QUOTE(kvanksht @ 2014 03 23, 08:26)
Tokiems ilgiems begimams butinai reikia vandens ir kazko stipriau. Ar kas nors vartojate gelius ne varzybu metu, o tik siaip ilgesnei treniruotei?
Nesu bandžius gelių ir tikiuosi be jų apsieit, nes pastaruoju metu stengiuosi maitintis kuo natūralesniais produktais. Kol nesitreniruoju maratonui, imsiu tik skysčius. Šaltuoju metu apskritai negerdavau, dabar jau pradėsiu. Manau, kad užtektų ir vandens, bet su angliavandeniais psichologiškai lengviau, tai ketinu imt pvz. sultys+vanduo+šiek tiek druskos (pernai į ilgus bėgimus imdavau Vishy Viva Sport).
Dėl "kažko stipriau", tai man patiko vienos blogerės "fuel" - įpjautos datulės viduj pateptos riešutų sviestu ir užberta šiek tiek druskos.
QUOTE(spengla @ 2014 03 24, 01:08)
Taigi, taip gaunasi, kad šis ilgas postas, kaip ir pasiaiškinimas, ar tiek daug visko reikia- man patinka aktyvi veikla, nes dirbu kūrybinį ir įtemptą darbą, tia gaunasi kaip geros iškrovos.
Aš klausiau, ar ne per daug, nes man pavojingai nuskambėjo noras daryt antrą treniruotę nepraėjus nė 8 h po pirmos, bet jeigu žinai, kam tau to reikia ir kada sustoti, tai pirmyn

QUOTE(Šelma @ 2014 03 24, 14:38)
O man siaubingai trugdo buteliukas rankoje, nusipirkau bėgimo diržą ( http://sportineapran...-Begimo_dirzas_ ) labai patogu 

Aš irgi labai panašų atsisiunčiau iš sportsdirect, bėgime dar neišbandžiau, bet atrodo patogiai.