Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos.Ruošiamės:)

Aš daiginu ne visas, tik 2-3 augaliukus anktyvam derliui. Apie birželio vidurį pasirodo jau cukinijos, kai tuo tarpu sėtos darže (~gegužės vidurį) tik auginąsi žaliąją masę.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 05, 10:47)
Ar cukinijas daiginat kurinors namie?

taip, aš pasidaigindavau dalį šiltnamyje, indeliuose, ir persodindavau jau paaugusius daigiukus. Gerokai anksčiau pirmosios cukinijos būdavo.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 05, 10:47)
Ar cukinijas daiginat kurinors namie?

aš daiginu balandį ant gyvatuko, gegužę į lauką jau geri daigai išvažiuoja
Atsakyti
mamkos,ar uzsakynesit dar is ebejaus seklu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 05, 10:22)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  as dar siandien is mydobro uzsisakineju ir bus psio g.gif  doh.gif

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 05, 11:01)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 05 vasario 2014 - 11:09
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 05, 11:01)

viskas, jau nieko nebeužsisakinėju, nebesikeičiu, nebepriimu dovanų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 05, 11:11)
viskas, jau nieko nebeužsisakinėju, nebesikeičiu, nebepriimu dovanų  schmoll.gif

lotuliukas.gif rimtai nusiteikus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 05, 12:01)

gal jau apsispręsk tai pirksi ką ar nebe jau lotuliukas.gif aš tai pagalvojau - gana man. Arbūzų melionų, moliųgų ir cukinijų užtektinai. O ko dar norėt? pomidorams jau irgi kažkaip nebesidomiu - turiu visokių pakankamai. Va dar vieną vokelį gausiu su paprikutėm ir vsio. Ramybė mano namuose biggrin.gif ir piniginei gerai......
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 05, 11:52)
Aš daiginu ne visas, tik 2-3 augaliukus anktyvam derliui. Apie birželio vidurį pasirodo jau cukinijos, kai tuo tarpu sėtos darže (~gegužės vidurį) tik auginąsi žaliąją masę.

QUOTE(saintlina @ 2014 02 05, 11:53)
taip, aš pasidaigindavau dalį šiltnamyje, indeliuose, ir persodindavau jau paaugusius daigiukus. Gerokai anksčiau pirmosios cukinijos būdavo.

QUOTE(Paladė @ 2014 02 05, 11:58)
aš daiginu balandį ant gyvatuko, gegužę į lauką jau geri daigai išvažiuoja

Supratau, aciu. Labai noriu ankstyvu cukiniju , praeitais metais pykau ant saves kad praziopsjau ankstyva seja :-)
Yerena,Saintliha, kada jus daiginat?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 05, 12:22)
Saintliha, kada jus daiginat?

aš tai panašiai kaip arbūzus - balandžio pabaigoj-gegužės pradžioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 05, 13:22)
Yerena, kada jus daiginat?

Sėju balandžio pirmoje pusėje. Jei šalta dienomis- auga sau ant pietinės palangės, jei įmanoma vilkti dienai į lauką- tupi pietinėje terasoje iki vakaro, nakčiai būtinai į vidų.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 05, 13:58)
Sėju balandžio pirmoje pusėje. Jei šalta dienomis- auga sau ant pietinės palangės, jei įmanoma vilkti dienai į lauką- tupi pietinėje terasoje iki vakaro, nakčiai būtinai į vidų.

Kokios taros uztenka iki išsodinimo?
Atsakyti