Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos.Ruošiamės:)

tai vat as irgi nesuprantu as šita rusišką irgi pirkau tai rašo kad agurotis paskiau mačiau toki kaip moliūgą. Dar su spagetiniu moliūgu tas pats ir agurotis ir cukinija mačiau jį vadina, o pas mane moliūgas. Kaip iš tikrųjų yra?
Atsakyti
jura64, Spaghetti yra moliūgas. Jei planavote auginti aguročius, rinkite tik užsimezgusius vaisius to Зимний кабачок, nors...aprašyme neradau ar augs krūmu, jei ne- mažai derliaus gali būti per sezoną, virkščios juk turi ilgėti. Manau logiškesnis variantas būtų įsigyti aguročio sėklų ir prie progos dalinti perteklių į dešinę ir kairę biggrin.gif
Atsakyti
Zimny kabačiok užpernai auginau. Ne krūminis. Vaisių augalas davė 2. Labai ryškus oranžinis, pakankamai kietoka mėsa kai reikia supjaustyti.
Mano buvo naujovė, todėl išbandžiau. Šio oda tokia negražiais man plėmukais buvo, kurie atrodo lyg papuvimai, bet visur kieta, tiesiog toks. Šis augo lauke.
Man Vaškūnas įspūdį didesnį paliko. Užaugino 1, šiltnamyje..bet galingą vaisių..kurį galima išlaikyti namuose 3m. Na, kadangi tik 1 užaugo, smalsumas jį "paskerdė" anksčiau. Nu bet ir sulčių jame..
Atsakyti
Merginos, žinau, buvo apkalbėta, o svarbiausia, pamenu, kad užsirašiau, bet niekaip nerandu doh.gif cukinijų veislės-krūminės ir labai derlingos
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 04, 21:41)
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=5659pirkau sita ir is cia,man atrodo tas pats ax.gif

Aš pernai auginau užaugo apie 15 kg, tik gaila neparagavau, nes sušaldė mama laiku iš lauko virtuvės nesunešė į kambarį taip ir išmetė,šiaip tai gražus toks pailgas ,nieko šiemet vėl atsisiunčiau ir vėl meginsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 02 05, 09:36)
Merginos, žinau,  buvo apkalbėta, o svarbiausia, pamenu, kad užsirašiau, bet niekaip nerandu doh.gif  cukinijų veislės-krūminės ir labai derlingos

Viena pamenu
Rondo de nice
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 02 05, 09:36)
Merginos, žinau,  buvo apkalbėta, o svarbiausia, pamenu, kad užsirašiau, bet niekaip nerandu doh.gif  cukinijų veislės-krūminės ir labai derlingos

Iš mano visų bandytų tai buvo Romanesco: iš kiekvienos pažastėlės po cukiniją (nelaukiau kol pataps krokodilais, rinkau ~15 cm ilgio vaisius kas antrą dieną). Iš apvalių Ronde de Nizza, irgi lapas-cukinija, lapas-cukinija:
user posted image user posted image

Yra pas mus pirkti šių sėklų.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 02 05, 08:36)

Ambasador F1 smile.gif
monstrai smile.gif
daug, didelės, skūra plona, greitai auga, spėk pjaut, kol nesukrokodilėjo
mano pernai metų džiaugsmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 05 vasario 2014 - 10:06
aš tai šiemet bais laiminga, visokiausių sėklų jau turiu. Nu gyvenk tik ir žvenk lotuliukas.gif bais geras reikalas tie mainai.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 02 05, 11:11)
aš tai šiemet bais laiminga, visokiausių sėklų jau turiu. Nu gyvenk tik ir žvenk  lotuliukas.gif  bais geras reikalas tie mainai.

drinks_cheers.gif thumbup.gif as dar siandien is mydobro uzsisakineju ir bus psio g.gif doh.gif
Atsakyti
Ar cukinijas daiginat kurinors namie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 05 vasario 2014 - 10:48
QUOTE(yerena @ 2014 02 05, 09:58)
iš kiekvienos pažastėlės po cukiniją... Iš apvalių ... irgi lapas-cukinija, lapas-cukinija:

ech, ir kodėl melionai taip neauga??..
Atsakyti