Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVI

Apklausa: Kokios maksimalios distancijos varžybose esate dalyvavę? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš pradėjusi bėgioti sužinojau, kad mano aukšta keltis (irgi į šonus turėčiau mėtyt, bet nematau). Todėl nesistebiu, kad šitiek per gyvenimą esu prisikentėjusi dėl spaudžiamų, nepatogių, nutrinamų batų. Tai man iš asics tinka trys modeliai, gegužę ant gimtadienio bandysim paimti... Dėkui už perspėjimą dėl dydžių (bet jei ten užrašytas ir europietiškas dydis, nemanau, kad bus didelių bėdų, dažniausiai pataikau su dydžiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 11 vasario 2014 - 21:42
Sudalyvavau ciuzimo ant asfalto rungtyje nors ir ne olimpineje smile.gif, Alkunes, nugara, uzpakalis, visa laime, kad jau salia namu griztant ir visas kunas buvo isiles tai neskaitant apsidauzymo panasu, kad rimtesniu pasekmiu nebus. jau geriau -20 nei toks syla-sala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 13 vasario 2014 - 08:56
Asfaltas... išsvajotasis mano... sėdžiu darbe ir galvoju, kaip man reiks iki jo vakare nusigaut.... Ir ar apskritai pavyks. kai šian ryte važiuodama į darbą pamačiau kaip atrodo tie ikiasfaltiniai 2 km, taip susinervinau - šlapias sniegas, purvas, balos, šlapia ir slidu. šlykštuma verysad.gif
Galvoju, gal reiks mėgint į tamsumas bėgt, kur nėra šviesų, namų, mažiau mašinų važinėja... ten gal keliai nebus tokie išmalti...
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2014 02 13, 08:55)
... tai neskaitant apsidauzymo panasu, kad rimtesniu pasekmiu nebus. ...

Oj, taip ir uodegikaulį susilaužyt galima, gerai, jei tik nubrozdinimais-mėlynėm atsipirksi.

Man ne itin slidu bėgt buvo, bet šlapia. Šiandien pirmąkart per rudenį-žiemą būtų pravertę neperšlampami kedai.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 02 12, 23:41)
Oj, taip ir uodegikaulį susilaužyt galima, gerai, jei tik nubrozdinimais-mėlynėm atsipirksi.

Man ne itin slidu bėgt buvo, bet šlapia. Šiandien pirmąkart per rudenį-žiemą būtų pravertę neperšlampami kedai.

Galiu pasakyt, kad jau užvakar "neperšlampami" mano kedai neteko savo ""neperšlampančiųjų" titulo biggrin.gif įtariu paprasti būtų sumirkę kiaurai.
Atsakyti
Aš normaliai šiandien, kadangi žinojau apie situaciją iš praėjusio karto (ploviau sporbus pirmą kartą biggrin.gif ), tai pasirinkau daugiausia bėgt gatvelėm.

Saugokitės 4u.gif

Beje, rytais jau man visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Man po kelių prasibėgimu tokiu oru kapiec - snarglys, temperatūra, reikia gydytis, užteks bėgiot. Mieste nervina šviesoforai, jaučiu per juos mane ir perpūtė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2014 02 13, 16:46)
Man po kelių prasibėgimu tokiu oru kapiec - snarglys, temperatūra, reikia gydytis, užteks bėgiot. Mieste nervina šviesoforai, jaučiu per juos mane ir perpūtė. doh.gif

Va, todėl ir nerizikuoju vis dar lįsti į lauką. Sveikatos 4u.gif

Noriu paklausti apie garmin 220, ar patogiai workoutai persikelia į kompą? Ten yra kažkoks laidas tam ar viskas per bluetooth? Lyg ir apsistojau ties šiuo modeliu, bet dar kankina abejonės blush2.gif Ar galima iš anksto susiplanuoti bėgimo intervalus (atstumus, greičius), kad paskui jis pats papypsėtų, kada lėtinti/greitinti?
Atsakyti
Perkėlinėju per usb laidą, kartu jis ir pasikrauna taip. Endomonde yra funkcija "new workout" > "import from garmin"

taip, galima pačiame prietaise nusistatyti aliarmus (vibravimo, garso, abu) kai tamtikri parametrai - greitis, pulsas nukrenta žemiau nustatytos minimalios ribos, arba pakylą aukščiau nustatytos maksimalios ribos.

o prisiregistravus garmin puslapyje susikurti savo treniruotę, ten irgi nusistatyti laiko, greičio, pulso parametrus ir visa tai persikelti į prietaisą.
Atsakyti
Mhm, na panašu, kad viskuo man tinka tas device'as smile.gif 4u.gif Pati esi patenkinta, nieko jame netrūksta?

Vakar dariau ant bėgtakio intervalinę treniruotę. Nežinau nežinau, žiauri kankynė, 4,5 min/km tempas man jau toli už komforto zonos ribų, vos 500 m taip išbėgu. Ir, įtariu, reiktų pulsometro tokiems bėgimams, nes pulsas aiškiai užkyla.
Atsakyti
Dar turi jis tokią funkciją, kad galima su išmaniuoju telefonu sujungti, bet tai neveikia tiems kas turi Android OS. Šią funkciją naudojant galima realiu laiku turbūt duomenis į endomondą siųsti, kadangi pas mane būtent Androidas telefone, tai nežinau detaliau apie tą funkciją.
Dėl pačio įrenginio dizaino, didelis atrodo jo ciferblatas, galėtų vos mažesnis būti gal, na bet čia jau skonio reikalas mirksiukas.gif Visa kita, funkcionalumas, man kaip tokiai bėgiotojai-čiainikei yra super lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 14, 10:03)
Mhm, na panašu, kad viskuo man tinka tas device'as smile.gif 4u.gif Pati esi patenkinta, nieko jame netrūksta?

Vakar dariau ant bėgtakio intervalinę treniruotę. Nežinau nežinau, žiauri kankynė, 4,5 min/km tempas man jau toli už komforto zonos ribų, vos 500 m taip išbėgu. Ir, įtariu, reiktų pulsometro tokiems bėgimams, nes pulsas aiškiai užkyla.

He he, gal šalia bėgom, nes aš irgi vakar intervalais bėgau ir kaip suprantu tam pačiam klube sportuojam biggrin.gif drinks_cheers.gif Tik mano intervalai kolkas mėgėjiški yra, daug netempiu kolkas.
Na mano pulsas tai labai aukštas, bet aš neturiu ką daryti, ta prasme jeigu noriu tobulėti, reikia intervalų, jeigu bėgu intervalus ar šiaip greičiau nei mano konforto zona, tai pulsas siekia 180-200 smile.gif na bet aš lyg ir nesijaučiu tragiškai, nors iš tikro labai užsispyrus esu ir dažnai bėgu nekreipdama per mažus skausmelius, nuovargius ir silpnumus vien iš principo, nes visa mano valia tik nuo psichologijos priklauso, dėl to stengiuosi nepasiduoti kūno signalams, kas kartais prie gero irgi nepriveda.. g.gif
kas dėl garmino, tikrai geras daiktas tam kas turi šitiems dalykams poreikį. brangokas ir galbūt nėra būtinas man, bet vistiek labai smagus ir naudingas žaisliukas biggrin.gif man tai buvo papildoma motyvacija bėgioti ir ji puikiai veikia, galiu daryti intervalines, sekti savo treniruotes labai tiksliai, su pulsu ir panašiai, nes su telefonais visada man problemos būdavo. Plius galima naudoti kituose sportuose kaip pvz dviračiai, kas man labai aktualu, o telefonas nublėsta jeigu tai yra dideli atstumai 4u.gif
Tikiuosi mūsų komentarai padės apsispręsti 4u.gif
Atsakyti