ką moterys, tipo vyrai tai idealūs... maniškis pirko trimerį, kad būtų didelis, galingas ir pan, o kad man žolę juo pjaut tai dzin- metus net nepakėliau, paskui teko priprast prie svorio, garso ir vibro. negali sakyt, kad blogą išrinko-bet padėjus nei rankyčių, nei kojyčių nei klausos, tinkama tik aguonom ant bulkučių barstyt

QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 14:19)
jei tarp kelių firmų reikia rinktis, tai imu šitos - ir moliūgai man jų tinka, ir pomidorai. Pakelių dizainas kritęs į akį, išsiskiria iš kitų, tai ir sakau pagal grožį

ir turguose būna, ir ebejuj, ir pas estus
"sibirskij sad"
QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 14:19)
Tikros moters atsakymas
Prisiminiau, kaip vienoj tv laidoj Amsiejus pasakojo, kaip moterys vaismedzius pas ji renkasi. Sako, jos neklausia ar skanus vaisiai, ar dera gerai, koks medzio augumas, pirmas klausimas buna : O graziai zydi? 

Pfff, perka šeimyna kompą, vyriškio pirma frazė: Kokia graži dėžė!

QUOTE(Ex @ 2014 01 07, 10:51)
negalima

ai, čia su jumis gali pražiopsot dar ne tiek- vilkų kosmonautai pernai žiemą trumpino, peniai ir kitos blevyzgos- neliūdna, svarbiausia

QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 07, 14:53)
ai, čia su jumis gali pražiopsot dar ne tiek- vilkų kosmonautai pernai žiemą trumpino, peniai ir kitos blevyzgos- neliūdna, svarbiausia 

Vat su Peniais beda man. Ir cia ne blevyzgos. Gal matet, kur juos pardavineja? Butu Seklelej ju?

QUOTE(ate42 @ 2014 01 07, 12:26)
Na bet ir pastabumas.......
Kekės žemai, vienu stiebu, du vaisiai, kiek svorio...., kaip ten Upas skaičiuoja? Čia ne piktai ir nesarkastiškai, tik šiaip linksminuosi.....
Kekės žemai, vienu stiebu, du vaisiai, kiek svorio...., kaip ten Upas skaičiuoja? Čia ne piktai ir nesarkastiškai, tik šiaip linksminuosi.....

opfffffffffff

QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 07, 15:26)
ką moterys, tipo vyrai tai idealūs... maniškis pirko trimerį, kad būtų didelis, galingas ir pan, o kad man žolę juo pjaut tai dzin- metus net nepakėliau, paskui teko priprast prie svorio, garso ir vibro. negali sakyt, kad blogą išrinko-bet padėjus nei rankyčių, nei kojyčių nei klausos, tinkama tik aguonom ant bulkučių barstyt 

na va ir ligones isismarkavo. matyt ne uz kalnu ir pavasaris...
Dėkui daimura už įspūdžius apie Matina

QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 09:49)
O cia dvi stovyklos del Marfu
Nieko, 'issilyginsim' vasara
Man dar poros veisliu truksta iki pilnatves siems metams
Sita,kazin Regila tik pristabde seklu prekyba, ar is viso nebeprekiaus

Man dar poros veisliu truksta iki pilnatves siems metams

Sita,kazin Regila tik pristabde seklu prekyba, ar is viso nebeprekiaus

Rasiau el laiska jai...
Gavau atsakyma, kad sekloms ate visam laikui...

QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 01 07, 15:15)

Man kaip visuomet "pasiseka" paskutiniam parseliui papas prie uzpakalio