Sveiki, kaip seniai čia nebuvau. Buvo labai mokslai užspaudę, darbai, buvo sunkus metas. Bet jau pora savaičių lengviau kvėpuoju, na, tai ir išbėgau. Šįryt irgi buvau, vėjas siaubingas, minutę suabejojau išėjus ar tikrai man viskas gerai su protu, bet po vos tik pradėjus bėgti, apsiraminau, normaliai
Mėsos nevalgau beveik ir netraukia.
Bėgu, nes reikia fizinio krūvio, mano darbas protinis ir prie kompiuterio, taigi būtina pajudėti, juolab, kad pora metų jau pradėjo skaudėti strėnas po keliolikos valandų prie kompiuterio, o jas skaudėti nustoja tik po kelių parų, vadinasi aš tiesiog privalau sportuoti arba ilgai nesėdėti, o kadangi ilgai pasėdėti tenka bent keletą dienų per savaitę, vadinasi turiu sportuoti

Be to labai gerai jaučiuosi po sporto, visus aplinkinius prievartauju sportuoti. Bėgiojimo kažkaip daug kas kratosi, nors sakau - jūs net neįsivaizduojat kaip smagu kai teisingai pradedi, be jokių ten tempų, kad po 200 metrų mirt norisi, ramiai, ristele, bėgi sau, paukštukai čiulba, arba muzikėlė kala (beje, kas ten rašė apie muzikos klausimąsi, aš be jos negaliu, bet klausau su ausinėm, kurios per ausies kaulą ten kažkaip muziką perduoda, žodžiu, nekišu į ausis ir girdžiu aplinką, tai gal nėra blogai?

)
Aprangą turiu normalią, investavau kartą ir ilgam, bet malonumas užtat koks, kai prisimenu bėgimus su paprastom maikutėm ir timpom.
Vyckaju, atsargiai. Nuvarytus arklius nušauna, žinot?
Aš tai dar neužsiregistravau į naiką, nes dar laiko yra, o nuo kurso nukrypau, būtų gėda nenubėgti, tai gal dar pasitreniruosiu ir žiūrėsiu. Virš 15 km dar nebuvau nubėgus, reikės pabandyti po poros savaičių. 10-12 km nubėgu nesunkiai. Bet vis vieną jaudinuos