Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 07, 12:23)
Ale ano kekė irgi iš tolo šviečia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir man ta keke i akis krito tik nuo komentaro susilaikiau, bet ziuriu ne as viena tokia... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 01 07, 16:15)
Rasiau el laiska jai...

Gavau atsakyma, kad sekloms ate visam laikui...  ohmy.gif

Cia turbut del mokesciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 01 07, 15:28)
Cia turbut del mokesciu g.gif

As kazka atsimenu is ankstesniu temu, kad ji jau turejo reikalu su sitom institucijom g.gif o dabar is vis pradejo purtyt smulkuji versla mokesciai...
Manau ateis ir pati papasakos kas ir kaip ..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 07, 12:58)
Prieš savaitę buvau radusi mane sudominusį hibridą, nedeficitinį, "vietinį", parašyta tipo naujiena, mano akimis man įdomus hibridas, bet kažkaip pamečiau iš akiračio. Neatmenu kokiam puslapyje buvo, pavadinimą prisiminčiau, jei pamatyčiau.. unsure.gif eisiu dar kartą paieškot..

jei rasi tokį, kur niekuo neserga, dera iki Kalėdų, kekes formuoja kas lapą, kekėje bent po dešimt pomidorų (vieno pomidoriuko svoris 200 g) ir nesusvietnai skanūs - ir man tokių reik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2014 01 07, 12:22)
Bandysiu pati tada įsitikinti...vis tiek reikia hibridų, man Corazon nepatiko skoniu visiškai

be abejo, reik pačiai išbandyt. Skoniai visų skirtingi. Man Corazon labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 07, 15:46)
jei rasi tokį, kur niekuo neserga, dera iki Kalėdų, kekes formuoja kas lapą, kekėje bent po dešimt pomidorų (vieno pomidoriuko svoris 200 g) ir nesusvietnai skanūs - ir man tokių reik  smile.gif
[

man terminas -iki spalio kad derėtų, visa kita- tinka, spalva dar pageidautina link raudonesnių, ir su rūgštele, saldžiarūgščiau geriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 15:57)
Vat su Peniais beda man.

Rusai juos Забава vadina. tomat
zabava
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezinaukasbustie2: 07 sausio 2014 - 16:00
QUOTE(saintlina @ 2014 01 07, 15:46)
jei rasi tokį, kur niekuo neserga, dera iki Kalėdų, kekes formuoja kas lapą, kekėje bent po dešimt pomidorų (vieno pomidoriuko svoris 200 g) ir nesusvietnai skanūs - ir man tokių reik  smile.gif

Oi, jei tik tokį rasi, Ex, rėk garsiai ant visos palatos, manau, ne vienai tokio reikės. Imsim tada jau tūkstančiais sėklas.

Merginos, dėl Marfų, kur užsisakėm 100 sėklų ir reikės jas dalintis - aš išsissaugojau tik paskutinį sąrašiuką. Kuri ten paskui kuriai perleistite sėklas kelias - tai nepykite, jau nebeseku...
Ir baikit mane čia traukti per dantį (čia žinot, kurioms taikau) nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 16:30)
As kazka atsimenu is ankstesniu temu, kad ji jau turejo reikalu su sitom institucijom  g.gif  o dabar is vis pradejo purtyt smulkuji versla mokesciai...
Manau ateis ir pati papasakos kas ir kaip ..

Aha, atsiverčiau loretossodų puslapį, o ten baronkos skylė tik.. Netikiu, kad dėl mokesčių. Gal žmogui atsibodo, gal emigruoja..

QUOTE(saintlina @ 2014 01 07, 16:46)

user posted image tu ką, nori būti krūtesnė už patį Upą? Komercija užsiimt nori? bigsmile.gif Valgyk Snapus, Vilkus, Rusus ir džiaukis kad dar šitų niekas iš tavęs neatima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 07, 14:57)
Vat su Peniais beda man. Ir cia ne blevyzgos. Gal matet, kur juos pardavineja? Butu Seklelej ju?

parašykit Regilai, kol sėklų pardavimas buvo nepristabdytas, buvo tikrai smile.gif

jei negausite, galėčiau kelias perleisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 07 sausio 2014 - 16:05
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 01 07, 15:58)
Rusai juos Забава vadina. tomat
zabava

pagal forma člieno kaip ir tiktų, ale peniai biski labaiu įtraukta galvute malyg g.gif ( jezau, kaip pošlai parašiusi pasijaučiau doh.gif lotuliukas.gif )o gal paprikos ten tokiu pat pavadinimu, bijau dabar ir suklyst...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 07 sausio 2014 - 16:09
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 07, 17:05)
pagal forma člieno kaip ir tiktų, ale peniai biski labaiu įtraukta galvute malyg g.gif  ( jezau, kaip pošlai parašiusi pasijaučiau  doh.gif  lotuliukas.gif )

foto daugiau yra ten ir pagal jas jie panasus i Regilos foto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 07, 17:05)
pagal forma člieno kaip ir tiktų, ale peniai biski labaiu įtraukta galvute malyg g.gif 

Tai tau penio reikia ar tik jo galvutės? g.gif
Atsakyti