Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 16, 14:27)
Gal del pynimo tinklo? g.gif
Kas turit surfinijas ir pradeda zydeti-dar ziedelius nuskinkit. Bei nuskinkit ugliukus, kad surfinijos imtu leisti atzaleles is pazastu, tada turesite labai grazias ir tankias surfinijas, o ne istisusias 4u.gif

o ar šonines šakeles dar skabyti? kažkaip pas mane kelios surfinijos nukirpus viršunėlę dabar išleido tik 2 ilgas šakeles į skirtingas puses, galvojau ir jas nuskabyti kad daugiau prileistų šakelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2014 04 16, 15:34)
o ar šonines šakeles dar skabyti? kažkaip pas mane kelios surfinijos nukirpus viršunėlę dabar išleido tik 2 ilgas šakeles į skirtingas puses, galvojau ir jas nuskabyti kad daugiau prileistų šakelių g.gif

Skabykit. Zodziu, is surfinijos formuokit apvalu kruma. Zydeti neleiskit, kad ir kaip sirdis krauju pilasi-skabykit ziedus. Anksti joms dar zydeti, dabar pradziugins ziedais, vasaros neistemps paskui.
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 04 16, 00:10)
Labai grazu, paprasta kaip du kart du biggrin.gif  gal reik bandyt pasidaryt
user posted image

o cia svyrancios sulfinijos ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 04 16, 14:54)
labai graži idėja  4u.gif tik nesuprantu kam tas vazonas?

As kiek maciau tai tas tinklas i vazono vidu statos, parenkant didesni vazona. Tai as taip suprantu, tam, kad stabiliau stovetu viskas.
O surfinijos manau nesvyrancios turetu but, nes svyrancios tai supips viena ant kitos sulips ir bus bordakas, cia mano nuomone. Jai klystu gal atsiras kas tiksliai zino.
Atsakyti
sena pazistama,sakai skabyti?Mano tuoj,tuoj prades zydeti,gaila dabar paimti ir nuskabyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 04 16, 17:24)
sena pazistama,sakai skabyti?Mano tuoj,tuoj prades zydeti,gaila dabar paimti ir nuskabyti  smile.gif

zydet tai neleidziu dar irgi
Atsakyti
Aš jau kelioms paroms buvau iškrausčiusi savo gelytes į šiltnamį. Sekmingai pernakvojo, gražiai paaugo ax.gif Šiandien jau parsinešiau į namus, dėl prognozuojamos šalnos.

Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 04 16, 13:54)
labai graži idėja  4u.gif tik nesuprantu kam tas vazonas?

Kad formai padaryti tvoros, tada ta tvora dedi i didesni vazona, iskloji plevele tada zemes skyles ir kisi wink.gif

QUOTE(ferral @ 2014 04 16, 15:31)
o cia svyrancios sulfinijos ? ax.gif

Manau kad nea.. g.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 04 16, 17:24)
sena pazistama,sakai skabyti?Mano tuoj,tuoj prades zydeti,gaila dabar paimti ir nuskabyti  smile.gif

Man ir gaila skabyt blush2.gif

Kazkas maciau buvo foto idejusi kaip skabyti kad veslios butu, bet dabar nerandu, nes niekaip nesuprantu, vienur raso ties treciu lapu nuimt, kitur tik lapuko virsuneles... Nu nedasunta man niekaip... ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 04 16, 18:24)

Skabyt ax.gif

QUOTE(*Wailletta* @ 2014 04 16, 22:36)
Kazkas maciau buvo foto idejusi kaip skabyti kad veslios butu, bet dabar nerandu, nes niekaip nesuprantu, vienur raso  ties treciu lapu nuimt, kitur tik lapuko virsuneles... Nu nedasunta man niekaip... ax.gif  doh.gif

Esat skabiusios pomidoru pazastines sakeles? Tai cia atvirksciai: skabot pagrindines virsunes, leidziat augti pazastinem. Karpykit kaip gyvatvore biggrin.gif Ir turesit labai grazias surfinijas geguzes menesiui, nebus jos "isbegusios" i pavienes sakas mirksiukas.gif
Atsakyti
laba:) mano setos lucia elite jau gan dideles. paziurejau jau saknys lenda is tu puoduku. galvoju siandien jau susodinti i lovelius ir tegu ten jau auga istiklintam balkone kolkas ( sake salnu nebus jau). taigi norejau paklausti. turiu 60 cm lovelius galvoju i juos sodinti po tris surfinijas ir po lobeliju maza sakele. bet.... kad gal per daug triju surfiniju. kaip jus komponuosit jas? ax.gif
Atsakyti
O man nuskabytos petunijos nenori prigyti. Ir maišeliu uždengiau, padėjau ant palangės, kur nėra tiesioginių saulės spindulių. Kaži kas nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 04 17, 08:27)
O man nuskabytos petunijos nenori prigyti. Ir maišeliu uždengiau, padėjau ant palangės, kur nėra tiesioginių saulės spindulių. Kaži kas nepatiko?

O kiek laiko jos taip? Man prigyja per savaite, kartais per 10 dienu. Dar naudoju miltelius "augink saknis" thumbup.gif
Atsakyti