Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVI

Apklausa: Kokios maksimalios distancijos varžybose esate dalyvavę? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
dėl B12, tai jo galima gauti iš žuvies, kiaušinių, pieno produktų, jeigu šie neapriboti racione smile.gif

Gal kas Alytuj dalyvausit?
http://app.mailerlit...y2a6/2151056237
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2014 03 20, 23:39)
dėl B12, tai jo galima gauti iš žuvies, kiaušinių, pieno produktų, jeigu šie neapriboti racione smile.gif

Gal kas Alytuj dalyvausit?
http://app.mailerlit...y2a6/2151056237

turiu dabar 3 sav. pasiruošimo planą 10km ~37:30 ar pan. smile.gif ir jį kažkada reiks pradėti.
pagal planą planavau 03.13 daryti begima Kaune 5km (~18.25), o 03.19 Panevėžyje jau varžybinį 10km.
jei 5km Alytuje, tai varzybos Kaune.
Galesim atstovauti "superbegiku" komanda thumbup.gif . Dar yra laiko.
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2014 03 21, 11:10)
03.13 daryti begima Kaune 5km (~18.25), o 03.19

Kazkaip vis dar kovas pas mane galvoje, o turejo buti balandis.
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2014 03 20, 19:57)

Beje, kas nors rūkote? smile.gif

aš pernai rūkiau ir bėgiojau blush2.gif dėl to blogiau nesijaučiau, turiu daug draugų, kurie sėkmingai suderina. bet šiemet mečiau rūkyti, nusprendžiau, kad bet kuriuo atveju bus į naudą.
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2014 03 21, 14:22)
aš pernai rūkiau ir bėgiojau blush2.gif  dėl to blogiau nesijaučiau, turiu daug draugų, kurie sėkmingai suderina. bet šiemet mečiau rūkyti, nusprendžiau, kad bet kuriuo atveju bus į naudą.

Labas drauge. Nepradėkim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
: ) Vinys su dabartine mityba nebūtų taip jau blogai (suprask - geležis). Pastaruoju metu šiek tiek domėjausi ir jau turiu nuomonę. Tai turbūt pereisiu iš šveganizmo į veganizmą - ir visoms rekomenduoju smile.gif. Nesiplėsiu smile.gif
Beje, man labai patinka, kai rašote apie batelius. Tuos poustus praskipinu, bet "šviežiems" jie super.. Ir gal naudingi (vis dėlto pramoga apsipirkti smile.gif)
Turbūt pasikartosiu - man labiausiai patinka "pavasariniai bėgikai" - tai su didžiausiu malonumu skaitau jų poustus. Jūs kietesni už daugelį senbuvių - dabar man bėgimas vis dar aistra - kuri, neabejoju, niekada neužges - bet bėgimas nebėra toks iššūkis kaip buvo pradedant (mmm.. tos dienos wub.gif)
Dėl rūkimo - kur bėgu ant betono yra užrašas (ale grafiti smile.gif) - "Tu rūkai - tu negali bėgti" LOL. Pats nelabai kompetetingas, tai neturiu ką pasakyti smile.gif Bet pažinau rūkančių ir bėgančių. Jos buvo kietos.
Dėl žuvies - gal ir pagalvosiu, kai bus problemos (jei bus), o dėl pieno produktų - tai man galbūt geriau mėsa būtų - nesu didelis gyvūnėlių mylėtojas, kaip sakiau. O pieno produktai ir kiaušiniai, mano supratimu, didesnė blogybė (čia sveikatai - ne iš filosofinės prizmės smile.gif)
Atsakyti
Ai man varškė, kefyras ir kiaušiniai tiesiog skaniau (pienui griežtas neee). Šiandien vaikščiojau po parduotuvę su tikslu ką nors išsirinkti iš mėsos. Nu tai nesugebėjau net dešros jokios biggrin.gif Sūrio paėmiau, bandelių, riešutų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2014 03 21, 21:34)
Ai man varškė, kefyras ir kiaušiniai tiesiog skaniau (pienui griežtas neee). Šiandien vaikščiojau po parduotuvę su tikslu ką nors išsirinkti iš mėsos. Nu tai nesugebėjau net dešros jokios biggrin.gif Sūrio paėmiau, bandelių, riešutų  rolleyes.gif

Paskutiniu metu imu bet ka ir nevalingai skaiciuoju: hmmm svoris, kcal, baltymai, riebalai, angliai... Nei man to reikia, nei ka, bet vistiek nesamoningai skaiciuoji...
Jau turbut geriau, bet ka valgyt ir vadovautis pilvo sotumo jausmu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2014 03 22, 07:04)
Paskutiniu metu imu bet ka ir nevalingai skaiciuoju: hmmm svoris, kcal, baltymai, riebalai, angliai... Nei man to reikia, nei ka, bet vistiek nesamoningai skaiciuoji...
Jau turbut geriau, bet ka valgyt ir vadovautis pilvo sotumo jausmu  smile.gif

Aš neskaičiuoju, nes riekia tam skirti papildomo laiko (na, bent susipažinti su skaičiukais), tai tiesiog mąstau, kad va, tiesiog turi suvalgyti nedaug, minimaliai ir kuo įvairiau. Anksčiau, tiesa, skaičiuodavau, gal ir dabar būtų smagu kokioj nors programoj paspaust ant bandelės, obuolio ar kavos, per daug pripratusi esu išmaniai gyventi biggrin.gif Esu tikra, kad suvalgau daugiau nei manau.
O dėl baltymų ir angliavandenių mano žinios minimalios, norėtųsi daugiau, gal kada.
Papildyta:
Ta proga šitą parsisiunčiau biggrin.gif https://play.google....nesspal.android
Gal ir gerai, pasižiūrėsiu kaip valgau, bent susipažinti su savim. Mat jau 4 mėnesį vedu programoje išlaidas ir pajamas (Kur dingsta pinigai), mat mano pajamos nevienodos ir esu šoke kiek pinigų išleidžiu, niekada nesitikėjau, kad taip galėčiau. Tai gal ir su maistu save nustebinsiu smile.gif
P.S. Suvedžiau šiandienos ir jau - ups. Hazelnuts biggrin.gif Saujelę galima, mažą, o ne pakeliais didžiausiais smile.gif Žodžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 22 kovo 2014 - 13:51
aš šiandien 4,5 km 30 min bėgau, buvo žiauriai sunku doh.gif ir į ėjimą buvau du kartus perėjusi doh.gif net ėmiau svarstyti, kam aš taip kankinu save ir gal mesti visai bėgioti blush2.gif bet po dušo atsigavau ir nusprendžiau, kad vis dėlto ne taip ir blogai, po poros savaičių priprasiu biggrin.gif

turiu tokį nelabai gražų klausimą - man bėgiojant nosis bėga blush2.gif visada turiu turėti nosinę, vasarą taip pat. ar dar kas nors tokį keistą dalyką pastebi?
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2014 03 22, 14:36)
Ta proga šitą parsisiunčiau biggrin.gif https://play.google....nesspal.android
Gal ir gerai, pasižiūrėsiu kaip valgau, bent susipažinti su savim. Mat jau 4 mėnesį vedu programoje išlaidas ir pajamas (Kur dingsta pinigai), mat mano pajamos nevienodos ir esu šoke kiek pinigų išleidžiu, niekada nesitikėjau, kad taip galėčiau. Tai gal ir su maistu save nustebinsiu smile.gif
P.S. Suvedžiau šiandienos ir jau - ups. Hazelnuts biggrin.gif Saujelę galima, mažą, o ne pakeliais didžiausiais smile.gif Žodžiu.

As ir daug atiduociau uz normalia programa, bet kol kas tokios neradau(arba tinkamai neieskojau blush2.gif )
Su tom saujelem tai tikrai. Vis praeidamas kokiu dziovintu abrikosu uzkramsnoju. sakau pasversiu ir pasirodo 2 nedideli abrikosai 10 g, tai reiskia ant karto po koki 100 g patvarkau net nepagalvodamas, jog suvalgiau reiksminga kieki smile.gif .
Pajamas ir islaidas bandziau kazkada pries daug metu vesti ir meciau nes supratau, kad tai skirta ne tokiems kaip as, bet geraja prasme biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, vis skaitineju jusu tema ir nedristu prisijungti 4u.gif Begiojimas man malonumas, atidarau sezona kai tik oras atsyla. Sportuoju sporto klube kasdien, 2 kartus saleje su svoriais, 3 kartus bendrose kardio, o sestdieni ir sekmadieni krosas. Siandien nubegau 7km, labai smagiai, nes oras superinis buvo thumbup.gif Po dvieju vaiku tikslas sutvirtint kuna, nes su kiekviena priaugdavau po 25kg doh.gif Dabar antsvorio jau neturiu, bet tikslas - sutvirtint kuna 4u.gif Bandysiu po kardio treniruociu ryte dar begti bent 5km vakare.
Atsakyti