Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos.Ruošiamės:)

Gal kas ka planuoja uzsakineti dar is estu ir galetu man prigriebti pora pokuciu nuziuretu dziaugsmu? g.gif wub.gif Buciau labai dekinga. Noriu melionuuuu ir dar labai noriu savojos kopustu pokucio doh.gif Arba gal kas i ta stebuklinga turgeli leksite dar? Paskui jau del seklu atsiemimo susitartume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 04, 16:20)
Gal kas ka planuoja uzsakineti dar is estu ir galetu man prigriebti pora pokuciu nuziuretu dziaugsmu?  g.gif  wub.gif  Buciau labai dekinga. Noriu melionuuuu ir dar labai noriu savojos kopustu pokucio  doh.gif  Arba gal kas i ta stebuklinga turgeli leksite dar? Paskui jau del seklu atsiemimo susitartume  blush2.gif

kokiu tau reikia melionu, galesiu pasiziureti, tik nezinau, ar rytoj man iseis nuvaziuoti, man siokia diena sunku istaikyti, o po piet jau turgus nebedirba, lieka savaitgalis. Bet visvien vaziuosiu ziureti, kad ir sestadieni, jei anksciau niekaip neiseis.
Tik baisu man jau prie tu seklu listi, prisipirksiu, itariu, ko visai neplanuoju biggrin.gif
Atsakyti
Aš tik kitą savaitę keliausiu, man dar reikia arbūzų kelių, dar šiandien pardavėja visiems gyrė moliūgus, tokie pailgi kremine luobele. Reiks kitą kartą prasibrauti ir aprašymus perskaityti. Negaliu aklai pirkti. Tai jei Zikas nespės nupirkti, galėsiu kažką paimti.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 04, 17:23)
kokiu tau reikia melionu, galesiu pasiziureti, tik nezinau, ar rytoj man iseis nuvaziuoti, man siokia diena sunku istaikyti, o po piet jau turgus nebedirba, lieka savaitgalis. Bet visvien vaziuosiu ziureti, kad ir sestadieni, jei anksciau niekaip neiseis.
Tik baisu man jau prie tu seklu listi, prisipirksiu, itariu, ko visai neplanuoju  biggrin.gif

Man tie Medovucha F1 ir Blondy F1 visai gerai skamba bigsmile.gif ir jei ka rastumei is savojos kopustu velyvu, kur galvas suka, tai butu labai super thumbup.gif wub.gif

Aiski, jei tik galesi 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Melionai.Šiltnamyje patikimiau, bet galima ir tuneliuose. Pasodinus daigus, virš 3 lapo nugnybti. Išleidia 3 šakas. Jas riši, keli į viršų ir paskui vynioji kaip agurkus. Iš tų šakų dar eina šoninės. Jas nukerpu virš antros užuomazgos, nes jei neapsidulkintų pirma, atsargai antra bus. Jei neauga melioniukas nė ant vienos, nukerpu visai tą šakelę. tada žiūriu, kas su sekančia vyksta. Taip ant vieno augalo galima auginti 5-8 melioniukus. Kai jau norimas kiekis kabo, nukirpti viršūnes ir neleisti eikvoti maisto naujiems ūgliams. Jei nėra bičių šiltnamyje, apdulkinti rankomis. Todėl geriau sodinti netoli durų. Dar galima praskiesti medaus ir truputį patepti žiedus, kad privilioti bites. Tuneliukuose rišti nereikės, bet būtina genėti, nes greitai tokios džiunglės pasidaro doh.gif
[/quote]

Širdingai dėkavoju už atsakymą notworthy.gif
Atsakyti
man vyras iš sekleles parnešė arbūzą KAI F1 ankstyvų melionų rinkinį šaltesniam klimatui 3 rūšys nematau pavadinimu visi geltoni moliūgų "saldusis žieminis" ir "bananinis 42" (verčiu į lietuvių negaliu rusiškai rašyti). du armėniškus agurkus "bogatyr zelionyj" "bogatyr belij". Na ir primakalavau visokiom kalbom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura64: 04 vasario 2014 - 19:13
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 04, 18:14)
Man tie Medovucha F1 ir Blondy F1 visai gerai skamba  bigsmile.gif  ir jei ka rastumei is savojos kopustu velyvu, kur galvas suka, tai butu labai super  thumbup.gif  wub.gif

Aiski, jei tik galesi  4u.gif  blush2.gif

ok, pasiziuresiu, o del savojos kopustu jokio soprociaus neturiu, pati pirma karta nusipirkau symet kazkokiu Wirsingkohl erfurter, raso vidutinio ankstyvumo, bet ten seklu nemazai, jau padalinau, o dar liko sociai. Jei nori, galiu situ iberti.
Atsakyti
Gal kas nors auginot šitą mutantą http://www.seedspost...LEMENT_ID=53725 Ar čia tikrai agurotis? Lotyniško pavadinimo ant pakelio, žinoma, nėra. Net nežinau, ko tikėtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 04, 20:10)
ok, pasiziuresiu, o del savojos kopustu jokio soprociaus neturiu, pati pirma karta nusipirkau symet kazkokiu Wirsingkohl erfurter, raso vidutinio ankstyvumo, bet ten seklu nemazai, jau padalinau, o dar liko sociai. Jei nori, galiu situ iberti.

As specialiai ziuriu savojos kopustu,kad butu velyvi, kad butu sandeliuoti galima bigsmile.gif Man kai pasibaigia salotu vajus, tai labai skanu savojos kopustai misrainese visur nestuke.gif Bet gal butu visai smagu keleta galvu ju tureti ir anktyvam derliui g.gif bigsmile.gif Pernai gavau is kaimynes galva viena savojos kopusto, tai ziauriai patiko wub.gif Iki tol nemaniau,kad jie tokie verti demesio yra ax.gif
Gaila,kad pas mus tokiom normaliom kainom Alytuje nera tu rusisku seklu. I seklele turbut ir siemet kelias nenuves. O rusiskos seklos labai neblogos yra. Ir pasirinkimas didesnis smile.gif

Jei nepavyks nupirkti tai nieko torkio. Nusipirkciau tada siems metams vel Emir H melionu seklu. Visai neblogi jie pernai pasirode. O is hibridiniu veisliu melionu nelabai ka daugiau uzmate mano akis prekybcentriuose g.gif

Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2014 02 04, 21:29)
Gal kas nors auginot šitą mutantą http://www.seedspost...LEMENT_ID=53725  Ar čia tikrai agurotis? Lotyniško pavadinimo ant pakelio, žinoma, nėra. Net nežinau, ko tikėtis doh.gif

Man labai panašu į Jumbo Pink Banana moliūgą, ypač "...Полностью созревают через 100 дней от посева, и хранятся всю зиму, не теряя своих свойств до нового урожая..."
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 04, 22:32)
Man labai panašu į Jumbo Pink Banana moliūgą, ypač "...Полностью созревают через 100 дней от посева, и хранятся всю зиму, не теряя своих свойств до нового урожая..."

http://www.seemnemaa...ex.php?GID=5659pirkau sita ir is cia,man atrodo tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2014 02 04, 20:29)
Gal kas nors auginot šitą mutantą http://www.seedspost...LEMENT_ID=53725  Ar čia tikrai agurotis? Lotyniško pavadinimo ant pakelio, žinoma, nėra. Net nežinau, ko tikėtis doh.gif

jų ir čia galima rasti smile.gif
http://www.mydobro.c...аг%...87ок/
Atsakyti