Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

sveikos,ką man su ja daryti nelabai igudusi jų auginime esu blush2.gif ar skabyti žiedus,nes noriu,kad vešli būtų unsure.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2014 04 10, 21:54)
Auga butent ant pietines palanges. Ten diena kambaryje temperatura pakyla iki 25-26 kai saule sviecia ir nakti buna apie 19.

tada sakyčiau žemę netinkamą pasirinkot... jei vienas kitas daigelis iš visos masės būtų plonas-pasitaiko, bet jei visi, tai kažką ne taip darot.
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2014 04 11, 18:37)
sveikos,ką man su ja daryti nelabai igudusi jų auginime esu  blush2.gif ar skabyti žiedus,nes noriu,kad vešli būtų  unsure.gif

pradžioj tai žiedą nuskinti smile.gif nereikia leist tokiems mažiems daigams žydėt, pradžioj patys turi stiprėt ir augt, o ne didžiają dalį jėgų atiduot žiedui.
tada skabot, jei norit susiformuot kitaip nei auga natūraliai.
Atsakyti
sveikos panos, pirma karta uzsimineju sodinimais geliu, blush2.gif bet labai smagus ir raminantis reikalas tos geles wub.gif tad noriu jusu paklausti maniske pradejo jau sukti ziedukus, ar juos jau nuskabyti, o gal ji jau pakankamai didele ir gali zieduotis? ir niekaip nesuprantu kaip ten apskabo kad butu veslios ka nuo kiekvienos sakutes po kazkiek nulauzia? o is to nulauzto gali kazkas isdygti? galima sodinti juos?
stai jos foto smile.gif

user posted image
Papildyta:
ir dar noriu paklaust del situ gelyciu, ar ir nuimti ziedukus? aciu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos dar karta, nufotkinsu dienos sviesoj savo gelytes blush2.gif kitaip atrodo visai wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki, aš matyt susivėlinau sodindama savo petunijas.. parodau saviškes. Jau matau kad labai laikas pikiuosi, bet tempiu laiką, nes neturiu kur tiek vazonų sutalpinti doh.gif užsikroviau pomidorais, paprikom ir salierais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 13 balandžio 2014 - 12:07
Manau suspės užaugti. Išnešit į šiltnamį, kai jau bus daugiau sulės ir šilčiau.
Aš pati jau labai laukiu, kada viska galėsiu išgrųsti į šiltnamį. Nors kai ką jau perkėliau paeksperimentuoti ar išgyvens.
Atsakyti
Labai grazu, paprasta kaip du kart du biggrin.gif gal reik bandyt pasidaryt
user posted image

Atsakyti
Prisisodinau ir aš, bet kolkas dar labai maži daigeliai, pavėlavau sodinti turbūt, tai nežinau užaugs man jos ar ne smile.gif Bet laaabai patinka mna sitos gėlytės, įpač kai gausiai žydi balkonuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 04 15, 23:10)
Labai grazu, paprasta kaip du kart du biggrin.gif  gal reik bandyt pasidaryt

Ir as gundausi prisisejau nesvyranciu. Ir vis svarstau ar i gelyna sukist, nes turiu ploteli toki tuscia ar toki boksta daryt. Labai man jie grazus tik nelabai dar zinau kur reiktu padet.
Atsakyti
Mano pirktiniai daigeliai jau gal ketvirtą parą nakvoja šiltnamyje nedengti. Nu ir gyvi visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 04 15, 23:10)
Labai grazu, paprasta kaip du kart du biggrin.gif  gal reik bandyt pasidaryt

labai graži idėja 4u.gif tik nesuprantu kam tas vazonas?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 04 16, 14:54)
labai graži idėja  4u.gif tik nesuprantu kam tas vazonas?

Gal del pynimo tinklo? g.gif
Kas turit surfinijas ir pradeda zydeti-dar ziedelius nuskinkit. Bei nuskinkit ugliukus, kad surfinijos imtu leisti atzaleles is pazastu, tada turesite labai grazias ir tankias surfinijas, o ne istisusias 4u.gif
Atsakyti