Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVI

Apklausa: Kokios maksimalios distancijos varžybose esate dalyvavę? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Caridian @ 2014 02 10, 02:45)
Sveikos smile.gif
gal zinot, ar tikrai LT esantys to paties dydzio Asics bateliai yra mazesni, nei USA? Pvz. LT 7,5 dydis tinka ~37,5 nesiojanciai, kai tuo tarpu USA 7,5 dydis tinka 38,5 dydzio peda, gal kuri su tuo susidure? g.gif

Paprastai dydžiai būna UK, US ir EU
UK dydžių "skaičiai", paprastai būna didesni nei US, ir kiekvienas jų turi savo EU atitikmenį. O šiaip geriausia žiūrėt centimetrus smile.gif
sumaliau čia... gal taip bus aiškiau lotuliukas.gif
user posted image
Šiaip atitaikant dydį, turiu pasakyt "Show me how it fits" šitam puslapyj labai neblogai atitaiko wink.gif
http://www.runningwarehouse.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 10 vasario 2014 - 13:20
Kažkas vasarą yra skundęsis, kad LT pirktų asicsų US dydis neatitiko JAV pirktų US dydžio. Berods, pirko čia.

Dar priklauso nuo modelio. GTX lyg ir mažinti būna lyginant su paprastais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 10 vasario 2014 - 13:24
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 10, 14:22)
Kažkas vasarą yra skundęsis, kad LT pirktų asicsų US dydis neatitiko JAV pirktų US dydžio. Berods, pirko čia.

Dar priklauso nuo modelio. GTX lyg ir mažinti būna lyginant su paprastais.

kiek matavausi tai Asics GT1000 ir GT2000 (ne GTX) tikrai siek tiek mazesni nei kayano 18 ar kayano 19 to paties dydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 10 vasario 2014 - 13:59
QUOTE(Vyckaju @ 2014 02 08, 14:04)
~50km/h ismindavau, bet jau dviratis visas kraipytis pradedavo, nebuvo tam skirtas  lotuliukas.gif . Toks is manes ir dviratininkas net nubeges esu turbut daugiau nei nuvaziaves dviraciu per gyvenima, bet ir ne pats prasciausias manau.

50km/h lygiam kely, atsiprašau, bet, manau, kad š malate smile.gif. Iš pažįstamų buvo ir greitų. Į Italiją persikraustė turbūt 16-os. Sėkmės jai. smile.gif Beje, dalyvavo ir olimpinėse. Pats važinėju nuo vaikystės.
Dėl antros komentaro dalies, tai atsiprašau - pats š maliau.
Atsakyti
Tikiuosi neįžeidžiau ankstesniu komentaru. Ir apskritai ne mano reikalas, kiek važinėjate ar nesivažinėjate. Tiesiog keista buvo nematyti dviračio treniruotės ruošiantis triatlonui, ir tiek. Geros Jums dienos ir sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 02 10, 13:45)
Sveikos smile.gif
gal zinot, ar tikrai LT esantys to paties dydzio Asics bateliai yra mazesni, nei USA? Pvz. LT 7,5 dydis tinka ~37,5 nesiojanciai, kai tuo tarpu USA 7,5 dydis tinka 38,5 dydzio peda, gal kuri su tuo susidure? g.gif

As iprastus batus nesioju 37dydi, Adidas cia LT pirkau 38dydi,kuris puikiai tiko, o is runningwarehouse.com parsisiunciau Asics Gel nimbus 7.5dydi. Tai jie idealiai atitinka tuos mano Adidas, tikrai nera kazkokie didinti. Pries siusdamasi, cia LT pasimatavau Asics 39dydi, pamaciau,kad puikiai tinka ir uzsisakiau 7.5
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2014 02 11, 01:08)
50km/h lygiam kely, atsiprašau, bet, manau, kad š malate smile.gif. Iš pažįstamų buvo ir greitų. Į Italiją persikraustė turbūt 16-os. Sėkmės jai. smile.gif Beje, dalyvavo ir olimpinėse. Pats važinėju nuo vaikystės.
Dėl antros komentaro dalies, tai atsiprašau - pats š maliau.

Viena yra isminti iki tokio greicio kazkokia tai atkarpa, o kita palaikyti toki greiti pastoviai valanda gal spidometras melavo nors siaip tikrai padoriai rode...., o kad svaistikliai linkdavo prie tokio greicio kaip dabar prisimenu. Cia kaip isbegti 100m maximumu, o pabandyk tokiu maximumu, bent 400m.
ir aplamai ko prie zmoniu kabintis ar kaip anekdote tavo ilgas, mano trumpas tai uz tai taves nemegstu biggrin.gif .

Na zinai net susiradau dviraciu forume savo sena, sena posta kuris buvo temoje apie maximalius greicius smile.gif :

Postby Vyckajus » Mon Mar 20, 2006 11:55:27

lygioje vietoje 49 su trupuciu dabar nepamenu, bet zinau, kad truko iki 50 biski sad.gif . Pravaziaves keliasdesimt km prie namu sugalvojau paspausti, bet kai retai vazineji tai toks greitis issunkia juodai, siais metais jau daugiau vazinesiu i ziuresiu kaip ten seksis, ...

O viskas baigesi tuo, jog tais metais prasidejo namo statybos ir dviratis keliavo poilsio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 11 vasario 2014 - 10:01
Na siandien slidumas neipasakytas, vienoje vietoje isbeges i nukalne galvojau, kad pasibarstysiu, bet kazkaip sugebejau nuciuozti.
labai idomu kiek is cia esanciu bega taisyklingai, t.y. ne nuo kulno, aukstai keliant kelius?
As tai vis dar nuo kulno, lyg ir bandau statyti priekine pedos dalimi, bet ant batu kulnas vis dar dyla biggrin.gif . bebegdamas kartais specialiai persimetu i begima nuo pedos, tai tikrai kas pasijaucia, jog pailgeja zingsnis, ir jauciama kiekvieno atsispyrimo metu jega kuri padeda nuskristi toliau. bet tai atima jegu nes kunas neprates prie tokios technikos ir galiausiai taip pabegus kelis simtus metru pajauti, kad nevalinagai vel slifuoji pavirsiu smile.gif
Atsakyti
Aš nustojau galvot apie savo bėgimo techniką, kai pamačiau, kaip bėga paskutinio Londono maratono laimėtoja Priscah Jeptoo blink.gif Galvoju, kad jei technika būtų labai svarbi, elitas dirbtų ties tuo labiau. Šitoj vietoj bėgimas labai skiriasi nuo plaukimo, kur technika turi didelę reikšmę.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 02 11, 11:39)
Aš nustojau galvot apie savo bėgimo techniką, kai pamačiau, kaip bėga paskutinio Londono maratono laimėtoja Priscah Jeptoo blink.gif  Galvoju, kad jei technika būtų labai svarbi, elitas dirbtų ties tuo labiau. Šitoj vietoj bėgimas labai skiriasi nuo plaukimo, kur technika turi didelę reikšmę.

Begimas siaubingas, bet pas ja turbut tai igimta(tingejau skaityti ir labiau pasidometi) . As kazkodel uzsikabinau uz to savo begimo nuo kulno. gal pavyks gal ir ne, bet pabandyti galima. po truputi, palaipsniui. Siuo metu begimo batai dyla identiskai kaip ir paprasti batai, nuo kulno smile.gif Pastebejau , kad dauguma begiku visa save aptasko purvais smile.gif , o pas mane kelnes lieka daug maz svarios, t.y. mazai keliu kojas, permetineju, pazeme ir tiek smile.gif
vakare imsim plaukimo technika lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2014 02 10, 13:16)
Paprastai dydžiai būna UK, US ir EU
UK

Dekui, taip, ta lentele jau ''mintinai" ismokau biggrin.gif
Va, problema tame ir yra (?), kad pvz. USA pirkti GT2000 7,5 dydzio tink 39 dydzio pedai, o tai paciai 39 dydzio pedai ,,Maratone" pirkti jau netinka (mazi), nors etiketej irgi raso 7,5.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 02 11, 13:02)
Dekui, taip, ta lentele jau ''mintinai" ismokau  biggrin.gif
Va, problema tame ir yra (?), kad pvz. USA pirkti GT2000 7,5 dydzio tink 39 dydzio pedai, o tai paciai 39 dydzio pedai ,,Maratone" pirkti jau netinka (mazi), nors etiketej irgi raso 7,5.

Suradau jums postą, apie kurį rašiau. Maratone pirkti to paties dydžio asics'ai realiai yra mažesni nei jav pirkti.
QUOTE(AstaM @ 2013 08 20, 15:01)
<...>
Užsisakydamos būkit atsargios, nes aš skaudžiai nusivyliau. Pasimatavusi MARATONE užsisakiau šį modelį http://www.s-sportas..._TRAINER_18/136 iš US. LT mano dydis ant bato buvo US7,5 - EU 38, tai tokį ir užsisakiau.
Gavau su užrašu US7,5 - EU 39. Nešioju 37-37,5 Man cielu dydžiu per dideli  cry.gif  Panašu, kad skirtingom rinkom skirtingai žymi dydžius.
<...>
Atsakyti