Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVI

Apklausa: Kokios maksimalios distancijos varžybose esate dalyvavę? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vyty @ 2014 03 14, 21:42)
Pasirodo galiu sukinėti temą. smile.gif

"Who is a God? - I'm a God"... Beveik "Briusas visagalis" smile.gif .

Na ir rytas siandien kai drebtelejo sniego per kelias minutes.
Atsakyti
Aha, aš ryte pažiūrėjau pro langą ir pradėjau galvot, kur man šios dienos ilgąjį bėgimą nukelt. Bet paskui pragiedrėjo ir išbėgau. Bėgant visko buvo: ir saulės, ir sniego, ir vėjo, bet nubėgau 19 km, kiek ir buvo suplanuota. Palengvėjimas smile.gif
Atsakyti
@Vyckaju Kodėl beveik? : )
@liusė Nuostabus bėgimas.
Atsakyti
Liuse puiku, per toki ora 19 pagarba !
Papildyta:
Kas planuoja DNB pusmaratoni begti ?
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 03 16, 14:49)
Aha, aš ryte pažiūrėjau pro langą ir pradėjau galvot, kur man šios dienos ilgąjį bėgimą nukelt. Bet paskui pragiedrėjo ir išbėgau. Bėgant visko buvo: ir saulės, ir sniego, ir vėjo, bet nubėgau 19 km, kiek ir buvo suplanuota. Palengvėjimas smile.gif

o Jūs šaunuolė smile.gif
Aš ir visas neišsimiegojąs meditavau sekmadienį prie lango, o paskui išvažiavau į darbą nes kaip beskaičiavau supratau, kad 1,5 h sau negaliu skirti.
bėgimą padariau po darbo, oras buvo puikus.

Vakarykštis bėgimas davė porą naujų patyrimų:

1) jau trečias bėgimas po ligos, bet pulsas vis dar nenormaliai aukštas. vakar aplamai kelis kartus viršijau 176-177 dužių kas man buvo nepasiekiama, net bėgant intervalus ar intervalus įkalną į kalną (max. 172). Galėjau viršyti ir labiau, bet kažkaip baisoka buvo suprantant, jog bėgi tai net ne tempo greičiu, o širdis kala iki 95 proc.

2. Atradau internete fantastišką ir kartu paprastą dalyką kaip siuresnius betelius pritaikyti platesnei pėdai. Elementarus kitoks raištelių suvėrimas ir nė menkiausio spaudimo pojūčio kuris pasirodo dešinėje pėdoje buvo virtęs į mažojo piršto sąnario uždegimą nors iki sportbačių pakeitimo net nesapnavau apie tokius dalykus: http://www.myfootcli...tailors-bunion/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 17 kovo 2014 - 11:04
Vyckaju, nesupratau, tiesiog persivarstei batus? smile.gif O minėta liga, po kurios kala pulsas - tai trauma?

Liuse, šaunus bėgimas thumbup.gif

Aš vakar taip ir neišlindau. Dangus su žeme maišėsi, o man gerklę skaudėjo. Tai balkone pračekinau orą - pakvėpavau pro burną, ir nustačiau, kad per šalta bėgti verysad.gif o turėjo irgi būti ilgasis
Atsakyti
Sveiki, kaip seniai čia nebuvau. Buvo labai mokslai užspaudę, darbai, buvo sunkus metas. Bet jau pora savaičių lengviau kvėpuoju, na, tai ir išbėgau. Šįryt irgi buvau, vėjas siaubingas, minutę suabejojau išėjus ar tikrai man viskas gerai su protu, bet po vos tik pradėjus bėgti, apsiraminau, normaliai biggrin.gif

Mėsos nevalgau beveik ir netraukia.

Bėgu, nes reikia fizinio krūvio, mano darbas protinis ir prie kompiuterio, taigi būtina pajudėti, juolab, kad pora metų jau pradėjo skaudėti strėnas po keliolikos valandų prie kompiuterio, o jas skaudėti nustoja tik po kelių parų, vadinasi aš tiesiog privalau sportuoti arba ilgai nesėdėti, o kadangi ilgai pasėdėti tenka bent keletą dienų per savaitę, vadinasi turiu sportuoti biggrin.gif Be to labai gerai jaučiuosi po sporto, visus aplinkinius prievartauju sportuoti. Bėgiojimo kažkaip daug kas kratosi, nors sakau - jūs net neįsivaizduojat kaip smagu kai teisingai pradedi, be jokių ten tempų, kad po 200 metrų mirt norisi, ramiai, ristele, bėgi sau, paukštukai čiulba, arba muzikėlė kala (beje, kas ten rašė apie muzikos klausimąsi, aš be jos negaliu, bet klausau su ausinėm, kurios per ausies kaulą ten kažkaip muziką perduoda, žodžiu, nekišu į ausis ir girdžiu aplinką, tai gal nėra blogai? smile.gif )

Aprangą turiu normalią, investavau kartą ir ilgam, bet malonumas užtat koks, kai prisimenu bėgimus su paprastom maikutėm ir timpom.

Vyckaju, atsargiai. Nuvarytus arklius nušauna, žinot? blush2.gif

Aš tai dar neužsiregistravau į naiką, nes dar laiko yra, o nuo kurso nukrypau, būtų gėda nenubėgti, tai gal dar pasitreniruosiu ir žiūrėsiu. Virš 15 km dar nebuvau nubėgus, reikės pabandyti po poros savaičių. 10-12 km nubėgu nesunkiai. Bet vis vieną jaudinuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 03 17, 12:11)
Vyckaju, nesupratau, tiesiog persivarstei batus?  smile.gif O minėta liga, po kurios kala pulsas - tai trauma?

Pasirodo užteko tiesiog persivarstyti batus ir batai kurie buvo aptempti pasidare laisvi. Gyveni ir mokaisi, o tų varstymo būdų pasirodo galybė.
Sloga, kosulys ir t.t. su temperatura ir be jos virs 2 sav. nesusijęs su kelienio skausmais. As net nezinau ar tai nuo to ar tai, jog sutapo su sezono darbe pradžia kai dirbi isitempes kiekviena para be darbo valandu 7 dienas /sav. smile.gif .
Atsakyti
Šis tas apie varstymą.
http://www.runnerswo...ng-shoes?page=1
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2014 03 17, 14:10)

Vyckaju, atsargiai. Nuvarytus arklius nušauna, žinot?  blush2.gif

Aš tai dar neužsiregistravau į naiką, nes dar laiko yra, o nuo kurso nukrypau, būtų gėda nenubėgti, tai gal dar pasitreniruosiu ir žiūrėsiu. Virš 15 km dar nebuvau nubėgus, reikės pabandyti po poros savaičių. 10-12 km nubėgu nesunkiai. Bet vis vieną jaudinuos smile.gif

Man labiau patiktu buti nuvarytam nei nustipusiu is neturejimo ka veikti. Charakteris toks durnas smile.gif.

Buvau suprates, kad Jūs iš Klaipėdos į Juodkrantę ir atgal bėgiojate, o čia 15km g.gif , bet dar kartą perskaičius tą postą pasirodė, jog kalbama apie kelionę dviračiu?
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2014 03 17, 14:45)
Man labiau patiktu buti nuvarytam nei nustipusiu is neturejimo ka veikti. Charakteris toks durnas smile.gif.

Buvau suprates, kad Jūs iš Klaipėdos į Juodkrantę ir atgal bėgiojate, o čia 15km  g.gif , bet dar kartą perskaičius tą postą pasirodė, jog kalbama apie kelionę dviračiu?

Taip taip, dviračiais ten biggrin.gif 4u.gif

Pas mane poanašūs charaketris, aš tik mėgstu pamokyt kaip gyvent, nes šitą aš žinau. Tik pati tuo retai vadovaujuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2014 03 17, 14:45)
Man labiau patiktu buti nuvarytam nei nustipusiu is neturejimo ka veikti.

Tarp dviejų kraštutinumų yra visas spektras alternatyvų ir kompromisų smile.gif Šiaip po ligos geriau būtų nepersistengti, jei jau pulsas pašoka.
Atsakyti