šalna. Galvojau viskas. Kaput mano gėlytėm, net nėjau žiūrėti, kaip jos ten. Grįžau dabar po darbo, tai net palengvėjo. Puikiai išgyveno po dviguba agro. :liuks:
Atsakyti