Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

ką moterys, tipo vyrai tai idealūs... maniškis pirko trimerį, kad būtų didelis, galingas ir pan, o kad man žolę juo pjaut tai dzin- metus net nepakėliau, paskui teko priprast prie svorio, garso ir vibro. negali sakyt, kad blogą išrinko-bet padėjus nei rankyčių, nei kojyčių nei klausos, tinkama tik aguonom ant bulkučių barstyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 14:19)
Tikros moters atsakymas  biggrin.gif

jei tarp kelių firmų reikia rinktis, tai imu šitos - ir moliūgai man jų tinka, ir pomidorai. Pakelių dizainas kritęs į akį, išsiskiria iš kitų, tai ir sakau pagal grožį smile.gif
ir turguose būna, ir ebejuj, ir pas estus
"sibirskij sad"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 07 sausio 2014 - 14:35
QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 14:19)
Tikros moters atsakymas  biggrin.gif

poster_offtopic.gif  Prisiminiau, kaip vienoj tv laidoj Amsiejus pasakojo, kaip moterys vaismedzius pas ji renkasi. Sako, jos neklausia ar skanus vaisiai, ar dera gerai, koks medzio augumas, pirmas klausimas buna : O graziai zydi?  biggrin.gif

Pfff, perka šeimyna kompą, vyriškio pirma frazė: Kokia graži dėžė! biggrin.gif Taip kad čia ne lyčių skirtumai, o profesionalo ir mažyčio megėjo skirtumai tongue.gif Be to, Amšiejus mėgsta padaugint, mugėse prie vaismedžių niekada negirdėjau, kad ne vaisiais pirma domėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 07, 10:51)
  O jei per daug skaitymo, gi galima kas trečią puslapį skaityt.. tongue.gif

negalima schmoll.gif O jei praleisiu kokio super duper pomidoro uzsakyma? Va su marfom butu buves praliotas, tik visa diena neuzeik, jau vsas 100 seklu isdalinta biggrin.gif Toro jau gausiu is normalios pomidorininkes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 07, 11:51)
Ar pernelyg garsiai šnekam? user posted image  O jei per daug skaitymo, gi galima kas trečią puslapį skaityt.. tongue.gif

aha, va butent taip ir praziopsomos Marfos , Petrovnos, superduper snapai ir dar kitokios gerybes...
Atsakyti
Gal kuri ka pasakys apie sias veisles: arvento, dunne, totem. Pirmas dvi tai ju virsunes skiepydavom, galvoju gal pabandyti taip uzauginti, idomu gausis. Tik ner niekur seklu, radau arvento, bet reik pirkt 100 seklu ir neatraso kiek kainuos biggrin.gif
Atsakyti
ai, čia su jumis gali pražiopsot dar ne tiek- vilkų kosmonautai pernai žiemą trumpino, peniai ir kitos blevyzgos- neliūdna, svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 07, 14:53)
ai, čia su jumis gali pražiopsot dar ne tiek- vilkų kosmonautai pernai žiemą trumpino, peniai ir kitos blevyzgos- neliūdna, svarbiausia  biggrin.gif

Vat su Peniais beda man. Ir cia ne blevyzgos. Gal matet, kur juos pardavineja? Butu Seklelej ju? g.gif Kaip ju paprasyt reiktu? Sakytu, ponia, valdykites, jauskit kur randates, ne i ta parduotuve papuolet doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 07 sausio 2014 - 15:05
QUOTE(ate42 @ 2014 01 07, 12:26)
Na bet ir pastabumas.......
Kekės žemai, vienu stiebu, du vaisiai, kiek svorio...., kaip ten Upas skaičiuoja? Čia ne piktai ir nesarkastiškai, tik šiaip linksminuosi..... blush2.gif

opfffffffffff lotuliukas.gif
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 07, 15:26)
ką moterys, tipo vyrai tai idealūs... maniškis pirko trimerį, kad būtų didelis, galingas ir pan, o kad man žolę juo pjaut tai dzin- metus net nepakėliau, paskui teko priprast prie svorio, garso ir vibro. negali sakyt, kad blogą išrinko-bet  padėjus nei rankyčių, nei kojyčių nei klausos, tinkama tik aguonom ant bulkučių barstyt cool.gif

lotuliukas.gif
na va ir ligones isismarkavo. matyt ne uz kalnu ir pavasaris...
Atsakyti
Dėkui daimura už įspūdžius apie Matina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 09:49)
O cia dvi stovyklos del Marfu  biggrin.gif  Nieko, 'issilyginsim' vasara  biggrin.gif 
Man dar poros veisliu truksta iki pilnatves siems metams  ax.gif

Sita,kazin Regila tik pristabde seklu prekyba, ar is viso nebeprekiaus  g.gif

Rasiau el laiska jai...

Gavau atsakyma, kad sekloms ate visam laikui... ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 01 07, 15:15)
Rasiau el laiska jai...

Gavau atsakyma, kad sekloms ate visam laikui...  ohmy.gif

verysad.gif O cia tai liudesys.... ohmy.gif

Man kaip visuomet "pasiseka" paskutiniam parseliui papas prie uzpakalio
Atsakyti