Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

Lucero, mano seimos gydytoja daznai daro bendra kraujo tyrima, pasak jos tiroksinas tikrai itakoja mazakraujyste. tik man pasiseke, kolkas viskas ok. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 26, 20:15)
Pasitarkit su kitu endokrinologu.

manau tą ir darysiu :ax
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2014 03 27, 18:11)
ji isnyks, antikuniai naikina ja fizine prasme, beliks mesos gabaliukas randuotas...bent man taip nuaiskino, mano visai mazyle jau rolleyes.gif

sveikos 4u.gif as tai buvau pas endo pries metus buvo tth 1, 1 geriu 100mg , dabar kita menesi vel issitirsiu, nuojauta deja pagal sveikata nekokia, bijau kad didins doze unsure.gif

ar cia yra turinciu anemija/mazakraujste? ar gali buti susije su tiroksinu ir pacia liga del ko kamuoja anemija?

Jau visai nieko nesuprantu....
Antikuniai pas mane norma
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2014 03 27, 22:15)
Jau visai nieko nesuprantu....
Antikuniai pas mane norma

blink.gif blink.gif visada norma buvo??
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2014 03 27, 23:03)
blink.gif  blink.gif visada norma buvo??

na taip.....
mano tik kiti rodikliai is normos ribu iseje
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 27, 10:43)
Šiuo atveju aš abejočiau homeopate ir bioenergetike wink.gif

na, bioenergetikė "mato ir jaučia" savaip, o homeopatė tiria folio metodu. Tad kai liečia delno taškus, atsakančius už endokrininę sistemą, rodyklė aparate praktiškai nepakyla nuo atskaitos taško. Visi kiti organai veikia puikiai. Kaip homeopatė sako, gal skydliaukė ir pagamina reikiamą kiekį hormono, bet ko ltai padaro, labai pavargsta. Na, čia tik spėlionės.
Atsakyti
aš jei ir pasitikiu tai tik tradiciniai homeopatais, kurie nesinaudoja jokiom papildomo technikom nustatinėjant ligas. Vienas paskutiniu atveju kai tyrė epilepsija sergantį vaiką ir nerado jokios epilepsijo tik rinitą, sakė vaikas sveikas neieškokit bėdų. Kur čia neieškosi, kai vaikui priepoliai kartojasi.
Tų homeopatų ir bioenergetikų tiek priviso, kad jau sunku atsirinkti, kuris išties yra vertas to vardo. Jei tradicinės medicinos tyrimai nerodo skydliaukės sutrikimų, hormonai normoj, ATPO normoj echoskopija puiki, vadinasi tikrai ten bėdų nėra, nors aišku niekas negarantuoja kad tų bėdų nebus vėliau.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 28, 08:55)
Tų homeopatų ir bioenergetikų tiek priviso, kad jau sunku atsirinkti, kuris išties yra vertas to vardo. Jei tradicinės medicinos tyrimai nerodo skydliaukės sutrikimų, hormonai normoj, ATPO normoj echoskopija puiki, vadinasi tikrai ten bėdų nėra, nors aišku niekas negarantuoja kad tų bėdų nebus vėliau.

uj, šitie labai nenormoj. TTH ir DHEA norminiai. Lytiniai hormonai išėję iš rikiuotės, dažnai aukštas prolaktinas ir t.t. Bet čia jau ne skydliaukės reikalai, o hipofizės...
Atsakyti
aš turėjau omeny skydliaukės hormonus wink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,stai pabuvojau as pas gyd.Zabuliene. Man ji tikrai labai patiko, veziausi aibe dokumentu; ivarius tyrimus kurie sudeti i atskiras papkes pagal metus, dvi savo ligos istorija kurios jau baigtos.Viska tikrai kruopsciai isnagrinejo. Pastoti negaliu jau 5 metai. Lytiniai hormonai ok, tai ieskom kitur bedu kas trukdytu.
Ejau kaip ir dauguma pas Sidlauska.Jis man buvo liepes nebegerti bromokriptino, gelezies tableciu.Pasake,susitvarkys skydliauke ir visa kita bus ok. Jo liepimu vartojau 75mcg tyroksino ir ketvirti tybono. Bet prolaktinas tik kilo,o va su tth tai buvo visai blogai,stipriai nukrites buvo.Sidlauskas nelabai i tai kreipe demesio. Pasake kad gydymas geras ir vartoti toliau.As vartojau tik sumazinau tyroksino iki 50mcg.
Tai va,Zabuliene visai nueme man tybona.Pasake,kad tikrai nesupranta kam jis man skirtas doh.gif O tybono dar turiu,blyn sumoketi pinigai ir kur dbar ji det reiks.
Toliau liepe vartot selena,vit.E, bromeilaina. Tyroksina padidino iki 75mcg nes dabar TTH buvo truputi virs 3. Be to,pas mane niekaip nekrenta normaliai prolaktinas-tai irgi padidino bromokriptina nuo pusantros tabletes iki dvieju,tai dabar geriu 5mg.Bromokriptino. Po menesio reikia pasidaryti TTH,PRL ir feritina (nes jis pas mane budavo labai zemas ir tik truputi paaugdavo geriant ferofelgama.)
Kadangi mes planuojame nestuma ir su pastojimu turim bedu,tai Zabuliene sake ,kad mano TTH turi buti ne didesnis nei 1.2,o Prolaktinas iki 150.
Labai nustebino ir tai,kad tikrai apsisvietusi ; nes perziurejusi mano dokus ji sako pas tave ausktas homocisteinas.Zodziu reikia padaryti molekulini DNR homocisteino tyrima.Aisku si tyrima daro tik su genetiku siuntimu kaip supratau ir tik Santariskese.Tai lekiau pas savo genetika,jis suderino ir pries Velykas priduosiu krauja kad suzinot atsakyma del to molekulionio DNR homocisteino.
As buvau jau karta pastojusi.Daugiavaisinis nestumas. Gydyttoja ginekologe,sake kad mazinti reikia bromokriptina ir neapsimoka daryti prolaktino tyrima nes vistiek nestumo metu jis kyla.Na,ir viskas baigesi 9 saviaciu nestumo nutrukimu.
Zabuliene labai nustebo kad man nestumo metu buvo sumazintas bromokriptinas.Sake kiekvienam nestumo menesiui yra normos ir jei jis virsija sukelia persileidimus.
As tik zinojau kelias mergaites kurios pastojo,ir gere bromokriptina ir zodziu labai nusimuse prolaktina-tai prarado vaikeli nes sustojo vystymosi eiga.Zodziu,labai zemas blogai -kai aukstas irgi. Butina sekti visa laika.
Na,cia as labiau norincioms pastoti rasau visa tai 4u.gif
Dabar ziuresiu kokie atsakymai bus po menesio. Beje,man irgi Zabuliene sake jokio Jodo. Tuos vitaminus skydliaukei kur nusipirkau yra jodo,ji pasake kad jie geri,taciau man del jodo netinkami.Todel sako,galit ismest ar gali kitam duoti profilaktiskai pagert.
Beje,pas mane parasyta autoimuninis tiroiditas.skydliaukes hipofunkcija. -cia Sidlausko.O ka ji parasys nezinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 03 20, 13:50)
jei ATPO tik 15 , gal subresi ir viskas dings,
ne apie salutini tiroksino poveiki galvok, o apie tai ar tikrai tau autoimuninis tiroiditas ar ne?
man toks jausmas, kad esi ne iki galo istirta,
merginos pereina kelis gyd ir jei visu nuomone vienoda, tada jau gali zinoti, kad diagnoze nustatyta,
o kaip mama reaguoja i tavo bukle?

na, nežinau, mane tris kartus tyrė, ir per visus kartus nustatė.

o mama normaliai reaguoja, jai tik tie visi silpnumai mano nerimą kelia.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=il0zHLFBncU
dekui Inga38 is "skydliaukes operacija" temos
Atsakyti