Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2014 01 07, 16:11)
Tai tau penio reikia ar tik jo galvutės? g.gif

Ex, tokia didelė, ale nesupranti - reikia penio su taisyklinga galvute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 07, 16:11)

nu dar poreikio kaip ir nepajutau jam, ir potraukio...nors jei labai derlingas gal užsinorėt g.gif foto ( derliaus) - labai netgi nieko ax.gif
oten ta įtraukta galvutė matyt nuo prisirpimo priklauso- daugiau vandens gauna- visad pasiruošęs atrodo ar panašiai gal. Kažkur tokius mini peniukus mačiau, saujoj po kelis telpa, bet kažkodėl įtariu, kad ten paprikytės buvo, ne pomidorai, googlas penius meta tik dyyyydelius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 07 sausio 2014 - 16:20
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 07, 16:04)
parašykit Regilai, kol sėklų pardavimas buvo nepristabdytas, buvo tikrai smile.gif

jei per sąskaitą negalima, tai į voką kelis litus įmesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 07, 16:15)
nu dar poreikio kaip ir nepajutau jam, ir potraukio...nors jei labai derlingas gal užsinorėt  g.gif foto  ( derliaus) - labai netgi nieko  ax.gif

Derlius
user posted image

O skonis man šiaip sau, tiksliau, be skogio greičiau, sausokas toks. Džiovinimui, manau, tiktų. Sako, kad ir mažiems vaikams, kurie valgo pomidorus, labai tinka į saują paimti
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 07, 16:19)
jei per sąskaitą negalima, tai į voką kelis litus įmesit smile.gif

jei yra įstatymas, tai yra ir apstatymas biggrin.gif
yra įvairūs perdavimo būdai, mainai, dovanos...
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 07, 16:21)

O skonis man šiaip sau, tiksliau, be skogio greičiau, sausokas toks.

ai, jei be skonio beveik tai nenoriu tadu, man pačiulpt sėkliukes patinka, šultingas turėtų būt ( ir vėl pošlai skamba, nepykit labai, nekalta, aplinkybės kaltos)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 07, 17:15)
nu dar poreikio kaip ir nepajutau jam, ir potraukio...nors jei labai derlingas gal užsinorėt  g.gif foto  ( derliaus) - labai netgi nieko  ax.gif

Jei tikras Penis, tai dera tikrai gerai, Regila kažkada foto buvo įmetusi į temą, daug gražių kunkolų kabalduoja.. Bet jei pirksi kokiam ebėjuj, tai (kaip visada) gali būti peresortas - užaugs koks nors kriaušės formos penis ir dar su bamba.. doh.gif

Kol parašiau, tai ir Daimura savo Penių akademiją parodon išstatė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 07 sausio 2014 - 16:31
QUOTE(Ex @ 2014 01 07, 16:28)
Bet jei pirksi kokiam ebėjuj, tai (kaip visada) gali būti peresortas - užaugs koks nors kriaušės formos penis ir dar su bamba.. doh.gif

tai vat , kad su tuo ebėjum, ypač kiniečiais, tai problema. Apie ten tinka posakis:,,kiniečių vaikai -labai gražūs, o visa kita, ką jie daro rankomis- labai bloga" . Man skonio reik, forma- dzin, kad ir kankolai, bele ne pūkuoti.Mb šiemet reikalauja normalių- raudonų daug, o ne spalvotų, kaip pernai, kai susipjaustai pomidorienę, sumaišai su grietine, ir atrodo, kad tą patiekalą kartą jau kažkas valgė. Dar jis tų mėsingų nemyli, tai su sėkliukių daug, rūgštele turi būt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 07, 16:02)
Valgyk Snapus, Vilkus, Rusus ir džiaukis kad dar šitų niekas iš tavęs neatima smile.gif

kas čia per užuomina??? blink.gif blink.gif
Ir be to - ieškot čia visos kažkokio mistiško tobulo hibrido, tai ir aš užsimaniau apie tokį pasvajot wub.gif
Atsakyti
man tai toks įspūdis, kad pas kai kurias visi pomidorai tobulai auga- galingi, derlingi, kap iš paveiksluko wub.gif ir nesvarbu iš kokios pasakos pavadinimus sėja- ar vilką, ar kosmonautą, ar romeo, ar džiuljetą, ar raudonkepuraitę- įkelia foto- griūk aukštielnykas kaip gražu. Bet pas jas...siekiamybė, bet deja, tolima, kaip žvaigždė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 07, 17:32)
dzin, kad ir kankolai, bele ne pūkuoti... raudonų daug,  su sėkliukių daug, rūgštele turi būt  doh.gif

tuomet nieko nėra paprasčiau - rinkis paprastus, seno tipo hibridus, Tolstoj, Taifun, Tamaris, Florenzia, tokie hibridai būna kaip tik salotoms su grietine - ne per kieti, su rūgštele, su daug sėklučių ir raudoni.. Ir derėjimas visai padorus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 07, 11:19)
Tai pasakok kokio lobio iš tų estų prisigraibei, kad vertėjo už siuntimą 25 litus atiduot..
Ir kam tau tiek maišų žemių? blink.gif Jei pomidorams sėt, tai vieno kibiriuko žemių net per daug..

kekias veisles imeciau senoj temoj,o is nerodytu taiuser posted image. zemes ne vien pomidorams ax.gif ,arbuzu,moliugu,agurku ankstyvu parsisiunciau.bijau,kad kai uzsnigs,tai iki geguzes prie zemes neprisikasiu doh.gif o uzsisakinejau is eestu ne del pomidoru,o del geliu seklu blush2.gif
Atsakyti