Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVI

Apklausa: Kokios maksimalios distancijos varžybose esate dalyvavę? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kvanksht @ 2014 03 23, 08:26)
Tokiems ilgiems begimams butinai reikia vandens ir kazko stipriau. Ar kas nors vartojate gelius ne varzybu metu, o tik siaip ilgesnei treniruotei?

Nesu bandžius gelių ir tikiuosi be jų apsieit, nes pastaruoju metu stengiuosi maitintis kuo natūralesniais produktais. Kol nesitreniruoju maratonui, imsiu tik skysčius. Šaltuoju metu apskritai negerdavau, dabar jau pradėsiu. Manau, kad užtektų ir vandens, bet su angliavandeniais psichologiškai lengviau, tai ketinu imt pvz. sultys+vanduo+šiek tiek druskos (pernai į ilgus bėgimus imdavau Vishy Viva Sport).
Dėl "kažko stipriau", tai man patiko vienos blogerės "fuel" - įpjautos datulės viduj pateptos riešutų sviestu ir užberta šiek tiek druskos.

QUOTE(spengla @ 2014 03 24, 01:08)
Taigi, taip gaunasi, kad šis ilgas postas, kaip ir pasiaiškinimas, ar tiek daug visko reikia- man patinka aktyvi veikla, nes dirbu kūrybinį ir įtemptą darbą, tia gaunasi kaip geros iškrovos.

Aš klausiau, ar ne per daug, nes man pavojingai nuskambėjo noras daryt antrą treniruotę nepraėjus nė 8 h po pirmos, bet jeigu žinai, kam tau to reikia ir kada sustoti, tai pirmyn 4u.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 03 24, 14:38)
O man siaubingai trugdo buteliukas rankoje, nusipirkau bėgimo diržą ( http://sportineapran...-Begimo_dirzas_  ) labai patogu  smile.gif

Aš irgi labai panašų atsisiunčiau iš sportsdirect, bėgime dar neišbandžiau, bet atrodo patogiai.
Atsakyti
@kvanksht Nerealu. Super.

Šaunūs poustai. Smagu pasiskaityti. Palaikiau žieminį frontą, tai dabar turbūt labiau paskaitinėti norėčiau. smile.gif Gali ir neišeiti. smile.gif

QUOTE(liusė @ 2014 03 24, 18:17)
Aš irgi labai panašų atsisiunčiau iš sportsdirect, bėgime dar neišbandžiau, bet atrodo patogiai.

Aš irgi kažką panašaus iš ten pat paėmiau, jau kaip ir Lietuvoj, bet dar nečiupinėjau. Rytoj gal pavyks smile.gif
O šiandien super bėgimas per lietų. Seniai jau nebuvo tokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 24 kovo 2014 - 21:15
Sveiki,

Liuse, ačiū, labai gerai tokie pastebėjimai – būsiu atidi, nes visai neturiu tikslo tapti nuvarytu arkliu smile.gif.
Labai smagiai lengvai pabėgiojau šį vakarą po lietaus- oras toks gaivus, rūkas nedidelis. Vingio parke daugybė vakarinių bėgikų ir pavasarinių varlių.
Bėgau pagal plana 30 min. easy, max įkalnė buvo 149m., nubėgau 5.300m (suprantu, akd šioje temoje juokingi tokie skaičiai, bet aš džiaugiuosi). Jaučiuosi labai puikiai ir pakiliai, ryt TRX, vakare bėgimo planas sako rest day (jei bus gaivus oras gal norėsis pajudėti, bus matyt).
Kitą visą savaitę būsi ukomandiruotėje ne LT, visai nenutuokiu apie vakarinių bėgimų galimybę, o taip norėčiau nepraleisti tos savaitės veltui.
Kaip jūs darot darbo kelionių metu?
Atsakyti
Idomu kaip siandien su palydovais virs Lietuvos reikalai smile.gif
Mano garminas taip nupjove, kad net baisu. Altitudes praktiskai visai nematavo, pace visa laika nuo iki, virs 1,5km atstumo nureze, o marsrutas nubreztas taip, kad 0,5km ten ar ten koks skirtumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 25 kovo 2014 - 09:27
QUOTE(spengla @ 2014 03 25, 00:03)
Kitą visą savaitę būsi ukomandiruotėje ne LT, visai nenutuokiu apie vakarinių bėgimų galimybę, o taip norėčiau nepraleisti tos savaitės veltui.
Kaip jūs darot darbo kelionių metu?

nesu dar to daręs, bet galvojau apie tai smile.gif
Įsimeskit batus, sportinę aprangą ir viskas, nebegsit tai nebegsit.
Problema jei gyvensite ne viena, kad po bėgimo sportinė apranga svelniai sakant pradvisusi buna smile.gif vasara geresne situacija nes jos mažiau dediesi smile.gif. Skalbsit ar kelis komplektus turesit ir naudota i hermetini maisa kisit(tik neaisku ka is jo itrauksit po savaites...)
O begimas kazkur svetur yra saunus dalykas, labai noreciau pabegioti kalnuose tik neaisku ar aplamai lygumu begikui realu kazkiek ilgiau istempti kalnuose?
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2014 03 25, 15:30)
nesu dar to daręs, bet galvojau apie tai smile.gif
Įsimeskit batus, sportinę aprangą ir viskas, nebegsit tai nebegsit.
Problema jei gyvensite ne viena, kad po bėgimo sportinė apranga svelniai sakant pradvisusi buna smile.gif vasara geresne situacija nes jos mažiau dediesi smile.gif. Skalbsit ar kelis komplektus turesit ir naudota i hermetini maisa kisit(tik neaisku ka is jo itrauksit po savaites...)
O begimas kazkur svetur yra saunus dalykas, labai noreciau pabegioti kalnuose tik neaisku ar aplamai lygumu begikui realu kazkiek ilgiau istempti kalnuose?

Aš karts nuo karto važiuoju į komandiruotes į Skandinaviją, tai naudojuos proga ir bėgu. Ten puiki gamta, parkai ir labai daug bėgikų. Dar peržvelgiu ir bėgimo kalendorių, jei pavyksta ir kokiam renginį sudalyvauju biggrin.gif
Būna važiuoju pas tėvus, uošvius, į Druskininkus ar pajūrį, tai visur vežuosi, man patinka toks ''turistavimo būdas'' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 03 23, 18:22)
Bėganti nosis tai čia įprastas dalykas bėgikams, prie patarimų pradedantiesiems dažnai būna paminėta, kad reikia išmokt tą nosies išsišnypštimo būdą, kai vieną šnervę užspaudi, o pro kitą šauni. Bet man tai nepriimtina, todėl visada imu nosines. Užsiperku Assorti šitų, kurios neplyšta, nes paprastos popierinės servetėlės bent vasarą ne itin atlaiko, kai ir rankos, ir veidas prakaituoti.
Oi geras, aš perskaičiau, kad iš nosies kraujas bėga biggrin.gif
Čia tai mano nuomone normalu, jei skystas sekretas, aš visada turiu vienkartinę nosinę smile.gif

QUOTE(Vyckaju @ 2014 03 25, 14:30)

Aš įsimetu aprangą, kai iškeliauju, man būtina nors pora kilometrų kitur pabėgioti, - tarsi pasižymėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 26 kovo 2014 - 10:37
Šiandien pagaliau normaliai prasibėgau lynojant, nes prieš tai kelis bėgimus vos vilkausi, apie greitesnį treniruotę nė pagalvot nesinorėjo. Jau buvau išsigansusi, kad mano forma dėl kažko suprastėjo, bet turbūt oras kaltas.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 03 26, 17:14)
Šiandien pagaliau normaliai prasibėgau lynojant, nes prieš tai kelis bėgimus vos vilkausi, apie greitesnį treniruotę nė pagalvot nesinorėjo. Jau buvau išsigansusi, kad mano forma dėl kažko suprastėjo, bet turbūt oras kaltas.
Visko gali būt smile.gif
Man labai patinka bėgioti per lietų ar vėsumoj.
O man atsitiko bėdelė - mane sukandžiojo prieš pora sav. kažkokie vabalai, suniežtėjo man visas kojas, rankas ir t. t., atsirado odos uždegimas ir visokios neaiškios alergijos. Žodžiu, užvakar bėgau apie 13 km., tai ten kur buvo bėrimai man pūslės atsirado pilnos vandens, o jas pradūrus, žaizdos (ten kur batų pabaiga). Šiandien bintais apsivyniojus vos įsimoviau į batus, nes jau žaizdos ten ir kaip be ryšio, ne tik dėl to negaliu bėgioti, bet dar ir dėl stipraus ausų uždegimo (man neskauda, nes būgnelis kiauras), kuris stipresnis nei aš maniau, o šiandien gydytoja parekomendavo susilaikyti nuo sporto. Tai atrodo fiziškai ir psichologiškai esu pasiruošus, bet jau šiandien neišbėgau dėl šitų va tokių keistų problemų. Žiūrėsiu kaip tos mano žaizdos bus ryt ir išbėgsiu nors kelis km. blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif na as pabudau po ziemos miego, si menesi atidariau begimo sezona smile.gif Maniau bus sunku, reikes vel pratintis, bet po keliu pabegiojimu jau ziuriu musu savo rekordus biggrin.gif Anksciau isbegdavau ne tiek daug apie 8km. Siemet pradejau nuo 6km ir vis daugiau, daugiau.. Pagavau motyvacija arba tiesiog labai issiilgus begimo. Uzvakar isbegau 15km ir likau savimi labai patenkinta, o jausmas buvo nuostabus, galvojau dar begti, bet pajauciau, jog mano keliai visgi neprate unsure.gif

Birzeli turesiu atostogas uzsieni, tai kaip tik siandien masciau, jog reiks butinai prasibegti pakrante thumbup.gif

O as iki siol begu su telefonu rankoveje/rankoje.. Labai noriu deklo ant rankos. Gal turit, galit patart kur pirkti? Maciau sportsdirect, bet ten maziukai (didesnis tel.netelpa, bent jau komentaruose rase) arba ebay, bet ilgai laukt unsure.gif

O del begancios nosies, tai as si reikala pamirsau per pirmaji isbegima vesiu oru, tai tikrai buvo sioks toks diskomfortas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oceanica @ 2014 03 26, 23:36)

O as iki siol begu su telefonu rankoveje/rankoje.. Labai noriu deklo ant rankos. Gal turit, galit patart kur pirkti? Maciau sportsdirect, bet ten maziukai (didesnis tel.netelpa, bent jau komentaruose rase) arba ebay, bet ilgai laukt  unsure.gif

O del begancios nosies, tai as si reikala pamirsau per pirmaji isbegima vesiu oru, tai tikrai buvo sioks toks diskomfortas doh.gif

Jei telefonas didelis, nepatarčiau, bent jau man nepatinka toks griozdas, kažkaip patogiau jau tada delne... Nors jeigu telpa rankovėje, gal nėra didelis? smile.gif Aš pirkau iš amazonės, nė karto nebėgau, nes net neišėjus nebuvo patogu. Mano telefonas arba kišenėj arba tašiuke per pilvą.
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2014 03 27, 00:13)
Jei telefonas didelis, nepatarčiau, bent jau man nepatinka toks griozdas, kažkaip patogiau jau tada delne... Nors jeigu telpa rankovėje, gal nėra didelis? smile.gif Aš pirkau iš amazonės, nė karto nebėgau, nes net neišėjus nebuvo patogu. Mano telefonas arba kišenėj arba tašiuke per pilvą.

Man taip pasitaike, jog mano visos kisenes neuzsisega, bijau pamesti. O tos tasytes atrodo nelabai patogios, nors gal ateity reikes isbandyti smile.gif Laikant rankoje prakaituoja delnas del telefono, nes kita ranka ne. O man visai isgaravo is galvos, buciau seniau ji uzsisakius doh.gif
Atsakyti